Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat hotellit Çeşmen huvivenesatama

52 €
İlica Hotel Spa & Wellness Thermal Resort

İlica Hotel Spa & Wellness Thermal Resort

5.0 kautta 5.0 Boyalik Mevkii Ilica, Cesme, Izmir
İlica Hotel Spa & Wellness Thermal Resort on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Aqua Toy City on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 kahvilaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 240 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Villa Fanti

Villa Fanti

16 Eylul Mah., 3047/2 Sok., No. 1A, Cesme, Izmir
Villa Fanti on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Çeşmen huvivenesatama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kahvilan. Tässä hotellissa on 13 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Marin Hotel

Marin Hotel

16 Eylül Mah. 3053 Sk. No. 10-A, Cesme, Izmir
Marin Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Çeşmen huvivenesatama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja venesataman. Tässä hotellissa on 20 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Välla Do?a Alaçati !!

Välla Do?a Alaçati !!

13032 Sokak, Cesme, Izmir
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Çeşmen huvivenesatama. Loma-asunto tarjoaa yksityisen uima-altaan ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Kanuni Kervansaray Historical Hotel

Kanuni Kervansaray Historical Hotel

Musalla Mah Carsi Mevkii Kale Yani, No5, Cesme, Izmir
Kanuni Kervansaray Historical Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Çeşmen huvivenesatama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä hotellissa on 29 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat LCD-televisiot ja minibaarit.
Hae hinnat
Villa Vongole

Villa Vongole

16 eylül mahallesi3053 sok no 14, Cesme
Villa Vongole on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Çeşmen huvivenesatama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kahvilan. Tässä hotellissa on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Ufuk Butik Hotel

Ufuk Butik Hotel

16 Eylul Mh 3053 Sk No48 Cesme, Cesme, Izmir Province
Ufuk Butik Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Çeşmen huvivenesatama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä hotellissa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Kekik Apart Otel

Kekik Apart Otel

16 Eylül Mahallesi, 3048 Sokak, No:11/A, Cesme, Izmir
Kekik Apart Otel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Çeşmen huvivenesatama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja kahvila. Tässä huoneistohotellissa on 10 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Cesme Marina Konukevi

Cesme Marina Konukevi

Musalla Mah 1016 Sok o 24, No 2 /23, Cesme
Cesme Marina Konukevi on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Çeşmen huvivenesatama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä hotellissa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Yalcin Hotel

Yalcin Hotel

Musalla Mah. 1002 Sokak No. 14, Cesme, Izmir
Yalcin Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Çeşmen huvivenesatama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä hotellissa on 17 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Aras Marina Hotel

Aras Marina Hotel

3048. Sk. NO. 13/A, Cesme, Izmir
Aras Marina Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Çeşmen huvivenesatama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä hotellissa on 20 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
Hae hinnat
Dantela Butik Hotel

Dantela Butik Hotel

16 Eylul Mah Hurriyet Cad, 3054 Sok No2 Cesme, Cesme
Dantela Butik Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Çeşmen huvivenesatama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 rantabaaria ja ravintolan. Tässä hotellissa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
48 €
Boyalik Beach Hotel & Spa

Boyalik Beach Hotel & Spa

Boyalik Mevkii 3200 Sokak No. 1, Cesme, Izmir
Boyalik Beach Hotel & Spa on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rooms Beachin lomakeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä hotellissa on 236 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Minerva Port Hotel

Minerva Port Hotel

16 Eylül Mh. 3047 Sk. No 50, Cesme, Izmir
Minerva Port Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Çeşmen huvivenesatama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä hotellissa on 20 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
CE010 by Villaofsummer

CE010 by Villaofsummer

Cesme, Cesme, Izmir
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Çeşmen huvivenesatama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Huvila tarjoaa asiakkaille keittiön ja LCD-television.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Çeşmen huvivenesatama läheltä

Haluaisitko, että Çeşmen huvivenesatama olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Çeşmen huvivenesatama sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Çeşmen huvivenesatama ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Cesme hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.