Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suositut Lomamajat Islanti

60 €
Farmhouse Lodge

Farmhouse Lodge

3.0 kautta 5.0 Skeiðflöt, Vik I Myrdal, Southern Region
Farmhouse Lodge on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Dyrhólaeyn niemeke. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden lomamajassa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
120 €
Reykjavik Domes

Reykjavik Domes

2.5 kautta 5.0 Gufunesvegur, Reykjavik
Reykjavik Domes sijaitsee lähellä kohdetta Laugavegurin vaellusreitti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tablettitietokoneet.
120 €
Camp Boutique Original North

Camp Boutique Original North

2.5 kautta 5.0 Vað 1 Þingeyjarsveit, Laugar, Northeastern Region
Camp Boutique Original North on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden lomamajassa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 3 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Gauksmýri Lodge

Gauksmýri Lodge

3.0 kautta 5.0 Gauksmýri, Hvammstangi, Norðurland vestra
Gauksmýri Lodge on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden lomamajassa on 24 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
172 €
Sóti Lodge

Sóti Lodge

3.0 kautta 5.0
Sóti Lodge tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden lomamajassa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.
196 €
Iceland Yurt

Iceland Yurt

2.5 kautta 5.0 Leifsstaðabrúnir 1, Akureyri
Iceland Yurt sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Akureyrarkirkja (kirkko). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden lomamajassa on 5 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille takat ja kahvinkeittimet.
Hae hinnat
Karlsá Lodge

Karlsá Lodge

3.5 kautta 5.0 Karlsá, Dalvik
Karlsá Lodge sijaitsee lähellä kohdetta Dalvíkin kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja porealtaan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen porealtaan.
Hae hinnat
Traustholtshólmi - All Inclusive Island Experience

Traustholtshólmi - All Inclusive Island Experience

2.5 kautta 5.0 Traustholtshólmi, Selfoss
Traustholtshólmi - All Inclusive Island Experience sijaitsee lähellä kohdetta Tré og listin galleria. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2,5 tähden lomamajassa on 3 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaiset hygieniatuotteet.
Hae hinnat
Pohjoisen Keskellä. Pienet ja Suuret Ryhmät. Pohjoiset Lites. Geoterminen Kylpyamme

Pohjoisen Keskellä. Pienet ja Suuret Ryhmät. Pohjoiset Lites. Geoterminen Kylpyamme

Víðifell, Hals, Northeastern Region
Tämä lomamaja on saanut mainiota palautetta huoneen mukavuudesta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi porealtaan. Majoitustila tarjoaa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.

Kohteen Islanti ainutlaatuiset Lomamajat

Jos haluat majoittua todella ainutlaatuisiin puitteisiin mukavuuksista tinkimättä, sinun kannattaa ehdottomasti tarkistaa Lomamajat kohteessa Islanti. Majoittumalla tavanomaisen hotellin sijaan yhteen näistä majapaikoista, pääset kokemaan kohteen Islanti tunnelman aidoimmillaan ja olet lisäksi välittömässä yhteydessä alueen upeaan luontoon ja kulttuuriin. Lomamajat sopivat täydellisesti niille, jotka viihtyvät luonnossa ja kaipaavat lomaansa pientä tai suurta seikkailua. Tavanomaista ja tylsää etsivät älkööt vaivautuko!

Kohteen Islanti Lomamajat – elämyksiä tarjolla!

Lomamajat sopivat ennen muuta luontoihmisille. Kuten muuallakin, kohteen Islanti Lomamajat löytyvät kaikki sieltä mistä olemme kaikki tulleet, eli syvältä luonnon helmasta. Näissä majapaikoissa heräät aamuisin luonnon ääniin, ja päiväksi voit taivaltaa syvälle luonnon syleilyyn, kauas kohteen Islanti liikenteestä ja kaupoista.

Koska kohteen Islanti Lomamajat sijaitsevat koko lailla kaukana lähimmistä ostoskeskuksista, mukaan kannattaa pakata kaikki luontoon tarvitsemasi varusteet, kuten esimerkiksi tukevat vaelluskengät ja taskulamppu. Lomamajoista on yleensä helppo pääsy lähialueen luontoon ja vaellusreiteille, joten ne sopivat loistavasti kaikenlaisista luontoaktiviteeteista pitäville. Voit esimerkiksi lähteä pitkälle tai lyhyelle vaellukselle, tarkkailemaan alueen lintuja tai vesille – tarkat vaihtoehdot määrää lomamajasi sijainti.

Kohteen Islanti Lomamajat – täysi annos luonnon rauhaa
Luonnon läheisyys ei ole lomamajojen ainoa hyvä puoli. Koska ne ovat pääosin melko pieniä majapaikkoja, tunnelma on usein todella leppoisa ja sydämellinen. Omistajat ovat usein paikallisia, ja heiltä saa aina rutkasti tietoa ja neuvoja lähialueiden tutkimiseen. Koska vieraita on vain vähän, palvelu on yksilöityä eikä sitä joudu odottamaan. Mitä lomamajojen rakennustyyliin ja sisustukseen tulee, niissä päähuomion saavat usein paikalliset ratkaisut ja kiehtovat koriste-esineet. Kaiken kaikkiaan lomamajat sopivat täydellisesti luonnosta ja paikallisesta kulttuurista kiinnostuneille reissaajille.
ebookersilta löydät kaikki kohteen Islanti parhaat Lomamajat

Sivustomme hakutyökalujen avulle löydät helposti kaikki kohteen Islanti parhaat Lomamajat. Helppokäyttöisten haku- ja karttatyökalujen avulla sinun on helppo valita matkakohteestasi juuri sinulle parhaiten sopiva lomamaja. Voit esimerkiksi kohdentaa kartan juuri haluamiesi maamerkkien tai luontokohteiden ympäristöön, ja tarkastella vain niiden lähellä sijaitsevia lomamajoja. Etsit sitten rustiikkista majoitusta luonnon syleilyssä tai hieman modernimpaa, mutta silti kiehtovan historian omaavaa majapaikkaa, ebookersin kattavasta valikoimasta löydät sen taatusti helposti ja vaivattomasti.

Suosituimmat hotellit Islanti

Näytä kaikki 2 125 majoitusliikettä kohteessa Islanti
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.