Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
25.9. - 27.9.

Suosituimmat hotellit Amsterdam Oost

38 €
MEININGER Hotel Amsterdam Amstel

MEININGER Hotel Amsterdam Amstel

3.0 kautta 5.0 Julianaplein 6, Amsterdam
MEININGER Hotel Amsterdam Amstel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Amstel Business Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 185 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
89 €
Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel

Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel

4.0 kautta 5.0 Joan Muyskenweg 20, Amsterdam
Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Amstel Business Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 206 huonetta 17 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
63 €
The Student Hotel Amsterdam City

The Student Hotel Amsterdam City

4.0 kautta 5.0 Wibautstraat 129, Amsterdam
The Student Hotel Amsterdam City on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Artisin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 571 huonetta 13 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
135 €
Short Stay Group Eastern Docklands Serviced Apartments

Short Stay Group Eastern Docklands Serviced Apartments

3.5 kautta 5.0 Zeeburgerpad 28-29, Amsterdam
Short Stay Group Eastern Docklands Serviced Apartments on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Artisin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä pyykinpesutilat ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 15 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja taulutelevision.
49 €
Generator Amsterdam

Generator Amsterdam

2.0 kautta 5.0 Mauritskade 57, Amsterdam
Generator Amsterdam on saanut hyvää palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oosterpark (puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä 2 tähden hostellissa on 168 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
171 €
Hotel Jakarta Amsterdam

Hotel Jakarta Amsterdam

4.0 kautta 5.0 Javakade 766, Amsterdam
Hotel Jakarta Amsterdam on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Amsterdamin matkustajaterminaali (PTA). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 200 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
86 €
Short Stay Group East Quarter Serviced Apartments

Short Stay Group East Quarter Serviced Apartments

4.0 kautta 5.0 Wijtenbachstraat 30, Amsterdam, Pohjois-Hollanti
Short Stay Group East Quarter Serviced Apartments on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tropenmuseum (museo). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 11 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
55 €
Amadi Panorama Hotel

Amadi Panorama Hotel

4.0 kautta 5.0 Ijburglaan 539, Amsterdam
Amadi Panorama Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, ja Artisin eläintarha sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 67 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
106 €
Yays Entrepothaven Concierged Boutique Apartments

Yays Entrepothaven Concierged Boutique Apartments

4.0 kautta 5.0 65 Cruquiusweg, Amsterdam, NH
Yays Entrepothaven Concierged Boutique Apartments sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tropenmuseum (museo). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja concierge-palvelut. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 85 huoneistoa 10 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
98 €
Movenpick Hotel Amsterdam City Centre

Movenpick Hotel Amsterdam City Centre

4.0 kautta 5.0 Piet Heinkade 11, Amsterdam
Movenpick Hotel Amsterdam City Centre on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Amsterdamin matkustajaterminaali (PTA). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja ravintolan. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 408 huonetta 20 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
53 €
Hampton by Hilton Amsterdam Centre East

Hampton by Hilton Amsterdam Centre East

3.0 kautta 5.0 Panamalaan 188-196, Amsterdam
Hampton by Hilton Amsterdam Centre East on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Amsterdamin matkustajaterminaali (PTA). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 75 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
65 €
Four Elements Hotel Amsterdam

Four Elements Hotel Amsterdam

3.5 kautta 5.0 1074 Bert Haanstrakade, Amsterdam, NH
Four Elements Hotel Amsterdam on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Blijburgin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja venesataman. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 195 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 2 kylpyhuonetta.
48 €
Lloyd Hotel

Lloyd Hotel

3.0 kautta 5.0 Oostelijke Handelskade 34, Amsterdam
Lloyd Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi NEMO Science Museum on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1921 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 117 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
78 €
Postillion Hotel Amsterdam, BW Signature Collection

Postillion Hotel Amsterdam, BW Signature Collection

4.0 kautta 5.0 Paul van Vlissingenstraat 9-11, Amsterdam, Noord Holland
Postillion Hotel Amsterdam, BW Signature Collection on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Amstel Business Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä 4 tähden hotellissa on 252 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja iPadin.
113 €
QO Amsterdam

QO Amsterdam

4.0 kautta 5.0 Amstelvlietstraat 4, Amsterdam
QO Amsterdam on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Amstel Business Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 288 huonetta 21 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja iPadit.

Majoitus kohteessa Amsterdam Oost

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Amsterdam Oost, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Amsterdam Oost hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Amsterdam Oost suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Amsterdam Oost

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Amsterdam Oost. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Amsterdam Oost on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Amsterdam Oost ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Amsterdam Oost

Kohteessa Amsterdam Oost riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Amsterdam Oost parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Amsterdam Oost.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Amsterdam Oost

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.