Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Parhaat matkapaketit kohteeseen Dubrovnik:

Dubrovnik – Matkat

Jos kaipaat suosituksia kiinnostavista lomakohteista, valitse Dubrovnik – matkat sinne antavat mahdollisuuden tutustua ainutlaatuisiin nähtävyyksiin.

Dubrovnik – Lennot ja hotelli

Kaikki matkailijat ovat yksilöitä, ja siksi ebookers räätälöi juuri sinun tarpeisiisi sopivan matkan. Majoituksesta lentolippuihin ja autonvuokrauksesta erikoisretkiin – Dubrovnik odottaa jo sinua ja perhettäsi.

Hanki lentoliput ja majoitus yhtä aikaa meidän avullamme, ja saat alennusta jopa 10 %.

Kattavassa valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania sekä runsaat 500 000 majoitusliikettä, joiden joukosta löydät varmasti omasi, kaipasitpa sitten mitä tahansa.

Etkö ole vielä aivan varma? Tiimimme haluaa tarjota mahtavat lento- ja hotellipaketit, joten jos löydät jostakin edullisemman hinnan 48 tunnin sisällä varauksesta, takaamme, että vastaamme siihen hyvittämällä sinulle erotuksen. Enää ei siis kannata miettiä.

Carpe diem! Hyödynnä tilaisuus ja pakkaa matkalaukkusi. Loputtomat seikkailut odottavat kaukaisissa maissa, ja me voimme auttaa sinua löytämään ne. Varausehtoja sovelletaan.

Dubrovnik – Matkat

Kaupungissa asuu 28 000 henkeä.

Jotta pääset kohteeseen Dubrovnik maan pääkaupungista (Zagrebin piirikunta), sinun on suunnattava 380 km kaakkoon. Toinen hyvä maamerkki on kohteesta pohjoiseen kohoava naapurikaupunki Ravno, jonne on matkaa 17 km.

Dubrovnikin akvaario ja merihistoriallinen museo on paikka, lepuuttaa otsaasi lasia vasten ja tarkkailla monenlaisia vedenalaisia otuksia niiden uiskennellessa altaassaan.

Golden Sun Casino on täydellinen paikka aloittaa illanvietto kiihkeällä vedonlyönnillä välkkyvien valojen loisteessa. Se on juuri oikea paikka aloittaa hauskanpito.

Jos kaipaat paikkaa, jossa laiskotella muutaman tunnin hyvän ruoan ja ystävien seurassa, pakkaa eväskorisi ja ota suunnaksi Trsteno Arboretum.

Muutaman tunnin oleskelu meren rannalla on täydellinen vastakohta kaupungin stressaavalle vilinälle. Lähde siis hengittämään raikasta meri-ilmaa ja ota suunnaksi Playa de Copacabana tai Lapadin ranta. Trstenon ranta sekä Mlinin ranta ovat kaksi muuta kohdetta, joita sinun kannattaa harkita.

Dubrovnik tarjoaa useita luonnonsuojelualueita, joita ovat esimerkiksi Lokrumin saari ja Gružin satama. Srd-vuori ja Vanhan kaupungin satama ovat kaksi muuta kohdetta, joissa kannattaa myös käydä.

Kulje rauhallisissa saleissa, tutki näyttelyitä ja kysy halutessasi lisätietoja henkilökunnalta. Visia Dubrovnik 5D Theatrum ja Rupen etnografinen museo ovat kiinnostavia paikkoja, joissa voit viettää aikaa ja tutustua uusiin asioihin. Kroatian itsenäisyyssodan museo ja Dubrovnikin puolustajien muistohuone ovat myös mielenkiintoisia vierailukohteita innokkaille museoissa kävijöille.

Luonnon ihmeet ja ihmiskunnan historiasta kertovat aarteet lyövät kenet tahansa ällikällä. Jos haluat viettää päivän arvoituksellisiin ja kiehtoviin näyttelyesineisiin tutustuen, Arkeologinen museo ja Dubrovnikin luonnonhistoriallinen museo kannattaa mahduttaa lomaohjelmaan.

Nykytaiteen museo tarjoaa suuren yleisön nähtäväksi hyvin monipuolisia taideteoksia. Jos löydät jotain, mikä kiinnittää huomiota, voit aina kysyä lisää tietoja taiteilijasta.

Onofrion lähde ja Pilen portti takaavat matkan kauas historiaan. Käydessäsi katsomassa niiden ensiluokkaisia kokoelmia opit todella arvostamaan ja tutustut kunnolla tämän alueen historiaan. Jos olet kiinnostunut tietämään enemmän, Collegium Ragusinum ja Buzan portti kannattaa nekin listata käyntikohteisiin.

Kiinnostaako sotahistoria sinua? Vierailepa kohteissa Minčetan linnoitus ja Pyhän Johanneksen linnoitus, niin saat tietää sekä tärkeimmistä linnoituksista että niissä olleiden kohtaloista. Bokarin linnoitus ja Revelinin linnoitus ovat kuluneiden vuosien aikana myös todistaneet monia piirityksiä.

Vaikka molemmilla on vaikuttavat fasadit ja takana suuri määrä merkittäviä asukkaita, monesti ne pienet eroavaisuudet vaikkapa kohteen Sponzan palatsi ja Rehtorin palatsi välillä ovat kaikkein mielenkiintoisinta antia.

Oletko kiinnostunut uskonnollisista asioista? Tällöin hyviä tutustumiskohteita matkakohteessasi ovat Fransiskaaniluostari ja Pyhän Blasiuksen kirkko. Haluatko tutustua lähemmin matkakohteesi hengelliseen puoleen? Ota suunnaksi silloin Dominikaaniluostari ja Dubrovnikin katedraali.

Aukiot ja torit ovat olleet suosittuja ajanviettopaikkoja kautta aikojen ja näin on vielä tänäkin päivänä. Ota suunnaksi Lužan aukio ja Gundulićin aukio ja tutustu, miltä niiden menneisyys ja nykyisyys näyttää.

Porporela on useimpien lomailijoiden pakollisten nähtävyyksien listan kärkipäässä. Varmistathan siis, että lisäät tämän kohteen myös omaan matkasuunnitelmaasi.

Symbolisuudessaan merkittävä Orlandon pylväs tarjoaa niin paikallisille kuin vierailijoillekin rauhallisen paikan osoittaa kunnioitusta paikkakunnan historiallisesti merkittäville tapahtumille ja ihmisille.

Gružin kauppatori on hyvä kohde siinä tapauksessa, jos sinun tarvitsee ostaa joitain laukkua pakatessa unohtuneita välttämättömyystavaroita. Täältä saat myös muita houkuttelevia tuotteita, kuten upeita matkamuistoja ja tuliaisia.

Nähtävyydeltä toiselle kiertäminen voi joskus alkaa väsyttää. Silloin on hyvä ostaa liput ikimuistoiseen esitykseen. Marin Držić -teatteri tarjoaa tilaisuuden hengähtää ja nauttia tasokkaasta viihteestä täysin siemauksin.

Jos olet jo käynyt kaikilla nähtävyyksillä etkä ole vielä saanut tarpeeksesi, kannattaa ottaa suunnaksi War Photo Limited.

Dubrovnik – Hotellit

Varaa täydellinen majoitus kätevästi. Valittavanasi on yli 165 ebookersin sivuston tarjoamaa majoitusliikettä, joten valinnanvaraa riittää.

Väittääkö joku, että hyvästä palvelusta tulisi aina maksaa suuria summia? The City Place - Apartment ja Dubrovnik Apartments Kovacec mahdollistavat lepäämisen mukavassa ympäristössä hyvään hintaan. Haluaisitko ehkä kuitenkin nauttia lomasta hemmotellen itseäsi? Ystävällinen henkilökunta majoitusliikkeissä Villa Orsula ja Villa Dubrovnik tekee kaikista toiveistasi totta.

ENEMMÄN hotelleja kohteessa Dubrovnik:

Näytä kaikki 618 majoitusliikettä kohteessa Dubrovnik
Dubrovnik Palace

Dubrovnik Palace

Masarykov Put 20, Dubrovnik
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,6 / 5 (67 arvostelua)

  Lapadin ranta, Onofrion lähde ja Fransiskaaniluostari ovat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Orlandon pylväs ja Sponzan palatsi ovat ...

  Dubrovnik Palace213 €

  Dubrovnik Palace213 €
  Sun Gardens Dubrovnik

  Sun Gardens Dubrovnik

  Na Moru 1, Dubrovnik
   5.0 kautta 5.0
    
    
   4,0 / 5 (9 arvostelua)

   Trsteno Arboretum on 4,6 kilometrin päässä tästä rannalle sijaitsevasta hotellista. Trstenon ranta ja Stikovican ranta sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Dubrovnikin ...

   Sun Gardens Dubrovnik159 €

   Sun Gardens Dubrovnik159 €
   Hotel Kompas

   Hotel Kompas

   Kardinala Stepinca 21, Dubrovnik
    4.0 kautta 5.0
     
     
    4,6 / 5 (12 arvostelua)

    Lapadin ranta, Onofrion lähde ja Fransiskaaniluostari ovat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Orlandon pylväs ja Sponzan palatsi ovat ...

    Hotel Kompas175 €

    Hotel Kompas175 €
    Hotel Lapad

    Hotel Lapad

    Lapadska obala 37, Dubrovnik
     4.0 kautta 5.0
      
      
     4,3 / 5 (67 arvostelua)

     Dubrovnikin yliopisto on 0,7 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta romanttisesta hotellista. Onofrion lähde ja Fransiskaaniluostari sijaitsevat 5 kilometrin ...

     Hotel Lapad96 €

     Hotel Lapad96 €
     Rixos Libertas Dubrovnik

     Rixos Libertas Dubrovnik

     Liechtensteinov Put 3, Dubrovnik
      5.0 kautta 5.0
       
       
      4,3 / 5 (18 arvostelua)

      Rochester Institute of Technology Croatia, Onofrion lähde ja Fransiskaaniluostari ovat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Orlandon ...

      Rixos Libertas Dubrovnik221 €

      Rixos Libertas Dubrovnik221 €
      Grand Villa Argentina

      Grand Villa Argentina

      Frana Supila 14, Dubrovnik
       5.0 kautta 5.0
        
        
       4,6 / 5 (40 arvostelua)

       Nykytaiteen museo, Sponzan palatsi ja Orlandon pylväs ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista, josta on suora yhteys rannalle. Pyhän Blasiuksen ...

       Grand Villa Argentina207 €

       Grand Villa Argentina207 €
       Valamar Collection Dubrovnik President Hotel

       Valamar Collection Dubrovnik President Hotel

       Iva Dulcica 142, Dubrovnik
        5.0 kautta 5.0
         
         
        4,4 / 5 (21 arvostelua)

        Playa de Copacabana, Lapadin ranta ja Dubrovnikin yliopisto ovat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Dubrovnikin lauttasatama ja Gružin ...

        Valamar Collection Dubrovnik President Hotel234 €

        Valamar Collection Dubrovnik President Hotel234 €
        Hotel Lero

        Hotel Lero

        Iva Vojnovica 14, Dubrovnik
         4.0 kautta 5.0
          
          
         4,0 / 5 (22 arvostelua)

         Rochester Institute of Technology Croatia, Onofrion lähde ja Fransiskaaniluostari sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta kylpylälomalle ...

         Hotel Lero139 €

         Hotel Lero139 €
         Hotel More

         Hotel More

         Kardinala Stepinca 33, Dubrovnik
          5.0 kautta 5.0
           
           
          4,4 / 5 (10 arvostelua)

          Lapadin ranta, Onofrion lähde ja Fransiskaaniluostari ovat 5 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa rantakadulla sijaitsevasta hotellista. Orlandon pylväs ...

          Hotel More119 €

          Hotel More119 €
          Hotel Excelsior

          Hotel Excelsior

          Frana Supila 12, Dubrovnik
           5.0 kautta 5.0
            
            
           4,0 / 5 (2 arvostelua)

           Nykytaiteen museo ja Sponzan palatsi ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Orlandon pylväs ...

           Hotel Excelsior355 €

           Hotel Excelsior355 €
           Kartta

           Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.