Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat hotellit Cormeilles

64 €
B&B Hotel Cergy Saint-Christophe

B&B Hotel Cergy Saint-Christophe

3.0 kautta 5.0 Avenue de la Plaine des Sports, Cergy, Val-d'Oise
B&B Hotel Cergy Saint-Christophe sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta French Vexin Regional Natural Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 84 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
39 €
Hotel Première Classe Cergy Saint Christophe

Hotel Première Classe Cergy Saint Christophe

RN. 14 Rue de la Pompe, Cergy, Val-d'Oise
Hotel Première Classe Cergy Saint Christophe sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta St Christophe Business Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kahvilan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 63 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Lovely Studio ja Ylittäminen Pariisin Lähellä

Lovely Studio ja Ylittäminen Pariisin Lähellä

39 route d'Ableiges, Osny, Ile-de-France
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta French Vexin Regional Natural Park. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi parvekkeen ja television.
59 €
Campanile Cergy Pontoise

Campanile Cergy Pontoise

3.0 kautta 5.0 8 Rue Pierre de Coubertin, Pontoise, Val-d'Oise
Campanile Cergy Pontoise on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Cergy Pontoise University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1984 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 91 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
77 €
Olivarius Cergy Apart'Hotels

Olivarius Cergy Apart'Hotels

4.0 kautta 5.0 34 Boulevard Du Port, Cergy, Val-d'Oise
Olivarius Cergy Apart'Hotels on saanut loistavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cergy Pontoise University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden residenssissä on 130 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
42 €
ibis budget Cergy Saint Christophe

ibis budget Cergy Saint Christophe

1 Allee du Promenoir, Rue du Petit Albi, PA d'Horloge BP 68289, Cergy, Val-d'Oise
Ibis budget Cergy Saint Christophe sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta St Christophe Business Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kahvilan. Tässä hotellissa on 66 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.
Hae hinnat
4 Bedroom Accommodation in Osny

4 Bedroom Accommodation in Osny

B rue des Bois 63, Osny, Ile-de-France
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Cergy Pontoise University (yliopisto). Loma-asunto tarjoaa asiakkaille keittiön ja 3 kylpyhuonetta.
76 €
Campanile Cergy Saint Christophe

Campanile Cergy Saint Christophe

3.0 kautta 5.0 12 rue du Petit Albi, Parc d'activite de Cergy, Cergy, Val-d'Oise
Campanile Cergy Saint Christophe on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta French Vexin Regional Natural Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 49 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille LCD-televisiot ja ylelliset vuodevaatteet.
Hae hinnat
Chic and Spacious Apart With Parking

Chic and Spacious Apart With Parking

Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta St Christophe Business Park. Huoneisto tarjoaa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Hôtel Les Beaux Soleils

Hôtel Les Beaux Soleils

9 Chaussée Jules César, Osny, Val-d'Oise
Hôtel Les Beaux Soleils sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Cergy Pontoise University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 10 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
Hae hinnat
Chic Apart With Terrace Garden Parking

Chic Apart With Terrace Garden Parking

Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta St Christophe Business Park. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
DelaLauret Apartment

DelaLauret Apartment

Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta St Christophe Business Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Yhteinen Marcouville

Yhteinen Marcouville

35 Les Hauts de Marcouville, Pontoise, Ile-de-France
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pontoisen katedraali. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi kuivausrummun.
Hae hinnat
Appartement neuf Cergy le Haut

Appartement neuf Cergy le Haut

13 Rue de la Destinée, Cergy, Val-d'Oise
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta St Christophe Business Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
88 €
Home Jazz Studio Logement en Copropriété

Home Jazz Studio Logement en Copropriété

Rue Saint jean, 65, Pontoise, Ile-de-France
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pontoisen katedraali.

Lentokenttähotellit Cormeilles

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Cormeilles läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Cormeilles edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Cormeilles voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Cormeilles, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Cormeilles läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Cormeilles ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Cormeilles ajoissa

Tarjoukset lentokentän Cormeilles hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Cormeilles hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Cormeilles ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Cormeilles hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät Cormeilles-en-Vexin hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.