Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 320,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
20.9. - 22.9.
Ensi viikonloppuna
27.9. - 29.9.

Suosituimmat 4 tähden hotellit Pietarin keskustan piiri

Best Western Plus Centre Hotel 58 €
Best Western Plus Centre Hotel

Best Western Plus Centre Hotel

Ligovsky pr.41/83, Pietari
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Best Western Plus Centre Hotel on saanut hyvää palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ligovski prospekt. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 4 tähden hotellissa on 107 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

  Majestic Boutique Hotel DeLuxe 112 €
  Majestic Boutique Hotel DeLuxe

  Majestic Boutique Hotel DeLuxe

  Sadovaya, 22, Pietari
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Majestic Boutique Hotel DeLuxe on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kazanin katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 baaria. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 74 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

   Nevsky Forum Hotel 93 €
   Nevsky Forum Hotel

   Nevsky Forum Hotel

   69 Nevsky Pr, Pietari
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Nevsky Forum Hotel on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nevski Prospekt. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 29 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.

    Crowne Plaza Hotel St. Petersburg - Ligovsky 107 €
    Crowne Plaza Hotel St. Petersburg - Ligovsky

    Crowne Plaza Hotel St. Petersburg - Ligovsky

    61 Ligovsky Prospekt, Pietari
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Crowne Plaza Hotel St. Petersburg - Ligovsky on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ligovski prospekt. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä 4 tähden hotellissa on 195 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

     Boutique Hotel Golden Triangle 82 €
     Boutique Hotel Golden Triangle

     Boutique Hotel Golden Triangle

     Nevsky 22-24, Pietari
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Boutique Hotel Golden Triangle on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kazanin katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 66 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

      Park Inn by Radisson Nevsky 68 €
      Park Inn by Radisson Nevsky

      Park Inn by Radisson Nevsky

      89 Nevsky Prospect, 4A Goncharnaya Street, Pietari
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Park Inn by Radisson Nevsky on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nevski Prospekt. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 269 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

       Russ Hotel 37 €
       Russ Hotel

       Russ Hotel

       1, Artilleriyskaya str., Pietari
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Russ Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Liteini prospekt. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja baarin. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 196 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

        Rossi Boutique Hotel & SPA 72 €
        Rossi Boutique Hotel & SPA

        Rossi Boutique Hotel & SPA

        55 Fontanka Embankment, Pietari
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Rossi Boutique Hotel & SPA on saanut mahtavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fontanka-joen pato. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 50 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

         Viimeksi varatut Pietarin keskustan piiri hotellit

         Viimeisimmät Pietarin keskustan piiri hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.