Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Lappi

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Lennot Rovaniemelle

Ruska ja revontulet, yötön yö ja kiireetön kaamos. Lapin portiksi kutsuttu Rovaniemi ei jätä ketään kylmäksi (paitsi ehkä keskitalvella), sillä alueen henkeäsalpaava luonto hurmaa vuodenajasta riippumatta. Lapissa vuodenaikoja on neljän sijaan kahdeksan, joten hae halvat lennot Rovaniemelle esimerkiksi hankikantokevään tai ensilumen aikaan. Suosituin aika varata lennot Rovaniemelle on tosin huippusuosittu Lapin laskettelukausi, jolloin tuhannet matkailijat viilettävät suksilla ja lumilaudoilla alas tunturirinteitä. Olisi suorastaan epäkohteliasta käydä Rovaniemellä piipahtamatta vierailulla Lapin tunnetuimman asukkaan Joulupukin luona. Hieman Rovaniemen ulkopuolella sijaitsevassa Joulupukin pajakylässä voit kertoa joululahjatoiveesi itse valkoparralle mihin aikaan vuodesta tahansa. Suorastaan pakollinen ohjelmanumero Rovaniemen-lomalla on myös Napapiirin ylittäminen – tai alittaminen, sillä sekin onnistuu SantaParkissa. Etsi ebookersin sivuilta näppärimmät lennot ja lähde ratkiriemukkaalle lomalle Rovaniemelle ja Lappiin.

Suorat lennot Rovaniemelle Helsingistä

Kaikkien matkakohteiden kehuskellaan olevan hurmaavia ympäri vuoden, mutta Rovaniemi ja Lappi ovat oikeasti sitä. Paras aika matkustaa Rovaniemelle riippuu siitä, haluaako huumaantua kansallispuistojen luonnonnähtävyyksistä, viilettää laskettelurinteillä vai ihastella tajunnanräjäyttävän upeita revontulia. Vielä kun soppaan lisätään ruskamatkailu, niin huonoa aikaa varata lento Rovaniemelle ei taida edes olla. Keskitalven kaamos voi toki olla osalle matkailijoista turhan synkkä kokemus, eivätkä keskikesän inisevät itikat ole kenenkään kavereita, mutta Rovaniemellä aurinko jää horisontin alle vain yhtenä päivänä vuodesta ja etelän mies voi välttää ötököiden huitomisen käyttämällä Ohvia. Rovaniemeltä on Helsinkiin melkein 700 kilometriä linnuntietä pitkin, mutta pääkaupungista löytää silti helpoiten halvat lennot Rovaniemelle. Napapiirin lentoasemalle liikennöidään suoria lentoja ulkomaan kohteista kausiluonteisesti ennen joulua ja laskettelukauden aikaan, mutta Helsingistä suhauttaa Rovaniemelle mihin vuodenaikaan tahansa. Vertaile suoria lentoja Rovaniemelle Finnairin ja Norwegianin kesken, sillä molemmat yhtiöt vievät väkeä pohjoiseen ja takaisin käytännössä päivittäin. Norwegianilla lentoja on vain arkipäivisin, mutta osa Finnairin vuoroista lennetään viikon jokaisena päivänä. Päivän ensimmäiset lennot Helsinkiin lähtevät Rovaniemeltä jo ennen kahdeksaa ja viimeiset suhahtavat taivaalle puoli yhdeksän korvilla. Takaisin Etelä-Suomeen Rovaniemeltä pääsee varhaisimmillaan jo ennen aamukuutta, ja haikeat hyvästit pohjoisen kauneudelle on jätettävä viimeistään iltakuuden korvilla. Muihin matkustusvaihtoehtoihin verrattuna aikaa säästyy melkoisesti, sillä matka kaupunkien välillä kestää noin tunnin ja vartin.

Hyvä tietää Rovaniemen lentoasemasta

Kaikki lentomatkailuun liittyvä toiminta Rovaniemen lentoasemalla hoituu yhdessä ja samassa terminaalissa, joten eksyminen turvatarkastuksen ja lähtöportin välillä vaatii poikkeuksellisen heikkoa suuntavaistoa. Rovaniemen lentoasemalla ruuhkaisuus on harvinainen riesa, joten turvatarkastuksiin ja matkatavaroiden kanssa säätämiseen ei tarvitse varata tuntikausia aikaa. Vilkkain laskettelukausi tuo lisää väkeä ja vilskettä koko Lappiin, joten silloin myös Rovaniemen kenttä saa aikamoisen piristysruiskeen tavalliseen menoon verrattuna. Paluulentoa odotellessa aika kuluu mukavasti kahvilassa istuskellen tai viime hetken tuliaisostoksia lahjapuodissa vertaillen. Joulupukin postilla on lisäksi sivupiste Rovaniemen lentoasemalla. Erikoisleimalla varustetun kirjeen tai kortin voi nakata tavalliseen keltaiseen postilaatikkoon tai punaiseen boksiin, jonka sisältö saapuu vastaanottajalle joulun alla. Alle 10 kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta sijaitseva lentoasema on pieni mutta palveleva, joten matka sinne ja takaisin sujuu näppärästi. Taksimatka lentoasemalta keskustaan tekee noin parinkymmenen euron loven kukkaroon, mutta esimerkiksi Joulupukin pajakylä on käytännössä lentokentän vieressä. Muutkin yhteydet toimivat, sillä Rovaniemelle pääsee lentoasemalta Airportbusin kyydissä. Bussi kulkee Rovaniemen suurimmille hotelleille ja pienestä lisämaksusta myös muihin osoitteisiin, ja sen aikataulu on suunniteltu Finnairin ja Norwegianin vuorojen mukaan. Lisäksi useilla laskettelukeskuksilla on omia bussivuoroja kentältä rinteille. Lähde Rovaniemelle jo tänään ja etsi oma pakopaikkasi Lapin luonnon helmasta.

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Lappi?

Norwegian Air International Ltd, Finnair

Kartta

Usein Kysytyt Kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Lappi?

✔️ Lennot kohteeseen Lappi maksavat yleensä 83 €–110 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Lappi, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 58 €. Halpaa lentoa kohteeseen Lappi etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että syyskuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Lappi?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Lappi on lokakuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Lappi?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Lappi helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Lappi saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Lappi?

✔️ Voit muuttaa kohteen Lappi lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Lappi?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Lappi helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Lappi lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Lappi, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Norwegian Air International Ltd, Finnair. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.