Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Eri majoitusmuodot kohteessa Búðarhólshverfi

Viiden ja neljän tähden hotellit + lennot kohteessa Búðarhólshverfi

Kolmen ja kahden tähden hotellit + lennot kohteessa Búðarhólshverfi

Loma-asunnot + lennot kohteessa Búðarhólshverfi

Huoneistot + lennot kohteessa Búðarhólshverfi

B&B + lennot kohteessa Búðarhólshverfi

Matkapaketit kohteeseen Búðarhólshverfi

Parhaat lomapaketit kohteeseen Búðarhólshverfi

Lomapaketit kohteeseen Búðarhólshverfi Kolmeksi Yöksi

Lomapaketit kohteeseen Búðarhólshverfi Neljäksi Yöksi

Lomapaketit kohteeseen Búðarhólshverfi Viideksi Yöksi

Lomapaketit kohteeseen Búðarhólshverfi 6-7:ksi Yöksi

Búðarhólshverfi – Matkat

Valitse seuraavaksi lomakohteeksesi Búðarhólshverfi: lomat siellä ovat täynnä erilaista nähtävää ja uusia elämyksiä.

Búðarhólshverfi – Lennot ja hotelli

Lentoliput ja majoituspaikka sekä taianomaiset kokemukset – ebookers pitää huolta siitä, että houkutteleva Búðarhólshverfi on unelmiesi määränpää.

Taskuusi jää enemmän käyttörahaa, jos varaat lentoliput ja majoituksen kauttamme samalla kertaa. Voit saada alennusta jopa 9.6%^!

Tahdotko nautiskella suussasulavia aterioita pyörivässä ravintolassa? Sehän järjestyy. Kattavassa valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500 000 majoitusliikettä, joiden joukosta voit valita omasi. Koko maailma on ulottuvillasi.

Jos varaat lennot ja hotellin ebookers-palvelusta ja satut löytämään edullisemman hinnan kahden vuorokauden sisällä varauksen tekemisestä, vastaamme siihen ja hyvitämme erotuksen. Miksi enää odottelisit?

Matkaunelmat ovat yhtä yksilöllisiä kuin sinäkin. Anna meidän auttaa sinua toteuttamaan haaveesi, haaveilitpa sitten hiekkarannoista tai elämysmatkailusta.

Varausehtoja sovelletaan.

Búðarhólshverfi – Matkat

Maan pääkaupunki Reykjavik sijaitsee 110 km luoteeseen kohteesta Búðarhólshverfi.

Kaipaako sydämesi merelle? Tunne virkistävä merituuli kasvoillasi ja kuuntele meren rauhoittavia ääniä kohteessa Playa Negra. Tämän parempaa rentoutumistapaa ei takuulla löydy!

Seljalandsfoss on paikka, jossa voit nauttia luonnon rauhoittavista äänistä ja tuoksuista. Se sijaitsee ainoastaan 10 km:n päässä kaupungista, joten perille päästäksesi sinun ei ole pakko istua autossa koko päivää. Skogafoss, jonne on matkaa 35 km, on myös hyvä retkikohde.

Jos haluat viettää päivän syöksähdellen alas lumen peittämiä rinteitä, ota suunnaksi Skalafell Ski Area (laskettelukeskus). Etsi reittikartta ja ota selvää, kuinka monta rinnettä pystyt valloittamaan.

Hvolsvöllur sijaitsee kiinnostavien nähtävyyksien lähellä. Tällaisia ovat esimerkiksi Saga-keskus ja LAVA Centren laavakeskus, jotka sijaitsevat 14 km pohjoiseen. Haluatko muutakin nähtävää? Myös Búðarhólshverfi ja Heimaey ovat lähellä toisiaan – Heimaey sijaitsee vain 19 km etelään. Sieltä löytyvät esimerkiksi Eldfellin tulivuori ja Heimaklettur.

Islannin itsenäisyyspäivää juhlitaan ympäri maata 17 kesäkuuta. Jos sinulla on onni olla paikalla tällöin, kannattaa ehdottomasti lähteä mukaan juhliin.

Tuntuuko hyvästien sanominen vaikealta? Älä huoli, sillä voit aina palata takaisin tälle ihanalle alueelle.

Jos matkustat lentoteitse, on varmasti viisainta tarkistaa reitti lentoterminaaliin ajoissa. Lähin lentokenttä, joka on Vestmannasaaret (VEY), sijaitsee suunnilleen 18 km etelään.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Búðarhólshverfi

Näytä kaikki 102 majoitusliikettä kohteessa Búðarhólshverfi
Stracta Hotel

Stracta Hotel

  3.5 kautta 5.0
   
   
  5,0/5 (2 arvostelua)

  Stracta Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Hella Golf Course. Majoitusliikkeessä on saatavilla ...

  Stracta Hotel 119 €

  Stracta Hotel 119 €
  Hotel Rangá

  Hotel Rangá

   4.0 kautta 5.0
    
    
   5,0/5 (1 arvostelua)

   Hotel Rangá on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Hella Golf Course. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille ...

   Hotel Rangá288 €

   Hotel Rangá288 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.