Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
4.12. - 6.12.
Ensi viikonloppuna
11.12. - 13.12.

Varatuimmat hotellit Cha Am

96 €
SO Sofitel Hua Hin

SO Sofitel Hua Hin

5.0 kautta 5.0 115 Moo 7, Tambol Bangkao, Cha Am, Phetchaburin provinssi
SO Sofitel Hua Hin on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Sveitsiläinen lammastila. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
41 €
Golden Beach Cha-Am Hotel

Golden Beach Cha-Am Hotel

3.5 kautta 5.0 208/14 Ruamjit Beach Road, Cha Am, Phetchaburin provinssi
Golden Beach Cha-Am Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cha Amin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja allasbaarin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
115 €
Vala Hua Hin - Nu Chapter Hotels

Vala Hua Hin - Nu Chapter Hotels

4.5 kautta 5.0 849/21 Phetchkasem Road, Cha Am, Phetchaburin provinssi
Vala Hua Hin - Nu Chapter Hotels sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cha-Amin eteläinen ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja viinitila. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
77 €
Dusit Thani Hua Hin

Dusit Thani Hua Hin

5.0 kautta 5.0 1349 Petchkasem Road, Cha Am, Phetchaburin provinssi
Dusit Thani Hua Hin on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta FN Factory Outlet. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja kuntokeskuksen. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
119 €
Avani+ Hua Hin Resort

Avani+ Hua Hin Resort

5.0 kautta 5.0 1499 Petchkasem Rd., Cha Am, Phetchaburin provinssi
Avani+ Hua Hin Resort on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta FN Factory Outlet. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja kuntokeskuksen. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takat.
55 €
Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa

Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa

4.0 kautta 5.0 854/2 Burirom Road, Cha Am, Phetchaburin provinssi
Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Cha-Amin eteläinen ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
232 €
Cza Cha-Am

Cza Cha-Am

3.5 kautta 5.0 53/5 Soi Klongtian 11, Cha Am, Phetchaburin provinssi
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cha Amin sairaala. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
18 €
Panjai's Place

Panjai's Place

3.0 kautta 5.0 208/35-36 Ruamjit Rd., Cha Am, Phetchaburin provinssi
Panjai's Place sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cha Amin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kuivapesulapalvelu. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
106 €
Lullaby The Sea Hua Hin

Lullaby The Sea Hua Hin

4.0 kautta 5.0 824 Jumnongpoomivet, Cha Am, Petchburi
Lullaby The Sea Hua Hin sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Cha-Amin eteläinen ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Baan Me Suk Spa & Resort Hua-Hin

Baan Me Suk Spa & Resort Hua-Hin

3.0 kautta 5.0 1500 Thanon Chonpratan, Sai Tai, Hua Hin, Cha Am, Phetchaburin provinssi
Baan Me Suk Spa & Resort Hua-Hin sijaitsee lähellä kohdetta Black Mountain Water Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi yksityisen porealtaan ja pation.
49 €
Condo Rain Chaam-Huahin by Joy

Condo Rain Chaam-Huahin by Joy

3.5 kautta 5.0 859/152 Condo Rain , Phetchakasem Road, Cha Am, Phetchaburin provinssi
Condo Rain Chaam-Huahin by Joy sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cha-Amin eteläinen ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuntokeskuksen. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Centra by Centara Cha - Am Beach Resort Hua Hin

Centra by Centara Cha - Am Beach Resort Hua Hin

3.5 kautta 5.0 Tambol Cha-am, Amphur Cha-am, 949/21 4, Cha Am, Phetchaburi (province)
Centra by Centara Cha - Am Beach Resort Hua Hin on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cha-Amin eteläinen ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
67 €
Regent – Chaam, Hua Hin

Regent – Chaam, Hua Hin

4.0 kautta 5.0 849/21 Petchkasem Road, Cha Am, Phetchaburin provinssi
Regent – Chaam, Hua Hin on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cha-Amin eteläinen ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
69 €
Sheraton Hua Hin Resort & Spa

Sheraton Hua Hin Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 1573 Petchkasem Road, Cha Am, Phetchaburin provinssi
Sheraton Hua Hin Resort & Spa on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja FN Factory Outlet on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa syvän kylpyammeen ja parvekkeen/pation.
99 €
Veranda Resort Hua Hin - Cha Am, MGallery

Veranda Resort Hua Hin - Cha Am, MGallery

5.0 kautta 5.0 737/12 Mung Talay Road, Cha Am, Cha Am, Phetchaburin provinssi
Veranda Resort Hua Hin - Cha Am, MGallery on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Cha-Amin eteläinen ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Cha Am

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Cha Am

Näytä kaikki

Kohteen Cha Am hotellit

Harkitsetko lomaa kohteeseen Cha Am? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, syötä lomapäiväsi ja käytä hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Cha Amin ranta, Santorini Park ja Santorini Park Waterventuresin vesipuisto. Voit valita 396 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Cha Am löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Cha Am, perhelomaa varten sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Cha Am tarjoaa runsaasti erilaisia majoituspaikkoja, joista löydät takuulla itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 28 lentokenttähotellia
 • 4 halpaa hotellia
 • 84 lapsiystävällistä hotellia
 • 11 luksushotellia
 • 13 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Cha Am

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Cha Am, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.

Asiakkaat arvostavat seuraavia hotelleja kohteessa Cha Am niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Casa Papaya
 • Simantra Private Villas
 • Long Beach Cha-Am Hotel

Nämä kohteen Cha Am hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa
 • Bann Pantai Resort
 • Sheraton Hua Hin Resort & Spa

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Cha Am hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa
 • FuramaXclusive Sandara Hua Hin
 • Asia Cha Am Hotel

Kohteeseen Cha Am tutustuminen

Rentouttava Cha Am on tunnettu rannoistaan ja uimisesta. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Cha Am ja sen lähellä kuuluu:

 • Cha Amin ranta
 • Santorini Park
 • Santorini Park Waterventuresin vesipuisto
 • Sveitsiläinen lammastila
 • Cha-amin metsäpuisto
 • Mrigadayavanin palatsi
 • Imperial Lake View Golf Club

Kun järjestät lomaa kohteeseen Cha Am, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Hua Hin (HHQ-Hua Hinin kansainvälinen lentokenttä). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Cha Am?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Cha Am, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Huhtikuu ja toukokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Cha Am, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä joulukuu ja tammikuu. Toukokuu ja kesäkuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas tammikuu ja joulukuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 35 °C ja öisin 21 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 196 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 35 °C päivisin ja 26 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 829 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 34 °C ja öisin 24 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 998 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 33 °C ja 20 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 406 mm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Cha Am on 2428 cm.

Viimeksi varatut hotellit Cha Am

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.