Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
14.8. - 16.8.
Ensi viikonloppuna
21.8. - 23.8.

Varatuimmat hotellit Canggu

41 €
THE HAVEN SUITES Bali Berawa

THE HAVEN SUITES Bali Berawa

4.5 kautta 5.0 Jalan Pemelisan Agung, Desa Tibubeneng, Banjar Berawa, Canggu, Bali
THE HAVEN SUITES Bali Berawa on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Berawan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 60 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takan.
11 €
OYO 1892 Lilis Aksito Akusara

OYO 1892 Lilis Aksito Akusara

2.5 kautta 5.0 96, Jl.Veteran No.96, Buduk, Kec. Mengwi, Canggu, Bali
OYO 1892 Lilis Aksito Akusara sijaitsee lähellä kohdetta Echo Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
202 €
COMO Uma Canggu

COMO Uma Canggu

5.0 kautta 5.0 Jalan Pantai Batu Mejan, Echo Beach, Canggu, Badung
COMO Uma Canggu on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Batu Bolongin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 119 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
77 €
Lv8 Resort Hotel

Lv8 Resort Hotel

5.0 kautta 5.0 Jln.Pantai Berawa No. 100xx, Tibubeneng, Canggu, Bali
Lv8 Resort Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Finns Recreation Club. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 124 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja lähdevesialtaat.
14 €
FRii Bali Echo Beach

FRii Bali Echo Beach

3.0 kautta 5.0 Jalan Munduk Catu No. 32, Canggu, Bali
FRii Bali Echo Beach on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Batu Bolongin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ulkouima-allasta ja 3 rantabaaria. Tässä 3 tähden hotellissa on 77 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
51 €
Sense Canggu Beach Hotel

Sense Canggu Beach Hotel

4.0 kautta 5.0 Jalan Munduk Kedungu No 55S, Pererenan, Canggu, Bali
Sense Canggu Beach Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Echo Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 26 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Eastin Ashta Resort Canggu

Eastin Ashta Resort Canggu

4.0 kautta 5.0 Jl. Munduk Catu No.8, Canggu, Kuta Utara, Canggu
Eastin Ashta Resort Canggu on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Batu Bolongin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 119 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
51 €
The Bali Dream Villa Resort Echo Beach Canggu

The Bali Dream Villa Resort Echo Beach Canggu

3.5 kautta 5.0 Jalan Pura Dalem Lingsir, Pererenan, Echo Beach, Canggu, Bali
The Bali Dream Villa Resort Echo Beach Canggu on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Echo Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 3,5 tähden lomakylässä on 30 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
22 €
Kubudiuma Villas

Kubudiuma Villas

2.0 kautta 5.0 Jl. Pantai Pererenan, Br. Pengembungan, Canggu, Bali
Kubudiuma Villas on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pererenanin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 2 tähden lomakylässä on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pation.
60 €
Shore Amora Canggu

Shore Amora Canggu

3.5 kautta 5.0 Jl. Pantai Pererenan, Mengwi, Badung, Canggu, Bali
Shore Amora Canggu on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pererenanin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 32 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
40 €
Canggu Beach Apartments

Canggu Beach Apartments

3.0 kautta 5.0 Jalan Raya Pantai Batu Bolong No. 89x, Canggu, Bali
Canggu Beach Apartments on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Batu Bolongin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 15 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
130 €
The Bali Dream Villa Canggu

The Bali Dream Villa Canggu

4.0 kautta 5.0 Jl. Pura Dalem Lingsir, Br Pengembungan, Desa Pererenan, Canggu, Bali
The Bali Dream Villa Canggu on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Echo Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 4 tähden huvilassa on 14 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.
64 €
Villa Berawa

Villa Berawa

4.0 kautta 5.0 Jl. Pantai Berawa, Gang Sri Kahyangan, Tibubeneng, Kuta Utara, Canggu, Bali
Villa Berawa on saanut mahtavaa palautetta huviloiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Batu Bolongin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden huvilassa on 14 huvilaa 1 kerroksessa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
113 €
Hotel Tugu Bali

Hotel Tugu Bali

5.0 kautta 5.0 Jalan Pantai Batu Bolong, Canggu Beach, Badung, Canggu, Bali
Hotel Tugu Bali on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Batu Bolongin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 5 ravintolaa. Tässä 5 tähden lomakylässä on 21 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
42 €
Kalapa Resort and Yoga retreat

Kalapa Resort and Yoga retreat

4.0 kautta 5.0 Jalan Raya Uma Buluh No. 14F, Canggu, Bali
Kalapa Resort and Yoga retreat on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Finns Recreation Club. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 11 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Canggu

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Canggu

Näytä kaikki

Kohteen Canggu hotellit


Harkitsetko retkeä kohteeseen Canggu? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka sijaitsee lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 334 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Canggu löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Canggu, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai paikkoja, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Canggu tarjoaa runsaasti erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 116 lentokenttähotellia
 • 11 halpaa hotellia
 • 96 lapsiystävällistä hotellia
 • 19 luksushotellia
 • 4 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Canggu


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Canggu, voit löytää ebookersin sivustolta hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Canggu niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Jabunami Villa
 • Amithya Coral Villas Bali
 • Aston Canggu Beach Resort - Bali

Nämä kohteen Canggu majoitusliikkeet ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Theanna Eco Villa and Spa
 • The Bali Dream Villa Resort Echo Beach Canggu
 • FRii Bali Echo Beach

Matkustajat, jotka yöpyivät näissä kohteen Canggu hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Lv8 Resort Hotel
 • Kubudiuma Villas
 • Villa Kavaya

Kohteeseen Canggu tutustuminen


Rentouttava Canggu on tunnettu rannoistaan, auringonlaskuista ja kylpylöistään. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Canggu ja sen lähellä kuuluu:

 • Finns Recreation Club
 • Finns Recreation Club -teemapuisto
 • Echo Beach
 • Batu Bolongin ranta
 • Canggu
 • Pererenanin ranta
 • Berawan ranta

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Canggu, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Denpasar (DPS-Ngurah Rain kansainvälinen lentokenttä). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Canggu?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Canggu, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Huhtikuu ja marraskuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Canggu, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä heinäkuu ja kesäkuu. Tammikuu ja helmikuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas elokuu ja syyskuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 33°C ja öisin 22°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 17 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 33°C päivisin ja 20°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 11 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 31°C ja öisin 20°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 5 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 33°C ja 22°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 11 cm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Canggu on 44 cm.

Viimeksi varatut hotellit Canggu

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.