Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue

51 €
L'hotel Nina et Convention Centre

L'hotel Nina et Convention Centre

4.5 kautta 5.0 8 Yeung Uk Road, Tsuen Wan
L'hotel Nina et Convention Centre on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Tsuen Wanin puisto on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 1608 huonetta 89 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
115 €
Cordis, Hong Kong

Cordis, Hong Kong

5.0 kautta 5.0 555 Shanghai Street, Mongkok, Kowloon
Cordis, Hong Kong on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Nathan Roadin ostosalue on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 5 tähden hotellissa on 665 huonetta 42 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
63 €
Camlux Hotel

Camlux Hotel

4.0 kautta 5.0 15 Wang Kwong Road, Kowloon, Kowloon
Camlux Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Victorian satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 185 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
46 €
Hilton Garden Inn Hong Kong Mongkok

Hilton Garden Inn Hong Kong Mongkok

4.0 kautta 5.0 2 Soy Street, Mongkok, Kowloon
Hilton Garden Inn Hong Kong Mongkok on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Victorian satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 258 huonetta 15 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
62 €
Royal Plaza Hotel

Royal Plaza Hotel

4.5 kautta 5.0 193 Prince Edward Road West, Mong Kok, Kowloon
Royal Plaza Hotel on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nathan Roadin ostosalue. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 2 kahvilaa. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 699 huonetta 19 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
87 €
Panda Hotel

Panda Hotel

4.0 kautta 5.0 3 Tsuen Wah Street, Tsuen Wan
Panda Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Tsuen Wanin puisto on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja kuntoklubin. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 911 huonetta 30 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
57 €
iclub Mong Kok Hotel

iclub Mong Kok Hotel

3.5 kautta 5.0 2 Anchor Street, Mong Kok, Hong Kong, Kowloon
Iclub Mong Kok Hotel on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nathan Roadin ostosalue. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 288 huonetta 21 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
109 €
Hyatt Centric Victoria Harbour Hong Kong

Hyatt Centric Victoria Harbour Hong Kong

5.0 kautta 5.0 1 North Point Estate Lane, North Point, Hong Kong, Hongkong
Hyatt Centric Victoria Harbour Hong Kong on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Victorian satama on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntoklubin. Tässä 5 tähden hotellissa on 665 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
48 €
iclub Ma Tau Wai Hotel

iclub Ma Tau Wai Hotel

3.5 kautta 5.0 8 Ha Heung Road, Ma Tau Wai, Kowloon
Iclub Ma Tau Wai Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Victorian satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 340 huonetta 23 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
131 €
Regal Airport Hotel

Regal Airport Hotel

5.0 kautta 5.0 9 Cheong Tat Road, Chek Lap Kok
Regal Airport Hotel on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja AsiaWorld-Expo (messukeskus) sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja 6 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 1171 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Halvat meno-paluu lennot Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue

Katso kaikki kohteen Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue vuokra-autot

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue

Katso kaikki 17 aktiviteettia kohteessa Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.