Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Äigrumäe hotellit

Hotel Palace by TallinnHotels 94 €
Hotel Palace by TallinnHotels

Hotel Palace by TallinnHotels

Vabaduse Valjak 3, Tallinn
   
  4,6
  / 5 (37 arvostelua)
  4.5 kautta 5.0

  Johanneksen kirkko, Pyhän Nikolauksen kirkko ja Raatihuoneentori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tallinnan tuomiokirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Original Sokos Hotel Viru 96 €
  Original Sokos Hotel Viru

  Original Sokos Hotel Viru

  Viru väljak 4, Tallinn
    
   3,9
   / 5 (123 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Viru Keskus -ostoskeskus ja Raatihuoneentori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Pyhän Nikolauksen kirkko ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Tallink Spa and Conference Hotel 82 €
   Tallink Spa and Conference Hotel

   Tallink Spa and Conference Hotel

   Sadama 11a, Tallinn
     
    3,5
    / 5 (101 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Viron nykytaiteen museo ja Pyhän Olavin kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Tallinnan tuomiokirkko ja Raatihuoneentori ovat myös 2 kilometrin päässä.

    Rixwell Old Town Hotel 39 €
    Rixwell Old Town Hotel

    Rixwell Old Town Hotel

    Lai, 49, Tallinn
      
     3,4
     / 5 (51 arvostelua)
     3.0 kautta 5.0

     Hevosmylly ja Pyhän Olavin kirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä romanttisesta hotellista. Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Park Inn by Radisson Central Tallinn 58 €
     Park Inn by Radisson Central Tallinn

     Park Inn by Radisson Central Tallinn

     7c Narva Road, Tallinn
       
      3,8
      / 5 (40 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Viru Keskus -ostoskeskus ja Raatihuoneentori sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tallinnan tuomiokirkko ja Pyhän Nikolauksen kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä.

      Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn 109 €
      Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn

      Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn

      Ravala Street 3, Tallinn
        
       4,5
       / 5 (43 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Viron taideakatemia, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Tallinnan tuomiokirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä.

       Schlössle Hotel 170 €
       Schlössle Hotel

       Schlössle Hotel

       Pühavaimu 13/15, Tallinn
         
        4,6
        / 5 (11 arvostelua)
        5.0 kautta 5.0

        Kaupunginmuseo ja Raatihuoneentori sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Nikolauksen kirkko ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Nordic Hotel Forum 109 €
        Nordic Hotel Forum

        Nordic Hotel Forum

        Viru Väljak 3, Tallinn
          
         4,2
         / 5 (64 arvostelua)
         4.5 kautta 5.0

         Viru Keskus -ostoskeskus ja Raatihuoneentori ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pyhän Nikolauksen kirkko ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

         Kartta

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Äigrumäe

         Jos matkakohteesi on Äigrumäe, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Äigrumäe hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Äigrumäe hotellille nopeasti

         Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Äigrumäe hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Äigrumäe on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Äigrumäe hotellia

         Kohteesta Äigrumäe löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Äigrumäe hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Äigrumäe olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Äigrumäe

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.