Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Athlone – Matkat

Jokainen matka on erilainen: sen tietää myös ebookers. Siksi osaamme auttaa sinua riippumatta siitä, onko haaveissasi rentouttava vai nopeatempoinen kohteen Athlone-loma.

Athlone – Lennot ja hotelli

Lennot ja huoneet sekä kaikki taianomaiset kokemukset... Ebookers huolehtii siitä, että mielenkiintoinen Athlone on takuulla unohtumaton kohde onnistuneelle lomalle.

Pääset nauttimaan jopa 9.6%^:n säästöistä, jos ostat sekä lennot että hotellihuoneet palvelumme kautta.

Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja 500 000 majoituskohteen joukosta eri puolilta maailmaa on vaivatonta löytää haluamansa loma.

Uskotko, että voisit löytää paremman tarjouksen muualta? Älä mieti enää, vaan varaa matkapaketti nyt. Jos satut varauksen tehtyäsi huomaamaan muualla edullisemman tarjouksen 48 tunnin kuluessa, ebookers vastaa siihen maksamalla erotuksen takaisin.

Carpe diem! Hyödynnä tilaisuus ja pakkaa laukkusi. Eksoottiset elämykset odottavat sinua vaikka maapallon toisella puolen, ja me voimme auttaa sinua nauttimaan niistä.

Varausehtoja sovelletaan.

Athlone – Matkat

Usein tietyn kohteen ainutlaatuinen tunnelma on sen asukkaiden ansiota. Westmeath on hienoa aluetta, jonka väestöstä noin 16 000 asustelee vakituisesti tämän kaupungin alueella.

Jotta pääset kohteeseen Athlone pääkaupungista (Dublin), sinun on kuljettava 110 km länteen. Hyvä maamerkki on myös kohteesta luoteeseen kohoava naapurikaupunki Derryglad, jonne kertyy matkaa 11 km.

Täällä on valtavasti puuhaa perheille. Esimerkiksi Glendeer Pet Farm (kotieläintila) tai Athlone Leisure World (toimintapuisto) ovat paikkoja, jotka eivät petä lasten odotuksia.

Lough Ree (järvi) antaa sinulle hyvän tilaisuuden ihailla aaltojen väreilyä veden pinnalla.

Luan Gallery tarjoaa taiteen ystävien nähtäväksi täysin ainutlaatuisia teoksia. Jos löydät jotain, mikä kiinnittää huomiota, voit kysyä ja saada selville lisää taiteilijasta.

An Dunin liikenne- ja perinnemuseo kertoo monista kaupungin historian tärkeimmistä salaisuuksista. Näyttelyt esittelevät monien tarinoiden, kuvien, esineiden sekä merkittävien tapahtumien ja ihmisten kautta sen kehityksen, minkä tunnemme tänä päivänä.

Clonmacnoise (luostari) ja Cross of the Scriptures (monumentti) ovat parhaita vierailukohteita, jos toiveenasi on ymmärtää syvemmin tämän seudun menneisyyttä. Kun sinulla on aikaa tapettavana, Clonmacnoise Cathedral maksaa myös vaivan.

Tornien ja jykevien kivimuurien tehtävä oli suojata asukkaita vihollisen hyökkäyksiltä. Hieno arkkitehtuuri ja kiehtova historia tekevät kohteesta käymisen arvoisen.

Pyhän Pietarin ja Pyhän Paavalin kirkko ja St. Kieran's Cathedral (kirkko) ovat kaksi historiallisesti merkittävää uskonnollista kohdetta, jotka tuovat matkaasi syvällisempää näkökulmaa.

Vaikka useimmat kaupungeissa olevat rakennukset on suunniteltu palvelemaan käytännön tarkoitusta, on myös niitä, joilla on ylevämpi merkitys. Tämän alueen rakentamiseen vaikuttaneet tärkeät ihmiset ja tapahtumat ovat esillä erilaisissa muistomerkeissä, joihin kuuluvat esimerkiksi Ciaránin pyhättö (raunio) ja Temple Finghin (rauniokirkko).

Lomakuvien lisäksi matkalta on aina tuotava mukana myös joitain tuliaisia. Athlone Towncentre (ostoskeskus) on paikka, jonka liikkeistä löydät paljon houkuttelevia esineitä.

Jos tahdot ehtiä lomalla golfkentälle, pakkaa mailat kassiin ja ota suunnaksi Athlone Golf Club (golfkeskus).

Athlone – Hotellit

Kun saatavilla on vain 16 majoitusliikettä, fiksu lomailija valitsee majoituksen hyvissä ajoin. Ota ebookersin matkaopas esille heti, kun matkapäiväsi ovat selvillä. Sieltä löydät pienimmätkin yksityiskohdat.

Lukuisten vierailijoiden kokeilemat ja hyväksi havaitsemat vaihtoehdot, kuten Glasson Country House Hotel & Golf Club ja Arch House Apartments, tekevät mieleisesi yöpymispaikan valinnasta todella vaivatonta.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Athlone

Katso kaikki 18 aktiviteettia kohteessa Dublin

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Athlone

Näytä kaikki 74 majoitusliikettä kohteessa Athlone
Sheraton Athlone Hotel

Sheraton Athlone Hotel

  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,4/5 (25 arvostelua)

  Sheraton Athlone Hotel on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Athlone Towncentre ...

  Sheraton Athlone Hotel72 €

  Sheraton Athlone Hotel72 €
  Hodson Bay Hotel

  Hodson Bay Hotel

  Roscommon Road, Athlone
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,6/5 (9 arvostelua)

   Hodson Bay Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lough Ree (järvi). Majoitusliike ...

   Hodson Bay Hotel75 €

   Hodson Bay Hotel75 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.