Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Korfu

Hae hinnat
Kontokali Bay Resort & Spa

Kontokali Bay Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 Kontokali, Korfu, Corfu Island
Kontokali Bay Resort & Spa on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kontokali beach. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 5 tähden hotellissa on 261 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
99 €
Porto Demo Boutique Hotel - All Inclusive Adults Only

Porto Demo Boutique Hotel - All Inclusive Adults Only

3.5 kautta 5.0 Agios Georgios Pagon, Korfu, Corfu Island
Porto Demo Boutique Hotel - All Inclusive Adults Only sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Agios Georgioksen uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 52 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Corfu Holiday Palace Hotel

Corfu Holiday Palace Hotel

5.0 kautta 5.0 Nuasikas street 2, Kanoni, Korfu
Corfu Holiday Palace Hotel on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Panagia Vlahernonin kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 6 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 264 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
133 €
Rodostamo Hotel & Spa- Adults Friendly

Rodostamo Hotel & Spa- Adults Friendly

5.0 kautta 5.0 3 Kyknon Str., Kommeno, Korfu
Rodostamo Hotel & Spa- Adults Friendly on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Dassian ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 91 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
50 €
Bretagne

Bretagne

3.0 kautta 5.0 27 Georgaki Garitsa, Korfu, Corfu Island
Bretagne on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Garitsa Grove. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 43 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
118 €
Corfu Mare Hotel

Corfu Mare Hotel

2.0 kautta 5.0 Nikolaou Zervou 5, Korfu, Corfu Island
Corfu Mare Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Korfun satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 2 tähden hotellissa on 51 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
69 €
Labranda Sandy Beach Resort - All Inclusive

Labranda Sandy Beach Resort - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Agios Georgios Argyradon, Kompítsion, Korfu, Corfu Island
Labranda Sandy Beach Resort - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Issoksen uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 684 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi kalustetun parvekkeen ja LCD-television.
142 €
MarBella Corfu

MarBella Corfu

5.0 kautta 5.0 Agios Ioannis Peristeron, Korfu, Corfu Island
MarBella Corfu on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Achílleio. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1972 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 388 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.
81 €
Kairaba Mythos Palace - Adults Only - All Inclusive

Kairaba Mythos Palace - Adults Only - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Boukari, Korfu
Kairaba Mythos Palace - Adults Only - All Inclusive sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Boukarin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 276 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Divani Corfu Palace

Divani Corfu Palace

4.0 kautta 5.0 20 Nafsikas Str, Korfu, Corfu Island
Divani Corfu Palace on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Panagia Vlahernonin kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 162 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
San Antonio Corfu Resort -Adults Only

San Antonio Corfu Resort -Adults Only

4.0 kautta 5.0 Kalami, Korfu
San Antonio Corfu Resort -Adults Only on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kalami Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 4 tähden hotellissa on 101 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Art Hotel Debono

Art Hotel Debono

4.0 kautta 5.0 Gouvia, Korfu, Corfu Island
Art Hotel Debono on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kontokali beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 62 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
180 €
Louis Grand Glyfada

Louis Grand Glyfada

4.0 kautta 5.0 Glyfada, Korfu, Corfu
Louis Grand Glyfada sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Glifadan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 247 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
79 €
Saint George Palace Hotel - All inclusive

Saint George Palace Hotel - All inclusive

4.0 kautta 5.0 A. Georgios Pagon, Korfu, Corfu Island
Saint George Palace Hotel - All inclusive on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Agios Georgioksen uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 151 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Hotel Acharavi Beach

Hotel Acharavi Beach

4.0 kautta 5.0 Acharavi, Korfu
Hotel Acharavi Beach on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aharavin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 164 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Korfu

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Korfu

Näytä kaikki

Hotellit Korfulla – vehreällä puutarhasaarella

Korfu on eksoottinen saari Kreikassa, Joonianmerellä. Korfu on historiallinen saari, jonka vanhakaupunki on Unescon maailmanperintökohde. Korfu tunnetaan oliivilehdoistaan, sypressipuistaan ja värikkäistä kukistaan.

Edulliset ja kauniit hotellit Korfulla

Korfu tarjoaa matkailijalle upeita hotelleja huokeaan hintaan, jolloin lompakkoon jää hieman enemmän kahisevaa, jonka voi käyttää kaupungin kaupoissa. Hotellit Korfulla sijaitsevat kätevästi meren rannan tuntumassa ja lähellä kauppoja, jolloin liikkuminen on helppoa ja vaivatonta. Kaupungin hotellien palvelut vaihtelevat riippuen hotellista, kuten esimerkiksi internet, ulkouima-allas, huonepalvelu ja concierge. Etsi sinun tarpeisiisi sopiva hotelli Korfulta tai muista Kreikan lomakohteista, kuten esimerkiksi Otrantosta, joka on toinen erittäin suosittu matkakohde Korfun ohella.

Korfun nähtävyydet

Korfun vanhakaupunki on ihastuttava nähtävyys kapeine kujineen. Vanhasta kaupungista löytyvät myös venetsialaiset palatsit. Kaupungin Spianada-aukio, jossa voi pelata krikettiä tai nautiskella virvokkeita ja seurata muiden pelaamista. Aukiolla järjestetään Korfun tärkeimpiä tilaisuuksia. Vanhan alueen komein nähtävyys on kuitenkin venetsialainen linnake, jossa on koukeroisia, labyrinttimäisiä käytäviä. Muita nähtävyyksiä on Itävallan keisarinnan ja Unkarin kuningattaren Elisabetin ”Sissin” kesäpalatsi, joka sai nimen Achilleion. Korfun aasialainen museo on sijoitettu Mikaelin ja Pyhän Yrjön palatsiin. Lisäksi kannattaa tutustua Pontikonissin saarekkeeseen ja Vlacheman kirkkoon. Vaeltaminen on erittäin suosittua saarella, sillä liikkumalla Korfun polkuja nähdään parhaiten saaren kaunis luonto.

Korfun parhaat ostospaikat

Korfun vanhassa kaupungissa on pikkuputiikkeja, joissa myydään muun muassa merkkivaatteita, kuten Benetton, sekä matkamuistoja, antiikkia ja koruja. Kaupungin uudelta puolelta löytyy runsaasti vaatekauppoja sekä kultaseppiä, jotka myyvät kauniita hopea- ja kultakoruja. Filellinon-katu tarjoaa muun muassa laukkuja ja tuliaisia, ja Korfun monipuolisesta Marks & Spencer-tavaratalosta löytyy sellaista, mitä ei pikkukaupoissa myydä. Kaupungin kauppatorilta löytyy hedelmiä, vihanneksia, mausteita ja muuta syötävää.

Herkuttele kreikkalaisittain

Kreikkalainen ruoka on herkullista ja maanläheistä. Kreikkalaiselle tyypillisiä ruokia ovat lihavarras, kalaruoat, ravut ja lammas. Lisäksi Korfun hienostoruokaa edustavat hummerit ja merianturat. Kannattaa muistaa, että Kreikassa lisukkeet, kuten esimerkiksi perunat ja salaatti tilataan erikseen. Libro d'Oro on hieno ravintola, jossa voidaan nauttia siemaus hienoa viiniä ja kevyen salaatin kera. Stasi Meli on kahvila, jossa pääsee maistamaan korfulaista donitsia ja vieläpä herkullisella täytteellä ja hunajalla kuorrutettuna.

Viimeksi varatut hotellit Korfu

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.