Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

10th of Ramadan City – Matkat

Haluaisitko tutustua kohteeseen 10th of Ramadan City? Loma siellä on meidän ansiostamme helppo suunnitella, ja voit tehdä matkasta itsesi näköisen, riippumatta siitä, minkätyyppinen reissu sinulla on mielessäsi.

10th of Ramadan City – Lennot ja hotelli

10th of Ramadan City kutsuu. Kun olet valmis vastaamaan kutsuun, ebookers-asiantuntijatiimi on valmiina viemään sinut ja seuralaisesi edullisilla lennoilla tasokkaaseen majoituspaikkaan.

Hanki lentoliput ja hotellihuoneet samanaikaisesti meidän avullamme, ja saat alennusta jopa 9.6%^.

Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja 500 000 majoitusliikkeen joukosta on helppoa löytää haluamansa.

Tarjoamamme hintatakuu tarkoittaa seuraavaa: kun olet varannut lennot ja hotellin ebookers-palvelusta ja satut löytämään edullisemman tarjouksen kahden vuorokauden kuluessa, pistämme paremmaksi hyvittämällä sinulle erotuksen. Enää ei kannata odotella!

Nyt on aika puhaltaa pölyt passista ja laittaa liikettä niveliin. Tahdoitpa sitten nähdä suurkaupungin parhaat nähtävyydet tai paeta syrjäseuduille rauhoittumaan, meidän avullamme voit aloittaa lomasi vaikka heti.

Varausehtoja sovelletaan.

10th of Ramadan City – Matkat

Pääkaupunki Kairo sijaitsee suunnilleen 55 km lounaaseen kohteesta 10th of Ramadan City.

Jos haluat oppia lisää alueen uskonnollisista perinteistä tai vain rentoutua rauhallisessa ilmapiirissä, Kafrawyn moskeija sopii sinulle täydellisesti.

Pakkaa mukaan oikean väriset vaatteet, jos jalkapallo kiinnostaa ja haluat olla katsomossa, kun Egyptin maajoukkue pelaa kotikentällään. Kairon kansainvälinen stadion sijaitsee 50 km:n päässä kaupungissa Kairo, ja sen nurmella pelaa kotiotteluitaan myös Al Ahly SC.

Käy myös tarkistamassa, mitä nähtävää Kafraey-puisto voi tarjota.

Belbes sijaitsee täältä 20 km luoteeseen, ja siellä kannattaa ehdottomasti vierailla. Haluatko nähdä myös jotakin muuta? 10th of Ramadan City on lähellä muitakin kohteita. Esimerkiksi Obour City sijaitsee 30 km länteen, ja se on myös erinomainen vierailukohde.

Jos sinulla onni olla 23 heinäkuuta kohteessa 10th of Ramadan City, voit alkaa valmistautua suureen juhlaan. Egyptin vallankumouksen muistopäivänä paikallinen väestö lähtee juhlimaan.

Joskus lentoasemalle saapuminen voi kiristää hermoja, mutta jos olet liikkeellä tarpeeksi ajoissa, ei ongelmia yleensä ole. Lähin lentokenttäsi, Kairon kansainvälinen lentokenttä (CAI), sijaitsee 35 km lounaaseen.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa 10th of Ramadan City

Näytä kaikki 8 majoitusliikettä kohteessa 10th of Ramadan City
Mirita Hotel

Mirita Hotel

8th Zone, The First Main Gate, Ordiniya Station, 10th of Ramadan City
  4.0 kautta 5.0
   
   

  Mirita Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Korkeampi tekninen instituutti. Majoitusliikkeessä ...

  Mirita Hotel76 €

  Mirita Hotel76 €
  Al Masa Royal Palace - New Administrative Capital

  Al Masa Royal Palace - New Administrative Capital

   5.0 kautta 5.0
    
    

   Al Masa Royal Palace - New Administrative Capital on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen ...

   Al Masa Royal Palace - New Administrative Capital121 €

   Al Masa Royal Palace - New Administrative Capital121 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.