Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
10.7. - 12.7.
Ensi viikonloppuna
17.7. - 19.7.

Suosituimmat Antalya hotellit

80 €
The Marmara Antalya

The Marmara Antalya

5.0 kautta 5.0 Eski Lara Yolu No. 136 Sirinyali, Antalya, Antalya
The Marmara Antalya on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta BLM Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 5 tähden hotellissa on 232 huonetta 21 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Butiks Hotel

Butiks Hotel

Altinkum mah 427 sok no 23, Antalya
Butiks Hotel sijaitsee lähellä kohdetta Konyaaltin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä hotellissa on 22 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Camel Apart

Camel Apart

Kilicaslan mah tabakhane sok, no 21 muratpasa, Antalya
Camel Apart on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Üçkapılarin kaariportti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä huoneistohotellissa on 7 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Casa De Sirena Boutique Hotel

Casa De Sirena Boutique Hotel

Altinkum Mah., 415 Sokak No:4, Konyaaltı, Antalya
Casa De Sirena Boutique Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Konyaaltin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa hotellissa on 28 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Cinar Butik Hotel

Cinar Butik Hotel

2.5 kautta 5.0 Hasim Iscan mh. 1298 sk No:23, Muratpasa, Antalya, Antalya
Cinar Butik Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Üçkapılarin kaariportti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden hotellissa on 12 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Doğuş Hotel

Doğuş Hotel

Kizilsaray Mahallesi Gulluk Caddesi 67, Sokak, Muratpasa, Kaleici, Antalya
Doğuş Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yavuz Özcanin puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 25 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Ender Hotel

Ender Hotel

Sirinyali Mah. Lara Caddesi No. 189, Antalya
Ender Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta S'hemallin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ulkouima-altaan. Tässä hotellissa on 22 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Erken Pansiyon

Erken Pansiyon

3.0 kautta 5.0 Kilicarslan Mah Hidirlik Sok No:5, Antalya, Antalya
Erken Pansiyon sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Üçkapılarin kaariportti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä vuonna 1768 rakennetussa 3 tähden aamiaismajoituksessa on 10 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Exporoyal Hotel

Exporoyal Hotel

Muratpasa Mahallesi 567, Sokak N 53, Antalya
Exporoyal Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hasim Iscanin kulttuurikeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä hotellissa on 50 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

Lemmikkiystävällinen hotelli – Antalya

Moni haluaa lemmikkinsä mukaan myös lomalle. Näin myös kohteessa Antalya, jossa vieraileekin nykyään suuri määrä nelijalkaisia yöpyjiä. Heidän ja omistajiensa loman pelastavat kohteen Antalya lemmikkiystävälliset hotellit. Niissä ketään ei katsota pahalla, vaan sisään ovat tervetulleita myös perheiden eläinjäsenet pienistä jyrsijöistä ja matelijoista kissoihin ja koiriin. Käytännössä mukana on tosin miltei aina koira, sillä se on ainoa lemmikki, joka seuraa omistajaansa vaikka maailman ääriin.

Päällisin puolin kohteen Antalya koiraystävälliset hotellit eivät eroa tavallisista hotelleista lainkaan. Hyvin usein ne tarjoavat kuitenkin monenlaisia palveluita ja mukavuuksia, joita et muista majapaikoista löydä. Yleensä tarjolla on esimerkiksi lemmikkien tarpeisiin mukautettuja huoneita, joissa on tavallista enemmän tilaa sekä tehokas äänieristys. Monissa taloon saapuva lemmikki saa myös erityisen tervetulopaketin, johon voi sisältyä esimerkiksi herkkuja, jokin hoitoväline sekä lähimpien koirapuistojen ja eläinlääkärien yhteys- ja muut tiedot. Lisäksi lemmikkiystävällisen hotellin henkilökunta ymmärtää lemmikkien tarpeet ja suhtautuu heihin myönteisesti. Usein osa henkilökunnasta on lisäksi saanut eläinten hoitoon liittyvää koulutusta, joka varmistaa, että hotellissa selvitään myös hieman haastavammista tilanteista.

Viime kädessä lemmikistä on aina vastuussa sen omistaja. Jos esimerkiksi jätät koiran yksin huoneeseen, sinun tulee aina varmistaa, että hänellä on riittävä määrä vettä ja ettei yksinolo aiheuta liiallista stressiä. Yleensä jälkimmäisen voi välttää esimerkiksi tutustuttamalla koiran hotellin tiloihin ja ottamalla mukaan jonkin koiralle tutun lelun. Myös vesikuppi kannattaa ottaa mukaan. Harvoja poikkeustapauksia lukuun ottamatta koiran ulkoiluttaminen on aina sinun vastuullasi, ja siihen sopivia paikkoja kannattaa aina etsiä jo etukäteen kartalta tai verkosta. Lisäksi sinun on ehdottomasti varmistettava, ettei lemmikkisi pääse karkaamaan huoneesta hotellin käytäville tai toisiin huoneisiin. Koska toisten hotellivieraiden suhtautuminen eläimiin voi vaihdella, yllättävät kohtaamiset voivat päätyä myös ikävästi.

Kaikki kohteen Antalya koiraystävälliset hotellit löydät helpoimmin sivustomme hakukoneella. Sinun tarvitsee ainoastaan valita hakukoneen kenttiin matkasi kohde, eli Antalya ja haluamasi ajankohta. Tämän jälkeen voit suodattaa saaduista hakutuloksista lemmikkiystävälliset hotellit valitsemalla Lemmikit sallittu -merkintäruudun. Saatat yllättyä, miten moneen hotelliin lemmikit ovat nykyisin tervetulleita!

Viimeisimmät Antalya hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.