Pääosion alkuosa

Suositut Huvilat – Costa del Sol

Exclusive 5star sea view villa Elviria Hae hinnat
Exclusive 5star sea view villa Elviria

Exclusive 5star sea view villa Elviria

Paseo del Peru, Elviria, Marbella
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Artola. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ulkouima-allas. Tässä 5 tähden huvilassa on 15 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

  NYT Tarjous 2019-private Pool - Ranta, Lentokenttäkuljetus ... Kaikki 350 Metrin Pituinen Hae hinnat
  NYT Tarjous 2019-private Pool - Ranta, Lentokenttäkuljetus ... Kaikki 350 Metrin Pituinen

  NYT Tarjous 2019-private Pool - Ranta, Lentokenttäkuljetus ... Kaikki 350 Metrin Pituinen

    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Viborillan ranta. Huvila tarjoaa yksityisen uima-altaan ja keittiön.

   Character Villa Calahonda Espanja 5mins Rantaan, Hiljainen Alue Alhaiset Talvihinnat Hae hinnat
   Character Villa Calahonda Espanja 5mins Rantaan, Hiljainen Alue Alhaiset Talvihinnat

   Character Villa Calahonda Espanja 5mins Rantaan, Hiljainen Alue Alhaiset Talvihinnat

     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tämä huvila on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Calahonda. Huvila tarjoaa yksityisen uima-altaan ja keittiön.

    Villas Altos de Marbella Hae hinnat
    Villas Altos de Marbella

    Villas Altos de Marbella

    Avenida La Florida 33, Marbella, Malaga
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     tämä huvila on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Marbellan vanhakaupunki. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kattoterassin. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 3,5 tähden huvilassa on 4 huvilaa 4 kerroksessa. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

     Casa Rural Arrijana Hae hinnat
     Casa Rural Arrijana

     Casa Rural Arrijana

     Pago Arrijana, Poligono 1 parcela 490, 29752 Sayalonga, Sayalonga, Malaga
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bentomizin viinitila. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

      Luxury Villa Puerto Banus Hae hinnat
      Luxury Villa Puerto Banus

      Luxury Villa Puerto Banus

      Calle los Nardos 56, Marbella, Málaga
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Centro Plazan ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja porealtaan. Tässä 4 tähden huvilassa on 4 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

       Marbella Golf Villa 171 €
       Marbella Golf Villa

       Marbella Golf Villa

       Paseo de Alemania 307, Marbella, Málaga
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Marbella Golf Villa sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Víboran ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 4 tähden huvilassa on 8 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tyynyvalikoiman.

        Villa Marina Marbella Hae hinnat
        Villa Marina Marbella

        Villa Marina Marbella

        174 km A7 (N-340) Urb. Villa Marina, Puerto Banus, Marbella, Malaga
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Villa Marina Marbella sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playas del Duque. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden huvilassa on 14 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

         Villa Marbella Centre Hae hinnat
         Villa Marbella Centre

         Villa Marbella Centre

         Finca San Francisco, Marbella, Andalusia
           
          0.0 kautta 5.0 Tähteä

          Tämä huvila on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Marbellan vanhakaupunki. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi kuntokeskuksen, aamiaisen (lisämaksusta) ja pelihallin/-huoneen. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa yksityisen uima-altaan ja keittiön.

          Royal Roman Empire Hae hinnat
          Royal Roman Empire

          Royal Roman Empire

          Calle Alcalá 15-D, Casa 12E, Brisas del Golf, Nueva Andalucía, Marbella, Malaga
            
           5.0 kautta 5.0 Tähteä

           Tämä huvila on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Los Naranjos Golf Club. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 5 tähden huvilassa on 10 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

           Villas By Seric,15' walking to the beach Hae hinnat
           Villas By Seric,15' walking to the beach

           Villas By Seric,15' walking to the beach

           Calle Rio Alcanadre 4, Torremolinos, Málaga
             
            3.0 kautta 5.0 Tähteä

            Villas By Seric,15' walking to the beach sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aqualand Torremolinos. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 3 tähden huvilassa on 2 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

            Villa del Mar 264 €
            Villa del Mar

            Villa del Mar

            Calle Las Mimosas, 189, Marbella, Málaga
              
             4.0 kautta 5.0 Tähteä

             Villa del Mar on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Basílica de Vega del Mar. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Kaikki huvilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.

             Kohteen Costa del Sol Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

             Jos etsit kohteen Costa del Sol parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

             Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

             Kohteen Costa del Sol Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

             Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

             Kohteen Costa del Sol Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

             Kohteen Costa del Sol Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Costa del Sol näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

             Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Costa del Sol

             Kohteen Costa del Sol Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Costa del Sol Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

             Kohteen Costa del Sol Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

             Jos etsit kohteen Costa del Sol parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

             Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

             Kohteen Costa del Sol Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

             Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

             Kohteen Costa del Sol Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

             Kohteen Costa del Sol Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Costa del Sol näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

             Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Costa del Sol

             Kohteen Costa del Sol Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Costa del Sol Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Costa del Sol

             Näytä kaikki 12 118 majoitusliikettä kohteessa Costa del Sol
             Molina Lario Hotel 116 €
             Molina Lario Hotel

             Molina Lario Hotel

               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Palacio Episcopal ja Calle Larios sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Málagan Picasso-museo ja Málagan amfiteatteri ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. La Marinan metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja La Malaguetan metroasema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

              AC Hotel Málaga Palacio by Marriott 105 €
              AC Hotel Málaga Palacio by Marriott

              AC Hotel Málaga Palacio by Marriott

                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               MIMMA ja Málagan satama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Málagan amfiteatteri ja Málagan Picasso-museo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. La Marinan metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja La Malaguetan metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

               Gran Melia Don Pepe 212 €
               Gran Melia Don Pepe

               Gran Melia Don Pepe

               C/. Jose Melia, S/n, Marbella, Malaga
                 
                5.0 kautta 5.0 Tähteä

                Casablancan ranta, Marbellan vanhakaupunki ja Marbellan venesatama ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Plaza de los Naranjos sijaitsee 1,8 kilometrin päässä.

                Sahara Sunset Club by Diamond Resorts 32 €
                Sahara Sunset Club by Diamond Resorts

                Sahara Sunset Club by Diamond Resorts

                  
                 3.5 kautta 5.0 Tähteä

                 Castillo de Bil-Bil ja Selwo Marina sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta huoneistohotellista. Tivoli World -huvipuisto ja Benalmádenan gondolihissi ovat myös 2 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.