Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Antalya

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Antalyan kansainvälinen lentokenttä
Kohdekaupunki Antalya
Lennon hinta 189 €

Halvat lennot Antalyaan

Antalya on suomalaisten suosima rantakohde Turkissa. Sinne järjestetään paljon lentoja ympäri vuoden, joskin kesäkuukaudet ovat kiireisintä sesonkia. Välimerellä Antalyanlahden rannalla sijaitseva kaupunki soveltuu monenlaisille matkailijoille aina lapsiperheistä kaveriporukoihin. Halvat lennot Antalyaan houkuttelevat myös pienellä budjetilla matkustavia, ja usein lyhyelläkin varoitusajalla on tarjolla lentoja, sillä tarjontaa on suuresta suosiosta johtuen paljon. Lennot Antalyaan kannattaa varata jo hyvissä ajoin, sillä hinnat voivat nousta lähtöpäivän lähestyessä. Mitä aiemmin on liikkeellä, sitä enemmän on myös tarjolla eri vaihtoehtoja. Suorat lennot Antalyaan ovat erityisen suosittuja, sillä matka-aika on vain muutaman tunnin. Välilaskullisia lentoja on tarjolla enemmän kuin suoria lentoja. Monet välilaskullisetkin lennot ovat varsin nopeita, joten ne kannattaa ottaa huomioon hyvinä vaihtoehtoina suorille lennoille. Suora lento Antalyaan Helsingistä kestää noin neljä tuntia. Kesän kuukausina lentoja on erityisen paljon, sillä tuolloin Antalyan aurinko ja lämpö ovat houkuttelevimmillaan. Keskikesällä alueella on hyvin kuuma, mutta myös keväällä ja syksyllä lämpöä riittää vielä. Kuumimman sesongin ulkopuolellakin on hyvää matkustusaikaa – ja rannoilla enemmän tilaa. Kesällä hinnat ovat sesonkihuipun vuoksi usein korkeimmillaan. Erityisen halvalla Antalyaan pääsee keväällä, syksyllä ja talvella, vaikka lennot ovatkin myös sesongin aikaan yleensä kohtuuhinnoissa. Kannattaa aina vertailla myös eri viikonpäivien hintoja. Niissä voi olla suuriakin eroja esimerkiksi viikonlopun ja arkipäivien välillä. Suuri tarjonta lennoista tarkoittaa matkailijalle hyvää, sillä kilpailu laskee hintoja. Lennot Antalyaan saakin usein edullisesti.

Antalyaan halvalla

Lento Antalyaan on nopea pyrähdys kohti välimerellistä lämpöä ja upeita kulttuurielämyksiä ainutlaatuisissa maisemissa. Viehättävä kaupunki tarjoaa paljon viihdettä kaikenikäisille matkailijoille. Edulliset lennot Antalyaan tekevät siitä houkuttelevan kohteen kaikille – myös pienellä budjetilla pääsee etelän lämpöön nauttimaan auringosta. Lennot Antalyaan laskeutuvat aivan kaupungin laidalla sijaitsevalle Antalya Bayindir International Airport -lentoasemalle (AYT). Lentoasemalta on tarjolla bussikyytejä keskustaan tai lomakeskukseen. Kannattaa tutustua etukäteen eri vaihtoehtoihin, sillä esimerkiksi joillakin hotelleilla voi olla omia kuljetuksia majoittujille. Alhaisen hintatason vuoksi myös taksit ovat hyvä vaihtoehto lentoasemalta hotellille siirtymiseen. Taksi on aina helppo valinta, sillä matkatavaroiden kanssa on mukava siirtyä suoraan ovelta ovelle. Turkissa kannattaa sopia hinta kuskin kanssa etukäteen tai varmistaa, että mittari on lähtiessä päällä. Näin vältyt epäselvyyksiltä matkan hinnassa. Antalyassa liikutaan paljon myös Dolmus-minibusseilla. Ne ovat erittäin edullisia pikkubusseja, jotka kulkevat tiettyjä reittejä kaupungin alueella sekä myös kaupunkien välillä. Vuokra-autollakin toki pääsee liikkumaan, mutta turkkilainen liikennekulttuuri ei välttämättä houkuttele liittymään kaoottiselta vaikuttavaan joukkoon. Edullisen joukkoliikenteen avulla pääsee paikasta toiseen helposti ja halvalla ilman stressiä.

Auringon hellimä Antalya

Antalya tunnetaan erittäin aurinkovarmana kohteena. Siellä paistaa erityisesti sesonkiaikaan lähes takuuvarmasti aurinko, ja lämpöä riittää. Se on myös monipuolinen kulttuurikohde, joka voi yllättää laajalla tarjonnallaan. Matkat Antalyaan on helppo ja halpa järjestää, minkä vuoksi se onkin hyvin suosittu kohde. Halvat lennot Antalyaan löytyvät kätevästi ja nopeasti ebookersin avulla, ja niitä voi selata omien mieltymysten mukaan. Jollekin on tärkeää löytää lennot Antalyaan juuri jollakin tietyllä lentoyhtiöllä ja joku etsii mahdollisimman halpaa vaihtoehtoa. Yhdelle tärkeintä on saapua juuri tiettyyn aikaan ja toiselle päästä mahdollisimman nopealla lennolla perille. Kattavasta lentotarjonnasta löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto, ja myös viime hetken varaajille on paljon hyviä mahdollisuuksia päästä lentäen Antalyaan. Viehättävä kaupunki houkuttelee auringolla, aktiviteeteilla ja ainutlaatuisella kulttuurilla upeissa merimaisemissa. Kukapa ei tahtoisi suunnata Antalyaan lomalle?

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Antalya?

SunExpress, Norwegian Air International Ltd, Czech Airlines, Pegasus Airlines, Lufthansa

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.