Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Varatuimmat hotellit Cha Am

83 €
Dusit Thani Hua Hin

Dusit Thani Hua Hin

5.0 kautta 5.0 1349 Petchkasem Road, Cha Am, Phetchaburin provinssi
Dusit Thani Hua Hin on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta FN Factory Outlet. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 296 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
105 €
Avani+ Hua Hin Resort

Avani+ Hua Hin Resort

5.0 kautta 5.0 1499 Petchkasem Rd., Cha Am, Phetchaburin provinssi
Avani+ Hua Hin Resort on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta FN Factory Outlet. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ulkouima-allasta ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 196 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takat.
101 €
SO Sofitel Hua Hin

SO Sofitel Hua Hin

5.0 kautta 5.0 115 Moo 7, Tambol Bangkao, Cha Am, Phetchaburin provinssi
SO Sofitel Hua Hin on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Sveitsiläinen lammastila. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakylässä on 109 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
90 €
Ace of Hua Hin Resort

Ace of Hua Hin Resort

5.0 kautta 5.0 1392 Phetchkasem Road, Cha Am, Phetchaburin provinssi
Ace of Hua Hin Resort on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta FN Factory Outlet. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden hotellissa on 118 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
68 €
Sheraton Hua Hin Resort & Spa

Sheraton Hua Hin Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 1573 Petchkasem Road, Cha Am, Phetchaburin provinssi
Sheraton Hua Hin Resort & Spa on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja FN Factory Outlet on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 5 ravintolaa. Tässä 5 tähden lomakylässä on 240 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa syvän kylpyammeen ja parvekkeen/pation.
64 €
Regent – Chaam, Hua Hin

Regent – Chaam, Hua Hin

4.0 kautta 5.0 849/21 Petchkasem Road, Cha Am, Phetchaburin provinssi
Regent – Chaam, Hua Hin on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cha-Amin eteläinen ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1982 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 442 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
233 €
Baba Beach Club Hua Hin Luxury Pool Villa Hotel by Sri Panwa

Baba Beach Club Hua Hin Luxury Pool Villa Hotel by Sri Panwa

5.0 kautta 5.0 758, Phetkasem Rd., Cha Am, Phetchaburin provinssi
Baba Beach Club Hua Hin Luxury Pool Villa Hotel by Sri Panwa on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Cha Amin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 5 tähden lomakylässä on 18 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takat.
92 €
Veranda Resort Hua Hin - Cha Am, MGallery

Veranda Resort Hua Hin - Cha Am, MGallery

5.0 kautta 5.0 737/12 Mung Talay Road, Cha Am, Cha Am, Phetchaburin provinssi
Veranda Resort Hua Hin - Cha Am, MGallery on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Cha-Amin eteläinen ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 5 tähden lomakylässä on 118 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
61 €
Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa

Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa

4.0 kautta 5.0 854/2 Burirom Road, Cha Am, Phetchaburin provinssi
Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Cha-Amin eteläinen ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä 4 tähden hotellissa on 242 huonetta 23 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
44 €
Mida De Sea Hua Hin

Mida De Sea Hua Hin

4.0 kautta 5.0 1349 Soi Cha-am 59, Bo-Kia Road, Petchkasem, Cha Am, Phetchaburin provinssi
Mida De Sea Hua Hin sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta FN Factory Outlet. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä 4 tähden hotellissa on 115 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
27 €
Chaamaran Boutique Hotel

Chaamaran Boutique Hotel

3.0 kautta 5.0 261/30 Chaamaran Project, Ruamjit Road, Cha Am
Chaamaran Boutique Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cha Amin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 33 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
43 €
I Calm Resort

I Calm Resort

3.5 kautta 5.0 369 Ruam Chit Rd., Cha Am, Phetchaburin provinssi
I Calm Resort on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cha Amin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 23 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
29 €
Asia Cha Am Hotel

Asia Cha Am Hotel

3.0 kautta 5.0 251 Ruamjit Rd, Cha Am Beach, Cha Am, Phetchaburin provinssi
Asia Cha Am Hotel on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cha Amin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 214 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
109 €
Beach Villa for Rent

Beach Villa for Rent

3.0 kautta 5.0 Cha-am, Cha Am, Phetchaburin provinssi
Tämä huvila on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Cha Amin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden huvilassa on 2 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Regent – Chalet, Hua Hin

Regent – Chalet, Hua Hin

3.0 kautta 5.0 849/21 Petchkasem Rd., Cha Am, Phetchaburin provinssi
Regent – Chalet, Hua Hin on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cha-Amin eteläinen ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 156 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Cha Am

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Cha Am

Näytä kaikki

Kohteen Cha Am hotellit


Harkitsetko lomaa kohteeseen Cha Am? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka sijaitsee nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 297 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Cha Am löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Cha Am, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Cha Am tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä voit löytää itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 31 lentokenttähotellia
 • 6 halpaa hotellia
 • 102 lapsiystävällistä hotellia
 • 12 luksushotellia
 • 17 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Cha Am


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Cha Am, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Asiakkaat arvostavat seuraavia hotelleja kohteessa Cha Am niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Casa Papaya
 • Banlansuan Resort
 • Swiss Orchid Private Bungalow Resort

Nämä kohteen Cha Am majoitusliikkeet ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Regent Chalet Regent Beach Cha-Am
 • Ace of Hua Hin Resort
 • FuramaXclusive Sandara Hua Hin

Matkustajat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Cha Am pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Baan San Ngam By Favstay
 • Baan Thew Lom by Jidapa
 • Asia Cha Am Hotel

Kohteeseen Cha Am tutustuminen


Rentouttava Cha Am on tunnettu uimisesta. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Cha Am ja sen lähellä kuuluu:

 • Cha Amin ranta
 • Cha-amin metsäpuisto
 • Sveitsiläinen lammastila
 • Santorini Park
 • Santorini Park Waterventuresin vesipuisto
 • Camel Republic
 • Mrigadayavanin palatsi

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Cha Am, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Hua Hin (HHQ-Hua Hinin kansainvälinen lentokenttä). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Cha Am?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Cha Am, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Toukokuu ja huhtikuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Cha Am, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä joulukuu ja tammikuu. Heinäkuu ja kesäkuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas tammikuu ja helmikuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 35°C ja öisin 21°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 6 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 35°C päivisin ja 26°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 23 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 34°C ja öisin 24°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 33 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 33°C ja 20°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 18 cm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Cha Am on 80 cm.

Viimeksi varatut hotellit Cha Am

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.