Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
21.8. - 23.8.

Varatuimmat hotellit Larnaca

169 €
Alion Beach Hotel

Alion Beach Hotel

5.0 kautta 5.0 Kryou Nerou 38, Limanaki Beach, Ayia Napa
Alion Beach Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Glyki Neron ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 100 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
173 €
Nissi Beach Resort

Nissi Beach Resort

4.0 kautta 5.0 Nissi Avenue, Nissi Beach, Ayia Napa
Nissi Beach Resort on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nissin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 270 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
128 €
Napa Mermaid Hotel & Suites

Napa Mermaid Hotel & Suites

4.0 kautta 5.0 45 Kryou Nerou, Ayia Napa
Napa Mermaid Hotel & Suites on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Glyki Neron ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1984 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 150 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
Hae hinnat
Atlantica Mare Village

Atlantica Mare Village

4.0 kautta 5.0 74, Cavo Greco Avenue, Ayia Napa
Atlantica Mare Village on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Limnaran ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 6 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 261 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.
154 €
Narcissos Waterpark Resort

Narcissos Waterpark Resort

3.5 kautta 5.0 Cavo Greco 550, Protaras
Narcissos Waterpark Resort on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Viikunapuun lahti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 118 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.
200 €
Grecian Park Hotel

Grecian Park Hotel

5.0 kautta 5.0 81 Konnos Street, Cape Greco, Protaras
Grecian Park Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Konnosinlahden ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaiset alueelliset kuljetukset sekä 2 sisäuima-allasta ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 239 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
161 €
Nissiblu Beach Resort

Nissiblu Beach Resort

4.5 kautta 5.0 Nissi Avenue 75C, Ayia Napa
Nissiblu Beach Resort on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nissin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 300 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
183 €
Louis St Elias Resort & Waterpark

Louis St Elias Resort & Waterpark

4.0 kautta 5.0 44 Agiou Elia, Protaras
Louis St Elias Resort & Waterpark on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Profeetta Eliaan kirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 1983 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 152 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.
117 €
Lebay Beach Hotel

Lebay Beach Hotel

4.0 kautta 5.0 Dhekelia Road, Oroklini
Lebay Beach Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Larnakan satama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 4 tähden hotellissa on 48 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
130 €
Hotel Napa Suites (Adults Only)

Hotel Napa Suites (Adults Only)

4.0 kautta 5.0 29-31 Demokratias Street, Ayia Napa
Hotel Napa Suites (Adults Only) on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Agía Nápan luostari. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 53 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
193 €
Radisson Blu Hotel, Larnaca

Radisson Blu Hotel, Larnaca

5.0 kautta 5.0 Atlantidon 2, Larnaka
Radisson Blu Hotel, Larnaca on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Theofilos Georgiadisin puisto on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 106 huonetta 16 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
170 €
Asterias Beach Hotel

Asterias Beach Hotel

4.0 kautta 5.0 Famagusta, Makronissos, Ayia Napa
Asterias Beach Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Makronissoksen ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 1983 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 288 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
81 €
The Josephine Boutique hotel

The Josephine Boutique hotel

3.5 kautta 5.0 Corner Zenonos Kitieus & Mitsi street, Larnaka
The Josephine Boutique hotel on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Lasaruksen kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 30 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
134 €
Cavo Maris Beach Hotel

Cavo Maris Beach Hotel

4.0 kautta 5.0 4 Vyzakias, Protaras
Cavo Maris Beach Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Byzakian ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ulkouima-allasta ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 1991 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 277 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
121 €
Adams Beach Hotel

Adams Beach Hotel

5.0 kautta 5.0 Nissi Avenue Ayia Napa, Ayia Napa
Adams Beach Hotel on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nissin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 5 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 376 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Larnaca

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Larnaca

Näytä kaikki

Kohteen Larnaca hotellit


Harkitsetko matkaa kohteeseen Larnaca? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, syötä lomapäiväsi ja käytä hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Finikoudesin ranta, Eurooppa-aukio ja Larnakan suolajärvi. Voit valita 911 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Larnaca löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Larnaca, perhelomalle sopivia majoitusliikkeitä tai paikkoja, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Larnaca tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä löydät itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 156 lentokenttähotellia
 • 54 halpaa hotellia
 • 470 lapsiystävällistä hotellia
 • 35 luksushotellia
 • 78 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Larnaca


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Larnaca, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Asiakkaat pitävät näistä hotelleista kohteessa Larnaca niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Alion Beach Hotel
 • Asty Hotel
 • Castelli Hotel

Nämä kohteen Larnaca majoitusliikkeet ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Lordos Beach Hotel
 • Saint Elena Boutique Hotel
 • The Josephine Boutique hotel

Matkustajat, jotka yöpyivät näissä kohteen Larnaca hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • SENTIDO Sandy Beach
 • Upea Asunto Lähellä Protaras With Sea View, Wifi ja Aloituspakkaus
 • Lordos Beach Hotel

Kohteeseen Larnaca tutustuminen


Rentouttava Larnaca on tunnettu baareista, kahviloista ja rannoistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Larnaca ja sen lähellä kuuluu:

 • Finikoudesin ranta
 • Eurooppa-aukio
 • Larnakan suolajärvi
 • Umm Haramin moskeija
 • Ayia Napan luostari
 • Kyproksen museo
 • Larnakan keskiaikainen linnake

Kun järjestät lomaa kohteeseen Larnaca, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Larnaka (LCA-Larnakan kansainvälinen lentokenttä). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Larnaca?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Larnaca, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Larnaca, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä helmikuu ja tammikuu. Helmikuu ja marraskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas syyskuu ja elokuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 21°C ja öisin 7°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 234 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 31°C päivisin ja 10°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 54 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 32°C ja öisin 18°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 0 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 29°C ja 8°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 225 cm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Larnaca on 513 cm.

Viimeksi varatut hotellit Larnaca

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.