Halvat lennot Cascais

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot Cascais

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Cascais olivat annetulla aikavälillä 108 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 180 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentotarjouksen kohteeseen Cascais vuodelle 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Cascais?

✔️ Lennot kohteeseen Cascais maksavat yleensä 180 €–321 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Cascais, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 108 €.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Cascais?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Cascais yhdensuuntaiselle matkalle on elokuussa ja menopaluulennolle helmikuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Cascais?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Cascais helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Cascais saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Cascais?

✔️ Voit muuttaa kohteen Cascais lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Cascais?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Cascais helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Cascais lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Cascais sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: Scandinavian Airlines, Norwegian Air Shuttle, Norwegian Air International Ltd, TAP Portugal, Air France, Lufthansa, Finnair, KLM, Air Baltic, Austrian Airlines. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Cascais (LIS) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Cascais (LIS), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Cascais Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi
LIS
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt
Scandinavian Airlines, Norwegian Air Shuttle, Norwegian Air International Ltd, TAP Portugal, Air France, Lufthansa, Finnair, KLM, Air Baltic, Austrian Airlines
Halvin lento
180 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento
Kohdelentokenttä
Humberto Delgado
Menopaluumatkan hinta
91 €

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Cascais?

Scandinavian Airlines, Norwegian Air Shuttle, Norwegian Air International Ltd, TAP Portugal, Air France, Lufthansa, Finnair, KLM, Air Baltic, Austrian Airlines

Cascais – lento ja hotelli -paketit economy-lennoilla

Lux Lisboa Park
Heritage Avenida Liberdade, a Lisbon Heritage Collection
Hotel Hotel - Member of Design Hotels
Behotelisboa
As Janelas Verdes Inn, a Lisbon Heritage Collection
Fontecruz Lisboa
Palácio Estoril Hotel, Golf & Wellness
Holiday Inn Express Lisbon, Av. Liberdade, an IHG Hotel
Inspira Liberdade Boutique Hotel
Blue Liberdade Hotel
Altis Grand Hotel
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Cascais
Näytä kaikki matkat

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.