Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Suosituimmat hotellit Heron City Barcelona

58 €
ibis Barcelona Meridiana

ibis Barcelona Meridiana

2.0 kautta 5.0 Paseo Andreu Nin 9, Barcelona, Barcelona
Ibis Barcelona Meridiana on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Heron City Barcelona. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
38 €
Mellow Hostel Barcelona

Mellow Hostel Barcelona

2.0 kautta 5.0 Carrer d'Aguilar, 54, Barcelona
Mellow Hostel Barcelona sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Hospital de Sant Pau (sairaala). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
Elisa

Elisa

Carrer de Boada, Barcelona, Barcelona
Elisa sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Heron City Barcelona. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi pyykinpesutilat.
Hae hinnat
Fantastico Piso Moderno 2 Habitaciones, Barcelona!

Fantastico Piso Moderno 2 Habitaciones, Barcelona!

Carrer de Boada, Barcelona, Katalonia
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Heron City Barcelona. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi concierge-palvelut. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja television.
Hae hinnat
Bed&BCN Sant Andreu II

Bed&BCN Sant Andreu II

3.0 kautta 5.0 Calle Ignasi Iglesias 110, 2-3, Barcelona
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Heron City Barcelona. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Stay U-nique Fabra i Puig I

Stay U-nique Fabra i Puig I

Paseo Fabra i Puig 192, Barcelona, Katalonia
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Heron City Barcelona. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja television.
Hae hinnat
Pysy U-nique Fabra i Puig II

Pysy U-nique Fabra i Puig II

Paseo Fabra i Puig 192, Barcelona, Katalonia
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Heron City Barcelona. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja parvekkeen.
Hae hinnat
Pysy U-nique Fabra i Puig IV

Pysy U-nique Fabra i Puig IV

Paseo Fabra i Puig 192, Barcelona, Katalonia
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Heron City Barcelona. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja television.
Hae hinnat
Mediterranean Barcelona Apartments

Mediterranean Barcelona Apartments

3.5 kautta 5.0 Passeig de Fabra i Puig 192, Barcelona, Barcelona
Mediterranean Barcelona Apartments sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Heron City Barcelona. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi concierge-palvelut ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Pysy U-nique Fabra i Puig III

Pysy U-nique Fabra i Puig III

Paseo Fabra i Puig 192, Barcelona, Katalonia
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Heron City Barcelona. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja television.
Hae hinnat
Stay U-nique Fabra i Puig 1-3

Stay U-nique Fabra i Puig 1-3

3.5 kautta 5.0 Paseo Fabra i Puig 192, 1-3, Barcelona
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Heron City Barcelona. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Stay U-nique Fabra i Puig Ent-1

Stay U-nique Fabra i Puig Ent-1

3.5 kautta 5.0 Paseo Fabra i Puig 192, ent1, Barcelona
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Heron City Barcelona. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Stay U-nique Fabra i Puig 1-1

Stay U-nique Fabra i Puig 1-1

3.5 kautta 5.0 Passeig de Fabra i Puig 192, 1-1, Barcelona
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Heron City Barcelona. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi pyykinpesutilat. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Stay U-nique Fabra i Puig 1-2

Stay U-nique Fabra i Puig 1-2

3.5 kautta 5.0 Passeig de Fabra i Puig 192, 1-2, Barcelona
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Heron City Barcelona. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Bed&BCN Sant Andreu

Bed&BCN Sant Andreu

3.5 kautta 5.0 Carrer Gran De Sant Andreu 275, 5-2, Barcelona
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta La Maquinista. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Heron City Barcelona läheltä

Haluaisitko, että Heron City Barcelona olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Heron City Barcelona sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Heron City Barcelona ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Barcelona hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.