Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Varatuimmat hotellit Hyrynsalmi

569 €
Komula Talo, Nukkuu 6

Komula Talo, Nukkuu 6

2 Kolmas Avenjuu, Hyrynsalmi, Kainuu
Vonkka on 16,7 kilometrin ja Ahorannan uimaranta on 19 kilometrin päässä tästä huvilasta. Seitenoikean uimaranta ja Hepokonkaan Nature Reserve ovat myös 32 kilometrin päässä.
303 €
Peltola Talo, Nukkuu 10

Peltola Talo, Nukkuu 10

Sivulantie 2, Hyrynsalmi, Kainuu
Vonkka on 11,8 kilometrin ja Ahorannan uimaranta on 14,2 kilometrin päässä tästä huvilasta. Seitenoikean uimaranta ja Hepokonkaan Nature Reserve ovat myös 32 kilometrin päässä.
242 €
Vacation Home Mustikkainen in Hyrynsalmi - 10 Persons, 2 Bedrooms

Vacation Home Mustikkainen in Hyrynsalmi - 10 Persons, 2 Bedrooms

Address Provided by Property Manager, Hyrynsalmi, Kainuu
Vonkka on 11,8 kilometrin ja Ahorannan uimaranta on 14,2 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Seitenoikean uimaranta ja Hepokonkaan Nature Reserve ovat myös 32 kilometrin päässä.
457 €
Vacation Home Villa Ukkohalla in Hyrynsalmi - 6 Persons, 3 Bedrooms

Vacation Home Villa Ukkohalla in Hyrynsalmi - 6 Persons, 3 Bedrooms

unnamed road, Hyrynsalmi, Kainuu
Vonkka on 16,7 kilometrin ja Ahorannan uimaranta on 19 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Seitenoikean uimaranta ja Hepokonkaan Nature Reserve ovat myös 32 kilometrin päässä.
93 €
Kurimon majatalo

Kurimon majatalo

2.5 kautta 5.0 39 Kurimontie, Suomussalmi, Kainuu
Kurimon majatalo sijaitsee lähellä kohdetta Valkeisen uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuivapesulapalvelun.
115 €
Hotel Paljakka

Hotel Paljakka

3.0 kautta 5.0 Jyrkänparras 1, Puolanka
Hotel Paljakka sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paljakan uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
98 €
Lentiira Holiday Village

Lentiira Holiday Village

3.0 kautta 5.0
Lentiira Holiday Village sijaitsee lähellä kohdetta Pitkähiekka. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Kaikki majoitustilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
990 €
Bear Centre

Bear Centre

3.5 kautta 5.0 Kostamustie 5644, Kuhmo
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Kesäranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Huvila Ranta Rantasauna ja oma Ranta

Huvila Ranta Rantasauna ja oma Ranta

Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Koikerojärven uimaranta. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi television ja jääkaapin.
Hae hinnat
Laahtanen leirintä ja lomakylä

Laahtanen leirintä ja lomakylä

2.0 kautta 5.0 177 Sotkamontie, Ristijärvi, Kainuu
Laahtanen leirintä ja lomakylä on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Hiisijärvenhiekat. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Kaikki majoitustilat tarjoavat keittonurkkaukset ja mikroaaltouunit.
209 €
Vacation Home Lepokunnas in Suomussalmi - 4 Persons, 1 Bedrooms

Vacation Home Lepokunnas in Suomussalmi - 4 Persons, 1 Bedrooms

unnamed road, Suomussalmi, Kainuu
Valkeisen uimaranta, Jätkänpuiston uimaranta ja Ruomasijanpuiston uimaranta ovat 25 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Pitämän uimaranta ja Mannilanranta ovat myös 40 kilometrin päässä.
539 €
Paltamo Talo, Nukkuu 7

Paltamo Talo, Nukkuu 7

Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Koikerojärven uimaranta. Huvila tarjoaa pation ja television.
797 €
Heteaho Talo, Nukkuu 16

Heteaho Talo, Nukkuu 16

Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Kontiolammen uimaranta. Huvila tarjoaa asiakkaiden käytettäväksi astianpesukoneen.
643 €
Vacation Home Puikkokoski in Kontiomäki - 16 Persons, 5 Bedrooms

Vacation Home Puikkokoski in Kontiomäki - 16 Persons, 5 Bedrooms

Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Kontiolammen uimaranta. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille takan ja mikroaaltouunin.
330 €
Vacation Home Mäntylammen Mökki in Suomussalmi - 8 Persons, 2 Bedrooms

Vacation Home Mäntylammen Mökki in Suomussalmi - 8 Persons, 2 Bedrooms

unnamed road, Suomussalmi, Kainuu
Mannilanranta, Ruomasijanpuiston uimaranta ja Jätkänpuiston uimaranta ovat 32 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Pitämän uimaranta ja Valkeisen uimaranta ovat myös 40 kilometrin päässä.

Kohteen Hyrynsalmi hotellit

Harkitsetko retkeä kohteeseen Hyrynsalmi? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 12 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Hyrynsalmi löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.

Kohteeseen Hyrynsalmi tutustuminen

Hyrynsalmi tarjoaa mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Hyrynsalmi ja sen lähellä kuuluu:

 • Ahorannan uimaranta
 • Seitenoikean uimaranta
 • Vonkka
 • Ruomasijanpuiston uimaranta
 • Jätkänpuiston uimaranta
 • Kirkonkylän uimaranta
 • Pitämän uimaranta

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Hyrynsalmi, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Kajaani (KAJ). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Hyrynsalmi?

Jos harkitset parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Hyrynsalmi, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja kesäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Hyrynsalmi, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Heinäkuu ja kesäkuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas huhtikuu ja maaliskuu ovat kuivimmat.

Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 2 °C ja öisin -17 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 121 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 20 °C päivisin ja -6 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 202 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 20 °C ja öisin 3 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 252 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 8 °C ja -15 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 160 mm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Hyrynsalmi on 734 cm.

Viimeksi varatut hotellit Hyrynsalmi

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.