Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat hotellit Landvetter

173 €
Landvetter Airport Hotel

Landvetter Airport Hotel

4.0 kautta 5.0 Flygets Hotellvag, Härryda
Landvetter Airport Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Västra Ingsjön. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 4 tähden hotellissa on 187 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
57 €
Landvetter Parkering

Landvetter Parkering

2.5 kautta 5.0 Flygplatsvägen 2, Härryda, Västra Götalands län
Landvetter Parkering on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Chalmers Golf Club. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 3 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Landvetter BnB

Landvetter BnB

2.5 kautta 5.0 Brovägen 2, Härryda
Landvetter BnB on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Chalmers Golf Club. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden aamiaismajoituksessa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja lieden.
90 €
Flygplatshotellet

Flygplatshotellet

2.5 kautta 5.0 Prästgärdevägen1, Landvetter, Härryda
Flygplatshotellet on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Chalmers Golf Club. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 16 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
77 €
Arrive Bed & Breakfast Landvetter

Arrive Bed & Breakfast Landvetter

3.0 kautta 5.0 Lisebergsvägen 25, Landvetter
Arrive Bed & Breakfast Landvetter sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Chalmers Golf Club. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuivapesulapalvelun. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja patiot.
Hae hinnat
2 Huonetta Majoitus Landvetter

2 Huonetta Majoitus Landvetter

Sandsjön L. Bolviken, Landvetter, Länsi-Götanmaan lääni
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Chalmers Golf Club. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja takan.
Hae hinnat
Landvetter By 10 min till flygplatsen

Landvetter By 10 min till flygplatsen

15 Byvägen, Landvetter, Västra Götalands län
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Landvettersjön. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pation.
Hae hinnat
Viihtyisä Huoneisto 15 min Göteborgiin ja 10 min Lentokentälle

Viihtyisä Huoneisto 15 min Göteborgiin ja 10 min Lentokentälle

15 Byvagen, Landvetter, Länsi-Götanmaan lääni
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Landvettersjön. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
127 €
Évika boutique hotel

Évika boutique hotel

3.0 kautta 5.0 Östra Eskilsbyvägen 246, Eskilsby, Landvetter, Vastra Gotaland
Évika boutique hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Västra Ingsjön. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2018 rakennetussa 3 tähden mökissä on 3 mökkiä 1 kerroksessa. Kaikki mökit tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja patiot.
77 €
Hällsnäs

Hällsnäs

4.0 kautta 5.0 Långenäs 150, Mölnlycke
Hällsnäs on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Landvettersjön. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntoklubi. Tässä 4 tähden hotellissa on 38 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
Hae hinnat
2 Huonetta Majoitus Landvetter

2 Huonetta Majoitus Landvetter

Tahultsvägen, Landvetter, Länsi-Götanmaan lääni
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Landvettersjön. Loma-asunto tarjoaa keittiön ja television.
Hae hinnat
3 Huoneen Majoitus Härryda

3 Huoneen Majoitus Härryda

Gransjöås Enebacken, Härryda, Länsi-Götanmaan lääni
Landvettersjön on 16,9 kilometrin ja Vattenpalatset-uimahalli on 18,3 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Lisebergin huvipuisto ja Scandinavium (areena) ovat myös 32 kilometrin päässä.
Hae hinnat
4 Huoneen Majoitus Landvetter

4 Huoneen Majoitus Landvetter

Rösetvägen, Landvetter, Länsi-Götanmaan lääni
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Landvettersjön. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi porealtaan. Loma-asunto tarjoaa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
4 Huonetta Majoitusta Kungsbacka

4 Huonetta Majoitusta Kungsbacka

Bolåsvägen, Kungsbacka, Hallandin lääni
Gäsevadholmin linna on 19,6 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Landvettersjön ja Gunnebon linna ja puutarha sijaitsevat 32 kilometrin päässä. Hanhalsin kirkko ja Vallda Golf and Country Club (golfkerho) ovat myös 32 kilometrin päässä.
66 €
Wendelsberg STF Hotell

Wendelsberg STF Hotell

3.0 kautta 5.0 Oskar Lundgrens väg 3, Mölnlycke
Wendelsberg STF Hotell on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Landvettersjön. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1980 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 28 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

Lentokenttähotellit Landvetter

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Landvetter läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Landvetter edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Landvetter voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Landvetter, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Landvetter läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Landvetter ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Landvetter ajoissa

Tarjoukset lentokentän Landvetter hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Landvetter hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Landvetter ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Landvetter hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät Göteborg hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.