Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Athlone – Matkat

Jokainen matka on erilainen: sen tietää myös ebookers. Siksi osaamme auttaa sinua riippumatta siitä, onko haaveissasi rentouttava vai nopeatempoinen kohteen Athlone-loma.

Athlone – Lennot ja hotelli

Onko Athlone haaveittesi lomakohde? Kokenut ebookers-tiimi haluaa toteuttaa haaveesi majoituksesta lentolippuihin ja autonvuokrauksesta mitä erikoisimpiin retkiin.

Jopa 9%*:n tarjous on sinun, kun tilaat lennot ja hotellihuoneet yhtä aikaa palvelustamme.

Tutustu yli 500 lentoyhtiökumppanin ja runsaan 500 000 majoituspaikan kansainväliseen valikoimaan. Lennä tyylikkäästi ja nauti olostasi, suuntasitpa sitten minne tahansa.

Jos varaat lento- ja hotellipaketin ebookers-palvelusta ja satut löytämään jostakin edullisemman hinnan 48 tunnin kuluessa, vastaamme siihen ja hyvitämme sinulle erotuksen. Miksi enää odottelisit?

Nyt on aika etsiä passi, pakata laukut ja toteuttaa toivomuslista. Halusitpa sitten nähdä kiireisen suurkaupungin sykkeen tai päästä johonkin syrjäiseen paikkaan rentoutumaan, meidän avullamme voit aloittaa lomasi vaikka heti. Varausehtoja sovelletaan.

Athlone – Matkat

Usein tietyn kohteen ainutlaatuinen tunnelma on sen asukkaiden ansiota. Westmeath on hienoa aluetta, jonka väestöstä noin 16 000 asustelee vakituisesti tämän kaupungin alueella.

Jotta pääset kohteeseen Athlone pääkaupungista (Dublin), sinun on kuljettava 110 km länteen. Hyvä maamerkki on myös kohteesta luoteeseen kohoava naapurikaupunki Derryglad, jonne kertyy matkaa 11 km.

Täällä on valtavasti puuhaa perheille. Esimerkiksi Glendeer Pet Farm (kotieläintila) tai Athlone Leisure World (toimintapuisto) ovat paikkoja, jotka eivät petä lasten odotuksia.

Lough Ree (järvi) antaa sinulle hyvän tilaisuuden ihailla aaltojen väreilyä veden pinnalla.

Luan Gallery tarjoaa taiteen ystävien nähtäväksi täysin ainutlaatuisia teoksia. Jos löydät jotain, mikä kiinnittää huomiota, voit kysyä ja saada selville lisää taiteilijasta.

An Dunin liikenne- ja perinnemuseo kertoo monista kaupungin historian tärkeimmistä salaisuuksista. Näyttelyt esittelevät monien tarinoiden, kuvien, esineiden sekä merkittävien tapahtumien ja ihmisten kautta sen kehityksen, minkä tunnemme tänä päivänä.

Clonmacnoise (luostari) ja Cross of the Scriptures (monumentti) ovat parhaita vierailukohteita, jos toiveenasi on ymmärtää syvemmin tämän seudun menneisyyttä. Kun sinulla on aikaa tapettavana, Clonmacnoise Cathedral maksaa myös vaivan.

Tornien ja jykevien kivimuurien tehtävä oli suojata asukkaita vihollisen hyökkäyksiltä. Hieno arkkitehtuuri ja kiehtova historia tekevät kohteesta käymisen arvoisen.

Pyhän Pietarin ja Pyhän Paavalin kirkko ja St. Kieran's Cathedral (kirkko) ovat kaksi historiallisesti merkittävää uskonnollista kohdetta, jotka tuovat matkaasi syvällisempää näkökulmaa.

Vaikka useimmat kaupungeissa olevat rakennukset on suunniteltu palvelemaan käytännön tarkoitusta, on myös niitä, joilla on ylevämpi merkitys. Tämän alueen rakentamiseen vaikuttaneet tärkeät ihmiset ja tapahtumat ovat esillä erilaisissa muistomerkeissä, joihin kuuluvat esimerkiksi Ciaránin pyhättö (raunio) ja Temple Finghin (rauniokirkko).

Lomakuvien lisäksi matkalta on aina tuotava mukana myös joitain tuliaisia. Athlone Towncentre (ostoskeskus) on paikka, jonka liikkeistä löydät paljon houkuttelevia esineitä.

Jos tahdot ehtiä lomalla golfkentälle, pakkaa mailat kassiin ja ota suunnaksi Athlone Golf Club (golfkeskus).

Athlone – Hotellit

Kun saatavilla on vain 16 majoitusliikettä, fiksu lomailija valitsee majoituksen hyvissä ajoin. Ota ebookersin matkaopas esille heti, kun matkapäiväsi ovat selvillä. Sieltä löydät pienimmätkin yksityiskohdat.

Lukuisten vierailijoiden kokeilemat ja hyväksi havaitsemat vaihtoehdot, kuten Glasson Country House Hotel & Golf Club ja Arch House Apartments, tekevät mieleisesi yöpymispaikan valinnasta todella vaivatonta.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Athlone

Näytä kaikki 83 majoitusliikettä kohteessa Athlone
Radisson Blu Hotel, Athlone

Radisson Blu Hotel, Athlone

  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,5/5 (25 arvostelua)

  Radisson Blu Hotel, Athlone on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Athlone ...

  Radisson Blu Hotel, Athlone81 €

  Radisson Blu Hotel, Athlone81 €
  Sheraton Athlone Hotel

  Sheraton Athlone Hotel

   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,4/5 (23 arvostelua)

   Sheraton Athlone Hotel on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Athlone Towncentre ...

   Sheraton Athlone Hotel77 €

   Sheraton Athlone Hotel77 €
   Hodson Bay Hotel

   Hodson Bay Hotel

   Roscommon Road, Athlone
    4.0 kautta 5.0
     
     
    4,6/5 (8 arvostelua)

    Hodson Bay Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lough Ree (järvi). Majoitusliikkeessä ...

    Hodson Bay Hotel69 €

    Hodson Bay Hotel69 €
    The Prince of Wales Hotel

    The Prince of Wales Hotel

     4.0 kautta 5.0
      
      
     4,0/5 (3 arvostelua)

     The Prince of Wales Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Athlone Towncentre ...

     The Prince of Wales Hotel53 €

     The Prince of Wales Hotel53 €
     Great National Creggan Court Hotel

     Great National Creggan Court Hotel

      3.0 kautta 5.0
       
       
      3,5/5 (4 arvostelua)

      Great National Creggan Court Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Athlone Institute of Technology ...

      Great National Creggan Court Hotel46 €

      Great National Creggan Court Hotel46 €
      Shamrock Lodge Hotel

      Shamrock Lodge Hotel

       3.0 kautta 5.0
        
        
       4,4/5 (5 arvostelua)

       Shamrock Lodge Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Athlonen linna. Majoitusliike ...

       Shamrock Lodge Hotel58 €

       Shamrock Lodge Hotel58 €
       Athlone Springs Hotel

       Athlone Springs Hotel

        4.0 kautta 5.0
         
         
        3,1/5 (7 arvostelua)

        Athlone Springs Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Athlone Towncentre (ostoskeskus). Majoitusliike ...

        Athlone Springs Hotel69 €

        Athlone Springs Hotel69 €
        Arch House Bed and Breakfast and Apartments

        Arch House Bed and Breakfast and Apartments

         4.0 kautta 5.0
          
          
         4,7/5 (3 arvostelua)

         Arch House Bed and Breakfast and Apartments on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä ...

         Arch House Bed and Breakfast and Apartments50 €

         Arch House Bed and Breakfast and Apartments50 €
         Glasson Country House Hotel & Golf Club

         Glasson Country House Hotel & Golf Club

          4.0 kautta 5.0
           
           

          Glasson Country House Hotel & Golf Club on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta ...

          Glasson Country House Hotel & Golf Club120 €

          Glasson Country House Hotel & Golf Club120 €
          Glen Abhainn

          Glen Abhainn

          Dublin Rd, Athlone, County Westmeath
           3.5 kautta 5.0
            
            

           Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Athlone Institute of Technology (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ...

           Glen AbhainnHae hinnat

           ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

           *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.