Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Löydä halvat matkat kohteeseen Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue?

Juuri nyt kohteeseen Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue?

Kohteen Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue suosituimmat kuukaudet ovat heinäkuu, kesäkuu, toukokuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue

150 €
Hong Kong Ocean Park Marriott Hotel

Hong Kong Ocean Park Marriott Hotel

4.5 kautta 5.0 180 Wong Chuk Hang Road, Aberdeen, Hongkong
Hong Kong Ocean Park Marriott Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ocean Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 469 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
90 €
Hyatt Centric Victoria Harbour Hong Kong

Hyatt Centric Victoria Harbour Hong Kong

5.0 kautta 5.0 1 North Point Estate Lane, North Point, Hong Kong, Hongkong
Hyatt Centric Victoria Harbour Hong Kong on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Hongkongin satama on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntoklubin. Tässä 5 tähden hotellissa on 665 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
69 €
Royal Plaza Hotel

Royal Plaza Hotel

4.5 kautta 5.0 193 Prince Edward Road West, Mong Kok, Kowloon
Royal Plaza Hotel on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nathan Roadin ostosalue. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 2 kahvilaa. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 699 huonetta 19 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
58 €
L'hotel Nina et Convention Centre

L'hotel Nina et Convention Centre

4.5 kautta 5.0 8 Yeung Uk Road, Tsuen Wan
L'hotel Nina et Convention Centre on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Tsuen Wanin puisto on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 1608 huonetta 89 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
187 €
Auberge Discovery Bay Hong Kong

Auberge Discovery Bay Hong Kong

4.0 kautta 5.0 88 Siena Ave, Discovery Bay
Auberge Discovery Bay Hong Kong on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Hong Kong Disneyland (huvipuisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 325 huonetta 15 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
42 €
Pentahotel Hong Kong, Tuen Mun

Pentahotel Hong Kong, Tuen Mun

4.0 kautta 5.0 6 Tsun Wen Road, Tuen Mun
Pentahotel Hong Kong, Tuen Mun on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Tuen Munin puisto on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä vuonna 1982 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 298 huonetta 17 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
55 €
pentahotel Hong Kong, Kowloon

pentahotel Hong Kong, Kowloon

4.0 kautta 5.0 19 Luk Hop Street, San Po Kong, Kowloon
Pentahotel Hong Kong, Kowloon on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mikikin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ravintolan. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 695 huonetta 33 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
92 €
The Mira Hong Kong Hotel

The Mira Hong Kong Hotel

5.0 kautta 5.0 Mira Place, 118-130 Nathan Road, Tsimshatsui, Kowloon
The Mira Hong Kong Hotel on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta K11-ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1957 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 492 huonetta 18 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
104 €
Hong Kong Gold Coast Hotel

Hong Kong Gold Coast Hotel

4.5 kautta 5.0 1 Castle Peak Road, Castle Peak Bay, Gold Coast, Tuen Mun
Hong Kong Gold Coast Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Golden Beachin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 5 ravintolaa. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 453 huonetta 15 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
53 €
Novotel Nathan Road Kowloon Hong Kong

Novotel Nathan Road Kowloon Hong Kong

4.0 kautta 5.0 348 Nathan Road, Kowloon
Novotel Nathan Road Kowloon Hong Kong on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Temple Streetin yömarkkinat. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 389 huonetta 15 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

Halvat meno-paluu lennot Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue

Katso kaikki kohteen Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue vuokra-autot

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue

Katso kaikki 21 aktiviteettia kohteessa Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.