Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Are – Hotellit

Åre – Lennot ja hotelli

Pitkään suunnitteilla olleista seikkailumatkoista nopeisiin tarjouksiin – ebookers räätälöi lennot, hotellihuoneet ja retket juuri sinun tyyliisi sopiviksi.

Osta lentoliput ja huoneet yhtä aikaa meidän avullamme, ja voit säästää jopa 7.7%^.

Vapaudu arjen kahleista yhdellä klikkauksella. Kattavassa valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja yli 500 000 majoituskohdetta ympäri maailmaa, joten uudet, ihanat kokemukset ovat lähempänä kuin osaisit kuvitellakaan.

Etkö vielä tiedä, mitä tekisit? Tiimimme tarjoaa sinulle mahtavat lento- ja hotellipaketit, joten jos näet jossakin edullisemman hinnan varausta seuraavien 48 tunnin aikana, lupaamme vastata siihen palauttamalla erotuksen. Miksi enää jahkailisit?

Meidän tehtävämme on auttaa sinua toteuttamaan unelmasi. Haluatpa sitten tutustua tuntemattomiin maihin, nauttia luksushotellin palveluista tai kokea muunlaisia nautintoja, meidän avullamme se onnistuu.

Varausehtoja sovelletaan.

Are – Hotellit

Tässä hyvä vihje! Jos tarkoituksesi on viipyä yön yli, sinun on parasta varmistaa majoitus ajoissa. Juuri nyt tarjolla on ainoastaan 10 majoitusliikettä. Katsasta ebookersin matkaopas selvittääksesi kaikki tarvittavat tiedot.

Kun saatavilla on useita asiakkaiden arvostamia vaihtoehtoja, kuten Hotel Fjällgården ja Tott Hotel Åre, pääset matkalaukut noudettuasi testaamaan huonepalveluja nopeammin kuin voit kuvitellakaan.

Löydä halvat matkat kohteeseen Åre

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Åre. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Åre lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Åre?

Juuri nyt kohteeseen Åre saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Åre itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Åre ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Åre matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Åre löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Åre?

Kohteen Åre suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Åre halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Åre

104 €
Hotell Fjällgården Ski-In Ski-Out

Hotell Fjällgården Ski-In Ski-Out

3.5 kautta 5.0 Fjällgårdsvägen 35, Åre
Hotell Fjällgården Ski-In Ski-Out on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Åren talviurheilukeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 64 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
85 €
Buustamons Fjällgård

Buustamons Fjällgård

2.5 kautta 5.0 Buustamon 142, Åre
Buustamons Fjällgård on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Åren talviurheilukeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
131 €
Holiday Club Åre

Holiday Club Åre

3.5 kautta 5.0 Arestrand, Åre, Jamtland
Holiday Club Åre on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Åren talviurheilukeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ravintolaa. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 250 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
293 €
Copperhill Mountain Lodge

Copperhill Mountain Lodge

5.0 kautta 5.0 Åre Björnen, Åre
Copperhill Mountain Lodge on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Åren talviurheilukeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin, ilmaiset hiihtokuljetukset ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 112 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
96 €
Åre Torg Hotell

Åre Torg Hotell

3.0 kautta 5.0 Kabinbanevägen 22, Åre, Jämtlands län
Åre Torg Hotell sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Åren talviurheilukeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 32 huonetta.
90 €
Granen Hotell & Restaurang

Granen Hotell & Restaurang

3.0 kautta 5.0 Tottvägen 127, Åre
Granen Hotell & Restaurang sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Åren talviurheilukeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 32 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
81 €
Åre Bed & Breakfast

Åre Bed & Breakfast

2.5 kautta 5.0 Tottvägen 12, Åre
Åre Bed & Breakfast on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Åren talviurheilukeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 1995 rakennetussa 2,5 tähden aamiaismajoituksessa on 13 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
Åre Travel - Liengården VM8:an

Åre Travel - Liengården VM8:an

3.5 kautta 5.0 174A Årevägen, Åre
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Åren talviurheilukeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
143 €
Hotel Åregården

Hotel Åregården

3.5 kautta 5.0 Torget, Åre
Hotel Åregården on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Åren talviurheilukeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 54 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
132 €
Åre Travel

Åre Travel

3.5 kautta 5.0 Stationsvägen 18, Åre
Åre Travel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Åren talviurheilukeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Åre

Katso kaikki kohteen Åre vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.