Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.

Suosituimmat hotellit Deiran keskusta

42 €
Rove City Centre

Rove City Centre

3.0 kautta 5.0 24 19b Street, Port Saeed, Dubai
Rove City Centre on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Deiran keskusta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 270 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
Hae hinnat
Aloft City Centre Deira, Dubai

Aloft City Centre Deira, Dubai

4.0 kautta 5.0 Baniyas Road, Deira, PO Box 22533, Dubai
Aloft City Centre Deira, Dubai on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Deiran keskusta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 304 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
280 €
Park Hyatt Dubai

Park Hyatt Dubai

5.0 kautta 5.0 Port Saweed, Dubai
Park Hyatt Dubai on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dubai Tennis Stadium. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 6 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 223 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
Copthorne Hotel Dubai

Copthorne Hotel Dubai

4.0 kautta 5.0 Port Saeed Road, Deira, Dubai
Copthorne Hotel Dubai on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Deiran keskusta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 210 huonetta 13 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
ibis Deira City Centre

ibis Deira City Centre

3.0 kautta 5.0 8th Str Port Saeed District F, Dubai
Ibis Deira City Centre on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Deiran keskusta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 365 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
31 €
Royal Continental Hotel – Dubai Airport

Royal Continental Hotel – Dubai Airport

4.0 kautta 5.0 Opposite Deira City Center, Dubai, Dubai
Royal Continental Hotel – Dubai Airport on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Deiran keskusta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 168 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
The Leela Hotel Deira

The Leela Hotel Deira

8th St, Dubai, Dubai
The Leela Hotel Deira sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Deiran keskusta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Tässä majoitusliikkeessä on 120 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat LCD-televisiot ja minibaarit.
30 €
J5 Hotels - Port Saeed

J5 Hotels - Port Saeed

3.0 kautta 5.0 Al Garhoud Road, Deira City Centre, Dubai
J5 Hotels - Port Saeed on saanut loistavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Deiran keskusta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 134 huoneistoa 11 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa keittonurkkauksen ja LCD-television.
91 €
Jumeirah Creekside Hotel

Jumeirah Creekside Hotel

5.0 kautta 5.0 Road Al Garhoud Deira, Al Garhoud Deira, Dubai
Jumeirah Creekside Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dubai Tennis Stadium. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 292 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
73 €
Pullman Dubai Creek City Centre

Pullman Dubai Creek City Centre

5.0 kautta 5.0 Baniyas Road, Dubai
Pullman Dubai Creek City Centre on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Deiran keskusta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 baaria. Tässä 5 tähden hotellissa on 318 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
141 €
Grand Hyatt Dubai

Grand Hyatt Dubai

5.0 kautta 5.0 Riyadh Street, Sheikh Rashid Road, Dubai Healthcare City, Dubai
Grand Hyatt Dubai on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Dubain poukama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 4 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden hotellissa on 682 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
93 €
Pullman Dubai Creek City Centre Residences

Pullman Dubai Creek City Centre Residences

Deira City Centre Baniyas Road, PO Box 61871, Dubai
Pullman Dubai Creek City Centre Residences on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Deiran keskusta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Tässä hotellissa on 133 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Novotel Dubai Deira City Centre

Novotel Dubai Deira City Centre

4.0 kautta 5.0 8th Street Port Saeed District, PO Box 185310, Dubai
Novotel Dubai Deira City Centre on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Deiran keskusta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 188 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
50 €
Hyatt Place Dubai Al Rigga

Hyatt Place Dubai Al Rigga

4.0 kautta 5.0 45th St., Dubai
Hyatt Place Dubai Al Rigga on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Deiran keskusta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 210 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Pearl City Suites By Gemstones

Pearl City Suites By Gemstones

8th St., Opp. Deira City Center, Dubai
Pearl City Suites By Gemstones on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Deiran keskusta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja ulkouima-altaan. Tässä huoneistohotellissa on 94 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja syvän kylpyammeen.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Deiran keskusta läheltä

Haluaisitko, että Deiran keskusta olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Deiran keskusta sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Deiran keskusta ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Deira hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.