Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Hingu hotellit

Hestia Hotel Laulasmaa Spa 71 €
Hestia Hotel Laulasmaa Spa

Hestia Hotel Laulasmaa Spa

Puhkekodu 4, Laulasmaa
   
  4,0
  / 5 (1 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Laulasmaan ranta, Lohusalun satama ja Treppojan putoukset ovat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Keilan vesiputous ja Türisalun jyrkänne ovat myös 10 kilometrin päässä.

  Hotel Dzingel 46 €
  Hotel Dzingel

  Hotel Dzingel

  Manniku tee 89, Tallinn
    
   3,6
   / 5 (18 arvostelua)
   2.5 kautta 5.0

   Lunastajan kirkko on 1,9 kilometrin päässä tästä hotellista. Nõmmen tori ja Skypark sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Nõmmen seikkailupuisto sijaitsee 4,4 kilometrin päässä.

   Peoleo Hotel 37 €
   Peoleo Hotel

   Peoleo Hotel

   Pärnu Maantee 555, Laagri
     
    3,5
    / 5 (2 arvostelua)
    3.0 kautta 5.0

    Nõmmen seikkailupuisto, Nõmmen tori ja Lunastajan kirkko ovat 10 kilometrin päässä tästä hotellista. Tallinnan tuomiokirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 15 kilometrin päässä.

    Tahetorni Hotel 60 €
    Tahetorni Hotel

    Tahetorni Hotel

    Tähetorni 16, Tallinn
      
     5,0
     / 5 (1 arvostelua)
     3.0 kautta 5.0

     Nõmmen seikkailupuisto on 1,2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Nõmmen tori ja Lunastajan kirkko sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Tallinnan tuomiokirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 10 kilometrin päässä.

     Kartta

     Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Hingu

     Jos matkakohteesi on Hingu, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Hingu hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

     Siirtyminen lentokentältä kohteen Hingu hotellille nopeasti

     Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Hingu hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Hingu on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

     Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Hingu hotellia

     Kohteesta Hingu löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Hingu hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Hingu olisi varmasti ikimuistoinen.

     Viimeisimmät hotelliarvostelut – Hingu

     Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.