Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Gdansk – Matkat

Kaiva matkalaukut esiin kaapin pohjalta ja ota tällä kertaa matkakohteeksi Gdansk – lomat tässä kaupungissa pysyvät mielessä pitkään.

Gdansk – Lennot ja hotelli

Matkustaminen tarkoittaa ennen kaikkea unohtumattomia kokemuksia. Jos Gdansk ja sen kätkemät aarteet ovat haaveidesi täyttymys, ebookers on valmis avustamaan mahtavien tarjousten löytämisessä. ebookers tekee seikkailustasi todella unohtumattoman.

Taskuusi jää enemmän käyttörahaa, kun hankit lentoliput ja hotellihuoneet kauttamme samalla kertaa. Saat alennusta jopa 9%*!

Yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoitusliikkeen joukosta on vaivatonta löytää haluamansa lomamatka.

Jos haluat varmuuden siitä, että saat varmasti mahtavan tarjouksen, älä murehdi! ebookers-hintatakuu tarkoittaa sitä, että jos matkapaketin varattuasi huomaat jossakin muualla edullisemman tarjouksen seuraavan kahden vuorokauden kuluessa, me pistämme paremmaksi ja palautamme sinulle erotuksen.

On koittanut aika toteuttaa matkahaaveet. Kaipasitpa sitten lumisiin maisemiin tai aavikon paahtaville hiekoille, me voimme auttaa sinua toteuttamaan hurjimmatkin haaveesi. Varausehtoja sovelletaan.

Gdansk – Matkat

Kannattaa muistaa, että minkään kaupungin ilmapiiriä eivät pysty luomaan rakennukset ja monumentit yksinään – yhtä tärkeä osa kohdetta ovat paikalliset ihmiset. Tällä alueella asukkaita on yhteensä 460 000.

Suuntaamalla siitä 280 km kaakkoon saavut maan pääkaupunkiin (Varsova). Jos sen sijaan seikkailet 12 km luoteeseen, tulet lähimpänä sijaitsevaan kaupunkiin, joka on Sopot.

Gdansk on, kuten jo tiedät, paikka, jossa sijaitsevat Pyhän Marian kirkko ja Artusan tuomioistuin. Gdansk Zuraw ja Ratusz Glownego Miasta (kaupungintalo) ovat nähtävyyksiä, joita ei pidä ohittaa.

Olet sitten nuori iältäsi tai nuori mieleltäsi, Gdańskin messukeskus AMBEREXPO on juuri sopiva sinulle!

Gdanskin eläintarha ja Papugarnian eläintarha ovat paikkoja, joissa käydessäsi voit nauttia ihmeellisen eläinmaailman eri puolista tuoksuineen ja äänineen. Sekä koulutukseen että viihtymiseen painottuva tarjonta takaa hauskan päivän koko perheelle.

Tahtoisitko vaihtaa betoniviidakon puiden vihreyteen? Gdansk kätkee sisälleen monia viheralueita, jotka tarjoavat suojaa keskustan hektisyydestä. Oliwan puisto, Mewia Łachan luonnonpuisto ja Orunskin puisto ovat ohittamattomia paikkoja.

Anna itsellesi tilaa hengittää tekemällä retki meren rannalle. Etsi itsellesi paras näkoalapaikka, hengitä syvään ja ihastele merimaisemia kohteessa Jelitkowon ranta.

Anna itsellesi aikaa hengittää, täytä keuhkosi raikkaalla ilmalla ja ihaile luonnon ainutlaatuisuutta kohteissa Tricityn luonnonpuisto ja Ptasi Rajn luonnonpuisto.

Jos haluat oppia jotakin uutta tai pelkästään rentoutua rauhallisessa ympäristössä, valitse vierailukohteiksi Euroopan solidaarisuuskeskus ja Puolan postimuseo. Ethän unohda kysyä erikoistilaisuuksista. Spichlerz Opackin etnografinen museo ja Nykytaiteen museo kuuluvat myös suosittuihin kohteisiin.

Gdańskin kansallinen merenkulkumuseo ja Gdanskin telakkamuseo tarjoavat paljon mielenkiintoista tietoa laivojen ja merenkulkuun liittyvien esineiden menneisyydestä.

Centrum Hewelianum tarjoaa uusinta tietoa tieteen kehityksestä ja paljon nähtävää tieteestä kiinnostuneille.

Suurelta planeetaltamme löytyy ihmeellisen paljon erilaisia luonnonihmeitä ja ihmiskunnan historiasta kertovia aarteita. Onneksi esimerkiksi Arkeologinen museo antaa tilaisuuden tutustua useisiin kiehtoviin löydöksiin ja esineisiin.

Ota mukaan kuppi kuumaa ja nautiskele muutama tunti tutkimalla kohteen Nykytaiteenmuseo Łaźnia ja Galeria Starych Zabawek kokoelmia. Nämä rakastetut näyttelytilat, jotka tarjoavat ainutlaatuisia taideteoksia, takaavat varmasti todellisia taide-elämyksiä.

Paras tapa ymmärtää nykyisyyttä on tutustua menneisyyteen. Gdańskin historiallinen museo ja Gdańskin kansallismuseo kertovat miten kaupungista tuli se, millainen se on tänään.

Ymmärtääksesi alueen menneisyyttä syvästi, varaa päivä aikaa käydäksesi ihmettelemässä kohteissa Kultainen portti ja Vihreä portti. Jos palat halusta nähdä enemmän, Neptunuksen suihkulähde ja Gdańskin teknillinen yliopisto ovat myös kaksi ehdotonta käyntipaikkaa.

Käy kohteessa Twierdza Wisloujście (linnoitus), joka oli ennen avainasemassa alueen puolustuksessa ja elä mielessäsi niitä kamppailuja, joita sen jykevillä muureilla käytiin kauan sitten.

Jos olet sisustanut yhdenkin huoneen, olet varmaan shokissa ajatellessasi sitä valtavaa työtä, mikä on tarvittu luomaan kohteen Abbot's Palace (palatsi) omaperäinen sisustus.

Oliwan katedraali ja Pyhän kolminaisuuden kirkko ovat mielenkiintoisia vierailukohteita, jos olet kiinnostunut seudun uskonnollisesta historiasta. Myös Królewskan kappeli ja Św. Mikołajan basilika vetävät puoleensa uskonnollisista asioista kiinnostuneita matkailijoita.

Gdansk – Hotellit

ebookers tarjoaa yli 153 hotellioppaaseen päivitettyä majoitusliikettä. Näin runsaasta tarjonnasta sen oikean majoitusvaihtoehdon löytäminen käy käden käänteessä.

Kuka väittää, että mukavasta palvelusta pitäisi aina maksaa paljon? Smart Hotel Garnizon ja Hotel Bursztyn mahdollistavat lepäämisen mukavassa ympäristössä houkuttelevaan hintaan. Haluaisitko mieluummin viettää lomasi keskellä luksusta? Autuaat lomapäivät odottavat kulman takana, jos teet varauksen majoitusliikkeestä Hotel Podewils in Gdansk tai Hilton Gdansk.

Jos aikeissasi on yöpyä samalla alueella, jossa myös Pyhän Marian kirkko sijaitsee, Radisson Blu Hotel, Gdansk ja Villa Pica Paca ovat varmasti sinulle sopivia vaihtoehtoja.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Gdańsk

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Gdańsk

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Gdańsk

Näytä kaikki 553 majoitusliikettä kohteessa Gdańsk
Hotel Sadova

Hotel Sadova

ul. Lakowa 60, Gdansk
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,2/5 (20 arvostelua)

  Hotel Sadova on saanut loistavaa palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vihreä portti. Majoitusliike ...

  Hotel Sadova71 €

  Hotel Sadova71 €
  Puro Gdańsk Stare Miasto

  Puro Gdańsk Stare Miasto

  ul. Stagiewna 26, Gdansk, Pomerania
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,5/5 (168 arvostelua)

   Puro Gdańsk Stare Miasto on saanut hyvää palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vihreä portti. Majoitusliike ...

   Puro Gdańsk Stare Miasto74 €

   Puro Gdańsk Stare Miasto74 €
   Holiday Inn Gdansk - City Centre

   Holiday Inn Gdansk - City Centre

   Chmielna 1 Street, Gdansk, Pomerania
    4.0 kautta 5.0
     
     
    4,3/5 (6 arvostelua)

    Holiday Inn Gdansk - City Centre on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vihreä portti. ...

    Holiday Inn Gdansk - City Centre82 €

    Holiday Inn Gdansk - City Centre82 €
    Hilton Gdansk

    Hilton Gdansk

    Targ Rybny 1, Gdansk, Pomerania
     5.0 kautta 5.0
      
      
     4,4/5 (50 arvostelua)

     Hilton Gdansk on saanut hyvää palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gdańskin nostokurki. Majoitusliikkeessä ...

     Hilton Gdansk117 €

     Hilton Gdansk117 €
     Hanza Hotel

     Hanza Hotel

     Tokarska 6, Gdansk, Pomerania
      4.0 kautta 5.0
       
       
      4,5/5 (97 arvostelua)

      Hanza Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gdańskin nostokurki. Majoitusliikkeessä ...

      Hanza Hotel91 €

      Hanza Hotel91 €
      Radisson Hotel & Suites, Gdansk

      Radisson Hotel & Suites, Gdansk

      Chmielna 10-25, Gdansk
       4.0 kautta 5.0
        
        
       4,6/5 (19 arvostelua)

       Radisson Hotel & Suites, Gdansk on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vihreä ...

       Radisson Hotel & Suites, Gdansk83 €

       Radisson Hotel & Suites, Gdansk83 €
       Hampton By Hilton Gdansk Airport

       Hampton By Hilton Gdansk Airport

       220 Juliusza Slowackiego Street, Gdansk, Pomerania
        3.5 kautta 5.0
         
         
        4,1/5 (10 arvostelua)

        Hampton By Hilton Gdansk Airport on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Gdanskin eläintarha ...

        Hampton By Hilton Gdansk Airport78 €

        Hampton By Hilton Gdansk Airport78 €
        Radisson Blu Hotel, Gdansk

        Radisson Blu Hotel, Gdansk

        ul. Dlugi Targ 19, Gdansk, Pomerania
         5.0 kautta 5.0
          
          
         4,6/5 (90 arvostelua)

         Radisson Blu Hotel, Gdansk on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Neptunuksen ...

         Radisson Blu Hotel, Gdansk96 €

         Radisson Blu Hotel, Gdansk96 €
         Hampton by Hilton Gdansk Old Town

         Hampton by Hilton Gdansk Old Town

         Lektykarska 4, Gdansk, Pomorskie
          3.0 kautta 5.0
           
           
          4,7/5 (57 arvostelua)

          Hampton by Hilton Gdansk Old Town on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kultainen ...

          Hampton by Hilton Gdansk Old Town84 €

          Hampton by Hilton Gdansk Old Town84 €
          IBB Hotel Dlugi Targ

          IBB Hotel Dlugi Targ

          Dlugi Targ 14-16, Gdansk
           4.0 kautta 5.0
            
            
           4,4/5 (43 arvostelua)

           IBB Hotel Dlugi Targ on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Neptunuksen suihkulähde. ...

           IBB Hotel Dlugi Targ78 €

           IBB Hotel Dlugi Targ78 €

           ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

           *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.