Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
10.7. - 12.7.
Ensi viikonloppuna
17.7. - 19.7.

Suosituimmat Huvilat Costa del Sol

Hae hinnat
Villa Marina Marbella

Villa Marina Marbella

4.0 kautta 5.0 174 km A7 (N-340) Urb. Villa Marina, Puerto Banus, Marbella, Malaga
Villa Marina Marbella sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playas del Duque. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä 4 tähden huvilassa on 14 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.
Hae hinnat
Villas Altos de Marbella

Villas Altos de Marbella

3.5 kautta 5.0 Avenida La Florida 33, Marbella, Malaga
Tämä huvila on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Marbellan vanhakaupunki. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kattoterassin. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 3,5 tähden huvilassa on 4 huvilaa 4 kerroksessa. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Royal Roman Empire

Royal Roman Empire

5.0 kautta 5.0 Calle Alcalá 15-D, Casa 12E, Brisas del Golf, Nueva Andalucía, Marbella, Malaga
Tämä huvila on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Los Naranjos Golf Club. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 5 tähden huvilassa on 10 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Villa Melissa

Villa Melissa

3.5 kautta 5.0 Urb. el Rosario 342, Calle los Jazmines, Marbella
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Cabopinon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Guadalmina Beachfront Villa

Guadalmina Beachfront Villa

4.5 kautta 5.0 Calle 6 A, 22, Marbella
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Guadalmina. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ulkouima-allas. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Casa Ell Har

Casa Ell Har

4.0 kautta 5.0 267 Avenida del Rosario, Marbella
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Santa Clara Golf. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 4 tähden huvilassa on 6 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
VM-Luxury 4 bedroom villa private pool

VM-Luxury 4 bedroom villa private pool

4.0 kautta 5.0 calle monterrey, 13, Marbella, Malaga
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Puerto Banúsin venesatama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Villa Estepona

Villa Estepona

3.5 kautta 5.0 La Recalada, Rio La Cala Alta, Estepona, Malaga
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Esteponan uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 5 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Casa Mimosa

Casa Mimosa

4.0 kautta 5.0 Calle Casiopea 5F 24, Marbella, Málaga
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Los Naranjos Golf Club. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden huvilassa on 5 huvilaa. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Kohteen Costa del Sol Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

Jos etsit kohteen Costa del Sol parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

Kohteen Costa del Sol Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

Kohteen Costa del Sol Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

Kohteen Costa del Sol Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Costa del Sol näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Costa del Sol

Kohteen Costa del Sol Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Costa del Sol Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

Suosituimmat hotellit Costa del Sol

Näytä kaikki
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.