Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
22.11. - 24.11.
Ensi viikonloppuna
29.11. - 1.12.

Suosituimmat 4 tähden hotellit Latin

Hotel Trianon Rive Gauche 116 €
Hotel Trianon Rive Gauche

Hotel Trianon Rive Gauche

3, Rue de Vaugirard, 6th Arrondissement, Pariisi
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Hotel Trianon Rive Gauche on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorbonnen yliopisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Tässä vuonna 1913 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 110 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.

  Hotel Monge 217 €
  Hotel Monge

  Hotel Monge

  55 Rue Monge, Pariisi
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Hotel Monge on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jardin des Plantes. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 30 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

   Hôtel Victoire & Germain 166 €
   Hôtel Victoire & Germain

   Hôtel Victoire & Germain

   9 rue Grégoire de Tours, Pariisi
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hôtel Victoire & Germain on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Luxembourgin palatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Tässä 4 tähden hotellissa on 17 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

    Hotel Atmospheres 137 €
    Hotel Atmospheres

    Hotel Atmospheres

    31, rue des Ecoles, Pariisi, Paris
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hotel Atmospheres on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorbonnen yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 56 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

     Le Lapin Blanc 158 €
     Le Lapin Blanc

     Le Lapin Blanc

     41 Boulevard Saint-Michel, Pariisi, Paris
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Le Lapin Blanc on saanut hyvää palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorbonnen yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä 4 tähden hotellissa on 30 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

      Villa Pantheon 139 €
      Villa Pantheon

      Villa Pantheon

      41 Rue Des Ecoles, Pariisi, Paris
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Villa Pantheon on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorbonnen yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2000 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 59 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarit.

       Holiday Inn Paris Notre Dame 136 €
       Holiday Inn Paris Notre Dame

       Holiday Inn Paris Notre Dame

       4 Rue Danton, Pariisi, Paris
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Holiday Inn Paris Notre Dame on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sainte-Chapelle. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 108 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjalliset sängyt.

        Hotel Royal Saint Michel 130 €
        Hotel Royal Saint Michel

        Hotel Royal Saint Michel

        3 Boulevard Saint Michel, Pariisi
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hotel Royal Saint Michel on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sainte-Chapelle. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Tässä 4 tähden hotellissa on 39 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

         Viimeksi varatut Latin hotellit

         Viimeisimmät Latin hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.