Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suositut Lomakeskukset Irlanti

Hae hinnat
Holiday Flats, Clogherrevagh

Holiday Flats, Clogherrevagh

Clogherrevagh, Sligo, Sligo (county)
Tämä lomakeskus sijaitsee lähellä kohdetta Lough Gill (järvi). Majoitustila tarjoaa asiakkaille 2 kylpyhuonetta ja astianpesukoneen.
Hae hinnat
Cottages The Old Deanery, Killala

Cottages The Old Deanery, Killala

Steeple Hill, Killala, Mayo (county)
Tämä lomakeskus sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Killalan pyöreä torni. Majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi 2 kylpyhuonetta ja takan.
Hae hinnat
Coolbawn Quay Resort & Spa

Coolbawn Quay Resort & Spa

Coolbawn Quay Resort & Spa sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lough Derg. Tässä lomakylässä on 20 huonetta.
Hae hinnat
Holiday Accomodations, Carrickart

Holiday Accomodations, Carrickart

Carrigart, Carrigart, Donegal (county)
Tämä lomakeskus sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Carrigart Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ulkotenniskentän. Majoitustila tarjoaa asiakkaille 2 kylpyhuonetta ja takan.
Hae hinnat
Terraced Houses, Manorhamilton

Terraced Houses, Manorhamilton

Church Lane, Manorhamilton, Leitrim (county)
Parke's Castle, Glencar Waterfall ja The Organic Centre (luomukeskus) ovat 15 kilometrin päässä tästä lomakeskuksesta. Creevelea Friary ja Drumkeeran Heritage Centre (museo) ovat myös 20 kilometrin päässä.
Hae hinnat
Terraced Houses, Bunratty

Terraced Houses, Bunratty

Clifden, Bunratty, Clare (county)
Tämä lomakeskus sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bunrattyn linna ja kansanpuisto. Majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa 2 kylpyhuonetta ja takan.
Hae hinnat
Terraced Houses, Bunratty

Terraced Houses, Bunratty

Bunratty Castle Gardens, Bunratty, Clare (county)
Tämä lomakeskus sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bunrattyn linna ja kansanpuisto. Majoitustila tarjoaa 2 kylpyhuonetta ja takan.

Kohteen Irlanti Lomakeskukset sopivat niin perheille kuin pariskunnillekin

Kohteen Irlanti Lomakeskukset ovat sopiva lomanviettopaikka monenlaisille matkailijoille. Lomakeskukset sopivat erilaisten lomanviettäjien tarpeisiin, ja sopiva vaihtoehto löytyy niin lapsiperheille, häämatkalaisille kuin seikkailulomista pitävillekin. Tämä johtuu ennen kaikkea siitä, että lomakeskukset ovat kooltaan isoja, joten niiden alueelle mahtuu monenlaisia palveluita. Kaikki tarvittava löytyy aivan läheltä – hienoista ravintoloista ja leikkipaikoista uima-altaisiin ja golfkenttiin.

Kohteen Irlanti Lomakeskukset tarjoavat mahdollisuuden helpon loman viettämiseen. Paikalla on runsaasti henkilökuntaa, jonka tehtävänä on huolehtia lomanviettäjien tarpeista. Kaikki tarvittava järjestyy, olipa kyse sitten retkijärjestelyistä tai iltapalan tilaamisesta huoneeseen. On helppo päästä lomatunnelmaan, kun kaikki tarvittavat palvelut ovat lähietäisyydellä. Jos kaipaat pesulapalveluita tai rentouttavaa hierontaa, riittää, kun otat yhteyttä henkilökuntaan ja asia hoituu.

Kohteen Irlanti Lomakeskukset hemmottelevat ylellisyydellään

Lomakeskukset kuuluvat kohteen Irlanti tasokkaimpiin majoitusvaihtoehtoihin. Lomakeskuksissa majoittuvien käytössä on yleensä monia mukavuuksia, joihin kuuluvat esimerkiksi uima-allasalueet, kylpylät ja laadukkaat ravintolat. Nämä tekevätkin lomasta nauttimisen helpoksi. Myös huoneet on sisustettu ylelliseen tyyliin – marmorikylpyhuone, parveke upeilla näköaloilla ja muut modernit mukavuudet lisäävät lomanautintoa entisestään.

Kohteen Irlanti Lomakeskukset – lomaile edullisesti

Kohteen Irlanti Lomakeskukset tarjoavat myös mahdollisuuden loman viettämiseen edulliseen hintaan. Koska huonetyypeissä on runsaasti valinnan varaa, tämä mahdollistaa hintatason pysymisen kilpailukykyisenä moniin muihin majoituspaikkoihin verrattuna. Saatavilla on myös erilaisia pakettitarjouksia ja muita alennuksia, joiden avulla on mahdollista säästää lomakustannuksissa. Lapset saattavat esimerkiksi majoittua ilmaiseksi, mikä on hyvä uutinen, kun suunnittelet lomaa lasten kanssa. Joissakin lomakeskuksissa hintaan sisältyy täysihoito, jolloin rahaa ei kulu ravintoloissa syömiseen. Monissa kohteissa on tarjolla myös ilmainen kuljetuspalvelu, jota on kätevä käyttää taksin sijaan.

Löydä ebookersilta kohteen Irlanti parhaat Lomakeskukset

ebookersin avulla löydät helposti kaikki kohteen Irlanti Lomakeskukset, ja voit valita niistä itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Riittää, että annat matkustuspäiväsi, jolloin näet kaikki saatavilla olevat vaihtoehdot. Voit rajata hakutuloksia haluamiesi ominaisuuksien mukaan tai käyttää apuna kätevää karttatoimintoa, joka näyttää kaikki kohteen majoituspaikat.

Suosituimmat hotellit Irlanti

Näytä kaikki 6 094 majoitusliikettä kohteessa Irlanti
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.