Lennot kohteesta Ruokolahti

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Perillä Turussa

Lennot Ruokolahti – Turku välillä laskeutuvat noin kahdeksan kilometrin päässä Turun keskustasta sijaitsevalle lentoasemalle. Kulkuyhteydet keskustaan ovat hyvät, ja myös Raisio ja Naantali ovat parinkymmenen kilometrin säteellä, joten niihinkin pääsee erittäin helposti. Turun keskustaan pääsee helposti paikallisbussilla, mutta jos sinulla on kiire, kannattaa varata taksi jo etukäteen terminaalin eteen.

Mikäli aiot liikkua enemmän Turussa ja sen ympäristössä, vuokra-auto on näppärin valinta. Voit vuokrata auton kauttamme samalla kertaa lentojesi varaamisen yhteydessä, joten sekin on kerralla kunnossa.

Turku on todella kaunis kaupunki ympäri vuoden. Kesällä Aurajoen varrella sijaitsevat kahvilat ja ravintolalaivat houkuttelevat niin turisteja kuin paikallisiakin nauttimaan antimistaan ja kauniista maisemista, ja joulun aikaan kaupunki muuttuu idylliseksi talven ihmemaaksi. Turusta löytyy paljon erittäin tasokkaita ravintoloita, joten lähde rohkeasti makumatkalle tutustumaan tarjontaan. Osta siis vaikka samantien Ruokolahti – Turku lennot ja ihastu tähän Aurajoen helmeen!

Viihtyisimmät hotellit kohteen Ruokolahti lähellä

Saimaa Lakeside

Saimaa Lakeside

3.5 out of 5
Souruntie 72, Ruokolahti, 56310
Tämä mökki tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden mökissä on 7 mökkiä. Mökki tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Cottage H62 Ruokolahti

Cottage H62 Ruokolahti

3.5 out of 5
Huvilatie 62, Ruokolahti, 56120
Tämä mökki sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laskettelukeskus FreeSki. Majoituspaikka tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden mökissä on 3 mökkiä. Mökki tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
5/5 Exceptional! (1 arvostelu)
"Cozy fireplace and great sauna in a very cool cabin"

Arvosteltu 8.8.2019

Olkka Ranch

Olkka Ranch

3 out of 5
Olkantie 65, Ruokolahti, Etelä-Karjala, 56410
Hinta on 60 € per yö ajalle 4. lokak. viiva 5. lokak.
Olkka Ranch tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tämän majoituspaikan tarjoamiin lemmikkipalveluihin kuuluvat ruoka- ja vesikulhot, hihnattomaan ulkoiluun tarkoitettu alue ja lemmikkivahtipalvelut.

Hinnat voisivat olla vieläkin halvemmat

Jäsenhinnoilla voit säästää heti vähintään 10 % tuhansista majoituspaikoista.
Idyllinen ja lämminhenkinen maaseudun majoitus

Idyllinen ja lämminhenkinen maaseudun majoitus

Kaiturinpää, Etelä-Karjala
Hinta on 144 € per yö ajalle 4. lokak. viiva 5. lokak.
Tämä loma-asunto tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi kuntosalin ja aamiaisen (lisämaksusta). Loma-asunto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Kallioranta Cottage

Kallioranta Cottage

3 out of 5
Huvilatie 7, Ruokolahti, 56120
Tämä mökki sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laskettelukeskus FreeSki. Majoituspaikka tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Villa Viktoriya

Villa Viktoriya

3.5 out of 5
268 Rapalahdentie, Ruokolahti, 56140
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Kauppakeskus Capri. Majoituspaikka tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lauttaterminaalikuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huvilassa on 4 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Ruokolahti
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.