Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
22.11. - 24.11.
Ensi viikonloppuna
29.11. - 1.12.

Suosituimmat 3 tähden hotellit Latin

Hôtel Excelsior Latin 114 €
Hôtel Excelsior Latin

Hôtel Excelsior Latin

20 rue Cujas, Pariisi, Ile de France
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Hôtel Excelsior Latin on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorbonnen yliopisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 1850 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 64 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

  Hotel Europe Saint Severin Paris 79 €
  Hotel Europe Saint Severin Paris

  Hotel Europe Saint Severin Paris

  38-40 Rue Saint Séverin, Pariisi, Paris
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Hotel Europe Saint Severin Paris on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sainte-Chapelle. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja business center. Tässä 3 tähden hotellissa on 59 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

   Hôtel Saint Jacques 107 €
   Hôtel Saint Jacques

   Hôtel Saint Jacques

   35 Rue Des Ecoles, Pariisi
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hôtel Saint Jacques on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorbonnen yliopisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 3 tähden hotellissa on 36 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

    Hotel Eugenie 116 €
    Hotel Eugenie

    Hotel Eugenie

    31 Rue Saint-André des Arts, Pariisi, Paris
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hotel Eugenie on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sainte-Chapelle. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 28 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

     Le Regent 142 €
     Le Regent

     Le Regent

     61 Rue Dauphine, Pariisi, Paris
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Le Regent on saanut mainiota palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pont Neuf. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 3 tähden hotellissa on 25 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

      Hotel Saint Christophe 140 €
      Hotel Saint Christophe

      Hotel Saint Christophe

      17 Rue Lacepede, Pariisi, Paris
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Hotel Saint Christophe on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jardin des Plantes. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuljetukset majoitusliikkeestä lentokentälle (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 31 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.

       Hôtel du Levant 190 €
       Hôtel du Levant

       Hôtel du Levant

       18 rue de la Harpe, Pariisi
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hôtel du Levant on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Notre-Damen katedraali. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kirjaston. Tässä 3 tähden hotellissa on 46 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

        Hotel Le Clos Medicis 97 €
        Hotel Le Clos Medicis

        Hotel Le Clos Medicis

        56 rue Monsieur-Le-Prince, Pariisi, Paris
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hotel Le Clos Medicis on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorbonnen yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 38 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

         Viimeksi varatut Latin hotellit

         Viimeisimmät Latin hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.