Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 320,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
20.9. - 22.9.
Ensi viikonloppuna
27.9. - 29.9.

Varatuimmat hotellit Akrahreppur

Brekkukot, Ylellinen Maalaistalo Kotona Poissa Kotoa Islannista Hae hinnat
Brekkukot, Ylellinen Maalaistalo Kotona Poissa Kotoa Islannista

Brekkukot, Ylellinen Maalaistalo Kotona Poissa Kotoa Islannista

   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Víðimýrarin kirkko on 11,6 kilometrin ja Skagafjördurin kansanperinnemuseo on 14,6 kilometrin päässä tästä maaseudulla sijaitsevasta romanttisesta maatilamajoituksesta. Mælifellin vuori ja Nahkatehtaan vierailijakeskus ovat myös 32 kilometrin päässä.

  Hótel Varmahlíð 118 €
  Hótel Varmahlíð

  Hótel Varmahlíð

    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Víðimýrarin kirkko on 2,7 kilometrin päässä tästä maaseudulla sijaitsevasta hotellista. Skagafjördurin kansanperinnemuseo ja Mælifellin vuori sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Nahkatehtaan vierailijakeskus ja Saudarkrokurin perintömuseo ovat myös 32 kilometrin päässä.

   Guesthouse Himnasvalir 77 €
   Guesthouse Himnasvalir

   Guesthouse Himnasvalir

     
    2.5 kautta 5.0 Tähteä

    Víðimýrarin kirkko on 2,7 kilometrin ja Skagafjördurin kansanperinnemuseo on 7,8 kilometrin päässä tästä majatalosta. Nahkatehtaan vierailijakeskus ja Saudarkrokurin perintömuseo ovat myös 32 kilometrin päässä.

    Hestasport Cottages 135 €
    Hestasport Cottages

    Hestasport Cottages

      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Víðimýrarin kirkko on 3,7 kilometrin ja Skagafjördurin kansanperinnemuseo on 8,7 kilometrin päässä tästä maaseudulla sijaitsevasta mökistä. Nahkatehtaan vierailijakeskus ja Saudarkrokurin perintömuseo ovat myös 32 kilometrin päässä.

     Guesthouse Svínavatn 56 €
     Guesthouse Svínavatn

     Guesthouse Svínavatn

     Svínvatni, Blonduos, Norðurland vestra
       
      2.5 kautta 5.0 Tähteä

      Blönduosin kirkko on 23 kilometrin päässä tästä majatalosta. Käsityöläismuseo ja Víðimýrarin kirkko sijaitsevat 40 kilometrin päässä. Thingeyrar ja Skagafjördurin kansanperinnemuseo ovat myös 52 kilometrin päässä.

      Karuna Guesthouse Litlu-Gröf Sauðárkróki 85 €
      Karuna Guesthouse Litlu-Gröf Sauðárkróki

      Karuna Guesthouse Litlu-Gröf Sauðárkróki

        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Skagafjördurin kansanperinnemuseo on 3,6 kilometrin päässä tästä maaseudulla sijaitsevasta majatalosta. Víðimýrarin kirkko ja Nahkatehtaan vierailijakeskus sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Saudarkrokurin perintömuseo sijaitsee 15,2 kilometrin päässä.

       Sydra-Skordugil Guesthouse 90 €
       Sydra-Skordugil Guesthouse

       Sydra-Skordugil Guesthouse

         
        2.5 kautta 5.0 Tähteä

        Skagafjördurin kansanperinnemuseo on 2,8 kilometrin ja Víðimýrarin kirkko on 7,4 kilometrin päässä tästä maaseudulla sijaitsevasta majatalosta. Nahkatehtaan vierailijakeskus ja Saudarkrokurin perintömuseo ovat myös 25 kilometrin päässä.

        Hotel Tindastóll and Annex 112 €
        Hotel Tindastóll and Annex

        Hotel Tindastóll and Annex

          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Saudarkrokurin perintömuseo ja Nahkatehtaan vierailijakeskus 2 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta hotellista. Grettislaug ja Skagafjördurin kansanperinnemuseo ovat myös 20 kilometrin päässä.

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Akrahreppur

         Jos matkakohteesi on Akrahreppur, voit alkaa seuraavaksi etsiä budjettiisi sopivaa hotellia. ebookersin hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä matkasi päivämäärät saat kohteen Akrahreppur hotellitarjoukset nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa.

         Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusvaihtoehdon tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä - sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa!

          

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Akrahreppur hotellille nopeasti

         Majoituksen lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi hotelli kohteesta Akrahreppur löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Lentoja kohteeseen Akrahreppur on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä.

          

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Akrahreppur hotellia

         Kohteesta Akrahreppur löytyy niin paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, että voi olla vaikeaa päättää, minne hotellilta ensimmäiseksi suuntaisi. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varaamasi yöpymispaikan läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Akrahreppur olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Akrahreppur

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.