Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Hingu hotellit

Peoleo Hotel 32 €
Peoleo Hotel

Peoleo Hotel

Pärnu Maantee 555, Laagri
   
  3,5
  / 5 (2 arvostelua)
  3.0 kautta 5.0

  Nõmmen tori, Tallinnan tuomiokirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Raatihuoneentori ja Lunastajan kirkko ovat myös 15 kilometrin päässä.

  Padise Manor
  Padise Manor

  Padise Manor

  Padise mõis, Padise
    
   4,5
   / 5 (2 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Padisen luostari on 0,1 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Ristin kirkko ja Harju-Madisen kirkko sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Niitvälja Golf sijaitsee 19 kilometrin päässä.

   Hotel Dzingel 46 €
   Hotel Dzingel

   Hotel Dzingel

   Manniku tee 89, Tallinn
     
    3,5
    / 5 (17 arvostelua)
    2.5 kautta 5.0

    Lunastajan kirkko on 1,9 kilometrin päässä tästä hotellista. Nõmmen tori ja Skypark sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Tallinnan tuomiokirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 10 kilometrin päässä.

    Hestia Hotel Laulasmaa Spa 87 €
    Hestia Hotel Laulasmaa Spa

    Hestia Hotel Laulasmaa Spa

    Puhkekodu 4, Laulasmaa
      
     4,0
     / 5 (1 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Laulasmaan ranta, Lohusalun satama ja Treppojan putoukset ovat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Niitvälja Golf ja Keilan vesiputous ovat myös 10 kilometrin päässä.

     Tahetorni Hotel 45 €
     Tahetorni Hotel

     Tahetorni Hotel

     Tähetorni 16, Tallinn
       
      5,0
      / 5 (1 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      Nõmmen tori on 3 kilometrin ja Lunastajan kirkko on 3,3 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Tallinnan tuomiokirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 10 kilometrin päässä.

      Milton Hotels
      Milton Hotels

      Milton Hotels

      TALLINNA MNT. PARNU,93B, TALLINN
        
       2.0 kautta 5.0

       Hostelli, jonka lähellä on Nõmmen tori, Lunastajan kirkko ja Skypark. Lähellä sijaitsee myös Tallinnan eläintarha ja Ostoskeskus Rocca al Mare.

       Kernu Manor
       Kernu Manor

       Kernu Manor

       Kohatu Kula, 76304 Kernu, Estonia, Kernu
         
        0.0 kautta 5.0

        Tämä hotelli on samalla alueella kuin LaitseRallyPark.

        Kartta

        Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Hingu

        Jos matkakohteesi on Hingu, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Hingu hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

        Siirtyminen lentokentältä kohteen Hingu hotellille nopeasti

        Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Hingu hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Hingu on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

        Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Hingu hotellia

        Kohteesta Hingu löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Hingu hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Hingu olisi varmasti ikimuistoinen.

        Viimeisimmät arvostelut kohteessa Hingu

        Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.