Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Agios Nikolaos alkaen 119 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Agios Nikolaos

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Agios Nikolaos olivat annetulla aikavälillä 119 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 180 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

ti 21.9.
HEL
Helsinki
HER
Iraklion
119 €
Air Baltic
la 28.8.
HEL
Helsinki
HER
Iraklion
132 €
Air Baltic
la 25.9.
HEL
Helsinki
HER
Iraklion
147 €
Air Baltic
su 26.9.
HEL
Helsinki
HER
Iraklion
159 €
Air France
pe 17.9.
HEL
Helsinki
HER
Iraklion
167 €
Air Baltic
to 8.7. - su 11.7.
HEL
Helsinki
HER
Iraklion
180 €
Lufthansa
ti 13.7. - ti 20.7.
HEL
Helsinki
HER
Iraklion
184 €
Lufthansa
to 8.7. - su 11.7.
HEL
Helsinki
HER
Iraklion
189 €
Lufthansa
ti 6.7. - ke 14.7.
HEL
Helsinki
HER
Iraklion
194 €
Lufthansa
to 1.7. - la 10.7.
HEL
Helsinki
HER
Iraklion
199 €
Lufthansa
to 8.7. - ke 14.7.
HEL
Helsinki
HER
Iraklion
200 €
Lufthansa
pe 17.9.
HEL
Helsinki
HER
Iraklion
203 €
Aegean
to 1.7. - la 10.7.
HEL
Helsinki
HER
Iraklion
205 €
Lufthansa
pe 17.9.
HEL
Helsinki
JSH
Siteía
207 €
Aegean

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Agios Nikolaos?

✔️ Lennot kohteeseen Agios Nikolaos maksavat yleensä 180 €–207 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Agios Nikolaos, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 119 €. Halpaa lentoa kohteeseen Agios Nikolaos etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että heinäkuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Agios Nikolaos?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Agios Nikolaos on syyskuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Agios Nikolaos?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Agios Nikolaos helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Agios Nikolaos saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Agios Nikolaos?

✔️ Voit muuttaa kohteen Agios Nikolaos lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Agios Nikolaos?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Agios Nikolaos helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Agios Nikolaos lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Agios Nikolaos, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Air Baltic, Air France, Lufthansa, Aegean. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Agios Nikolaos (JSH) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Agios Nikolaos (JSH), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Agios Nikolaos Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi JSH
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Air Baltic, Air France, Lufthansa, Aegean
Halvin lento 180 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Agios Nikolaos?

Air Baltic, Air France, Lufthansa, Aegean

Agios Nikolaos – lento + hotelli -paketit economy-lennoilla

Marin Dream
Sirios Village Hotel & Bungalows- All Inclusive
Minos Village
Corinna Mare
Kyknos Beach Hotel & Bungalows - All Inclusive
Bozzali
Estate Kares
Solimar White Pearl Adults Only - All Inclusive
Solimar Turquoise Adults Only - All Inclusive
Aquila Porto Rethymno
Vasia Resort & Spa
Miramare Resort & Spa
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Agios Nikolaos
Näytä kaikki matkat

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy Chevrolet Spark

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
Chevrolet Spark
Compact Ford Focus

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
Ford Focus
Midsize Toyota Corolla

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
Toyota Corolla
SUV Jeep Compass

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.