Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Tartto

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Lennart Meri
Kohdekaupunki Tallinna
Lennon hinta 121 €

Irrota mielesi arkikiireistä ja varaa lennot Tarttoon

Olet jo saattanut kuulla hyvää Virossa sijaitsevasta Tartosta, jossa monet suomalaiset viettävät lomiaan. Jotkut jopa muuttavat Tarttoon opiskelemaan tai viettämään eläkepäiviään, eivätkä syyttä, sillä 100 000 asukkaan Tarttoa kutsutaan myös Viron sivistyksen ja kulttuurin pääkaupungiksi. Tartto on kaunis ja viihtyisä kaupunki, jonne pääset myös helposti lentäen. Varaa siis lennot Tarttoon vaikka tältä istumalta, niin saat tietää, miksi monet palaavat kaupunkiin yhä uudestaan.

Osta halvat lennot Tarttoon

Entä mistä löydät helpoiten suorat lennot Tarttoon? Ebookersin sivuilta lentojen haku on helppoa: kirjoita lähtöpaikaksi oma lentokenttäsi ja määränpääksi Tartto. Huomaat tuossa tuokiossa, että lentoja Tarttoon on tarjolla vähän mutta riittävästi. Tällä hetkellä Tarttoon liikennöi Suomesta ainoastaan Finnair kerran päivässä. Suora lento Tarttoon kestää 45 minuuttia – pääset siis määränpäähäsi nopeammin kuin moneen suomalaiseen kaupunkiin!

Perillä Tartossa

Kun olet löytänyt sopivat ja halvat lennot Tarttoon ja nouset Finnairin koneeseen, lennähdät Suomenlahden yli tuossa tuokiossa. Laskeudut Tarton lentokentälle (IATA:TAY), joka on rauhallinen ja pieni, vain vähän liikennöity lentokenttä. Noin 11 kilometrin päässä Tarton kaupungista sijaitsevalla lentokentällä on yksi terminaalirakennus, jonka edustalla on mahdollisuus pysäköidä niin lyhyeksi kuin pidemmäksikin aikaa. Pienessä lentokentässä on kuitenkin etunsa: löydät lentokentältä nopeasti tiesi hotelliin Tarttoon. OÜ Tartaline -bussiyhtiön lentokenttäbussi odottaa saapuvia matkustajia terminaalin edessä, ja pääset sen kyydissä viidellä eurolla mihin tahansa osaan kaupunkia. Bussilipun voit ostaa kuljettajalta käteisellä tai kortilla. Paluumatkalla pääset takaisin lentokentälle samalla bussilla varaamalla bussikyydin 12 tuntia etukäteen. Terminaalin edessä odottaa myös takseja: taksimatka Tarton keskustaan maksaa noin 13 euroa. Taksilla ajaminen on Tartossa siis suhteellisen edullista.

Milloin on paras aika matkustaa Tarttoon?

Lento Tarttoon on hyvä ostos kaikkina vuodenaikoina, sillä kaupunki paljastaa eri kuukausina erilaisia puolia itsestään. Tartto on opiskelijakaupunki, joten heinäkuussa sen kadut ovat melko hiljaisia opiskelijoiden lähtiessä kesätöihin kotikaupunkeihinsa. Kesällä Tartossa on myös runsaasti erilaisia tapahtumia. Monille suomalaisille Tartto on kuitenkin ehdottomasti talvikaupunki, sillä se sopii erinomaisesti hiihtämiseen. Tunnettu Otepään laskettelukeskus sijaitsee Tartosta noin 50 kilometrin päässä. Ilmastonsa puolesta Tartto on hyvin samankaltainen kuin mihin me suomalaiset olemme tottuneet: talvella on lunta ja pakkasta ja kesälämpötilat pysyvät keskimäärin 20 asteen alapuolella. Varsinkin eteläsuomalaiset matkailijat saattavat yllättyä siitä, että Tartossa talvi on keskimäärin hieman kylmempi kuin kotimaassa, vaikka Tartto sijaitsee etelämmässä. Se on viileän sään ystäville iloinen uutinen. Jos haluat ostaa halvat lentoliput Tarttoon mieluummin keväällä tai syksyllä, teet niin ikään hyvän päätöksen: mikä olisi tunnelmallisempaa kuin käynnistää kevät tai ruska-aika kävelyllä ihastuttavassa Toomemägin puistossa Tarton keskustassa?

Valmistaudu mukavaan irtiottoon

Tartto on inspiroiva, idyllinen kaupunki, jossa voit tehdä ostoksia ja tutustua nähtävyyksiin, kuten raatihuoneen torin ympäristöön sekä vanhaan yliopistoon. Lapsia kiinnostaa varmasti lelumuseo, ja Viron historiasta kiinnostuneille mielenkiintoinen kohde voi olla KGB-museo. Tarton pienen koon vuoksi liikkuminen keskustassa sujuu varsin hyvin kävellen tai polkupyörällä – voit vuokrata polkupyörän helposti Lounakeskus-kauppakeskuksesta – mutta Tartossa on myös toimiva bussiverkosto. Kiinnostaako puolisoasi, lapsiasi tai ystäviäsi lähteä kanssasi mielenkiintoiselle matkalle, vai lähdetkö mieluiten yksin lomalle Tarttoon? Lennot kannattaa joka tapauksessa varata nopeasti, sillä voit säästää lentojen hinnassa selvää rahaa olemalla ajoissa liikkeellä. Pakkaa siis viron sanakirja ja hyvää mieltä laukkuusi – olet perillä ennen kuin huomaatkaan!

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Tartto?

SAS, Finnair, Air Baltic

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.