Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Tartto alkaen 39 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Tartto

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Tartto olivat annetulla aikavälillä 39 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 69 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

ke 19.5.
HEL
Helsinki
TLL
Tallinna
39 €
FlexFlight
ke 19.5. - to 24.6.
HEL
Helsinki
TLL
Tallinna
69 €
FlexFlight
ke 26.5.
HEL
Helsinki
TLL
Tallinna
76 €
Finnair
la 22.5.
HEL
Helsinki
TLL
Tallinna
86 €
Finnair
ma 17.5.
HEL
Helsinki
TLL
Tallinna
102 €
Finnair
la 22.5.
HEL
Helsinki
TLL
Tallinna
112 €
Finnair
la 19.6.
KUO
Kuopio
TLL
Tallinna
123 €
Finnair
su 4.7. - la 10.7.
HEL
Helsinki
TLL
Tallinna
125 €
SAS
ma 4.10.
HEL
Helsinki
TLL
Tallinna
126 €
Air Baltic
ma 4.10. - pe 8.10.
HEL
Helsinki
TLL
Tallinna
132 €
SAS
ma 4.10. - pe 8.10.
HEL
Helsinki
TLL
Tallinna
139 €
SAS
la 3.7. - la 10.7.
HEL
Helsinki
TLL
Tallinna
140 €
SAS
ma 4.10. - pe 8.10.
HEL
Helsinki
TLL
Tallinna
143 €
Finnair
ma 4.10. - pe 8.10.
HEL
Helsinki
TLL
Tallinna
147 €
SAS

Irrota mielesi arkikiireistä ja varaa lennot Tarttoon

Olet jo saattanut kuulla hyvää Virossa sijaitsevasta Tartosta, jossa monet suomalaiset viettävät lomiaan. Jotkut jopa muuttavat Tarttoon opiskelemaan tai viettämään eläkepäiviään, eivätkä syyttä, sillä 100 000 asukkaan Tarttoa kutsutaan myös Viron sivistyksen ja kulttuurin pääkaupungiksi. Tartto on kaunis ja viihtyisä kaupunki, jonne pääset myös helposti lentäen. Varaa siis lennot Tarttoon vaikka tältä istumalta, niin saat tietää, miksi monet palaavat kaupunkiin yhä uudestaan.

Osta halvat lennot Tarttoon

Entä mistä löydät helpoiten suorat lennot Tarttoon? Ebookersin sivuilta lentojen haku on helppoa: kirjoita lähtöpaikaksi oma lentokenttäsi ja määränpääksi Tartto. Huomaat tuossa tuokiossa, että lentoja Tarttoon on tarjolla vähän mutta riittävästi. Tällä hetkellä Tarttoon liikennöi Suomesta ainoastaan Finnair kerran päivässä. Suora lento Tarttoon kestää 45 minuuttia – pääset siis määränpäähäsi nopeammin kuin moneen suomalaiseen kaupunkiin!

Perillä Tartossa

Kun olet löytänyt sopivat ja halvat lennot Tarttoon ja nouset Finnairin koneeseen, lennähdät Suomenlahden yli tuossa tuokiossa. Laskeudut Tarton lentokentälle (IATA:TAY), joka on rauhallinen ja pieni, vain vähän liikennöity lentokenttä. Noin 11 kilometrin päässä Tarton kaupungista sijaitsevalla lentokentällä on yksi terminaalirakennus, jonka edustalla on mahdollisuus pysäköidä niin lyhyeksi kuin pidemmäksikin aikaa. Pienessä lentokentässä on kuitenkin etunsa: löydät lentokentältä nopeasti tiesi hotelliin Tarttoon. OÜ Tartaline -bussiyhtiön lentokenttäbussi odottaa saapuvia matkustajia terminaalin edessä, ja pääset sen kyydissä viidellä eurolla mihin tahansa osaan kaupunkia. Bussilipun voit ostaa kuljettajalta käteisellä tai kortilla. Paluumatkalla pääset takaisin lentokentälle samalla bussilla varaamalla bussikyydin 12 tuntia etukäteen. Terminaalin edessä odottaa myös takseja: taksimatka Tarton keskustaan maksaa noin 13 euroa. Taksilla ajaminen on Tartossa siis suhteellisen edullista.

Milloin on paras aika matkustaa Tarttoon?

Lento Tarttoon on hyvä ostos kaikkina vuodenaikoina, sillä kaupunki paljastaa eri kuukausina erilaisia puolia itsestään. Tartto on opiskelijakaupunki, joten heinäkuussa sen kadut ovat melko hiljaisia opiskelijoiden lähtiessä kesätöihin kotikaupunkeihinsa. Kesällä Tartossa on myös runsaasti erilaisia tapahtumia. Monille suomalaisille Tartto on kuitenkin ehdottomasti talvikaupunki, sillä se sopii erinomaisesti hiihtämiseen. Tunnettu Otepään laskettelukeskus sijaitsee Tartosta noin 50 kilometrin päässä. Ilmastonsa puolesta Tartto on hyvin samankaltainen kuin mihin me suomalaiset olemme tottuneet: talvella on lunta ja pakkasta ja kesälämpötilat pysyvät keskimäärin 20 asteen alapuolella. Varsinkin eteläsuomalaiset matkailijat saattavat yllättyä siitä, että Tartossa talvi on keskimäärin hieman kylmempi kuin kotimaassa, vaikka Tartto sijaitsee etelämmässä. Se on viileän sään ystäville iloinen uutinen. Jos haluat ostaa halvat lentoliput Tarttoon mieluummin keväällä tai syksyllä, teet niin ikään hyvän päätöksen: mikä olisi tunnelmallisempaa kuin käynnistää kevät tai ruska-aika kävelyllä ihastuttavassa Toomemägin puistossa Tarton keskustassa?

Valmistaudu mukavaan irtiottoon

Tartto on inspiroiva, idyllinen kaupunki, jossa voit tehdä ostoksia ja tutustua nähtävyyksiin, kuten raatihuoneen torin ympäristöön sekä vanhaan yliopistoon. Lapsia kiinnostaa varmasti lelumuseo, ja Viron historiasta kiinnostuneille mielenkiintoinen kohde voi olla KGB-museo. Tarton pienen koon vuoksi liikkuminen keskustassa sujuu varsin hyvin kävellen tai polkupyörällä – voit vuokrata polkupyörän helposti Lounakeskus-kauppakeskuksesta – mutta Tartossa on myös toimiva bussiverkosto. Kiinnostaako puolisoasi, lapsiasi tai ystäviäsi lähteä kanssasi mielenkiintoiselle matkalle, vai lähdetkö mieluiten yksin lomalle Tarttoon? Lennot kannattaa joka tapauksessa varata nopeasti, sillä voit säästää lentojen hinnassa selvää rahaa olemalla ajoissa liikkeellä. Pakkaa siis viron sanakirja ja hyvää mieltä laukkuusi – olet perillä ennen kuin huomaatkaan!

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Tartto?

✔️ Lennot kohteeseen Tartto maksavat yleensä 69 €–147 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Tartto, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 39 €. Halpaa lentoa kohteeseen Tartto etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että toukokuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Tartto?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Tartto on toukokuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Tartto?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Tartto helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Tartto saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Tartto?

✔️ Voit muuttaa kohteen Tartto lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Tartto?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Tartto helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Tartto lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Tartto, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on FlexFlight, Finnair, SAS, Air Baltic. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Tartto Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi TLL
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt FlexFlight, Finnair, SAS, Air Baltic
Halvin lento 69 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Tartto?

FlexFlight, Finnair, SAS, Air Baltic

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Chevrolet Spark

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Ford Focus

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Toyota Corolla

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.