Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hanki halvat lennot kohteen Ahvenanmaan saaristo suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Ahvenanmaan saaristo

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Ahvenanmaan saaristo olivat annetulla aikavälillä 61 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 122 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Paras aika lentää kohteesta

Lähtöpaikka Määränpää Matkustuspäivät Lennot kohteesta*
HEL Jomala 12.3. - 14.3. 122 €
TKU Jomala 29.3. - 19.4. 145 €
ARN Jomala 20.2. - 5.3. 236 €
ARN Jomala 20.2. - 5.3. 236 €
*Hinnat sisältävät verot ja maksut
Lähtöpaikka Määränpää Matkustuspäivät Lennot kohteesta*
HEL Jomala 29.1. - 17.2. 144 €
TKU Jomala 29.1. - 17.2. 238 €
ARN Jomala 30.1. - 12.2. 253 €
ARN Jomala 30.1. - 12.2. 253 €
*Hinnat sisältävät verot ja maksut

Halvat lennot kohteeseen Ahvenanmaan saaristo

Mistä löydän halvimmat lennot kohteeseen Ahvenanmaan saaristo?

Halvimmat lennot kohteeseen Ahvenanmaan saaristo löydät ebookersin lentohakukoneesta. Löydät helposti parhaat lentotarjoukset ja voit varata edulliset lennot helposti vertaamalla hintoja ja lentoyhtiöitä. Hakukonetta on todella vaivatonta käyttää. Syötä vain lähtöpaikka ja kohteen nimi, haluamasi matkustuspäivät ja kuinka monta henkilöä matkustaa. Klikkaamalla ‘hae’ etsimme sinulle halvimmat lennot kohteeseen Ahvenanmaan saaristo.


Mikä on halvin hinta lennolle kohteeseen Ahvenanmaan saaristo?

Halvin lento kohteesta Helsinki (HEL) kohteeseen Maarianhamina (MHQ) maksaa tällä hetkellä edestakaisena lentona ainoastaan 122 € tai yhdensuuntaisena puolestaan 61 €.


Milloin on paras aika matkustaa kohteeseen Ahvenanmaan saaristo?

Lentojen hintojen vaihtelu riippuu matkasi ajankohdasta sekä miten ajoissa teet lennon varauksen. Yleisesti ottaen saat lentoliput halvalla, kun matkustat sesongin ulkopuoliseen aikaan.

Tämä pätee myös kotimaan matkailuun, sillä paras aika matkustaa Suomessa on yleisten pyhäpäivien ja juhlien ulkopuolella. Myös koulujen lomien aikaan kotimaan lennot saattavat olla erittäin haluttuja, jolloin lennot Helsinkiin tai Tampereelle on hyvä varata kiireettömämpään aikaan. Suositut lennot Kittilään. Ouluun tai Rovaniemelle on hyvä suunnitella loma-aikojen ulkopuolelle.

Halvin aika matkustaa kohteeseen Ahvenanmaan saaristo edestakaisella lennolla on maaliskuussa ja yhdensuuntaisella lennolla puolestaan helmikuussa.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Ahvenanmaan saaristo?

Kohteeseen Ahvenanmaan saaristo lentää jopa 12 lentoyhtiötä, joiden väliltä voit valita itsellesi parhaan vaihtoehdon. Hakukoneellamme näet helposti kaikki lentoyhtiöt ja valitset sinulle sopivimman lentomatkan seuraavien lentoyhtiöiden valikoimasta: Finnair, Air Leap.


Voiko kohteen Ahvenanmaan saaristo lentoja perua COVID-19 tilanteen vuoksi?

Lennon peruminen COVID-19 tilanteen vuoksi kohteeseen Ahvenanmaan saaristo voi olla mahdollista. Voit tarkastaa tililtäsi varauksesi tilan. Jos sinulla on mitä tahansa muita kysymyksiä liittyen aiheeseen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Kun ostat lentoliput ebookersin kautta, voit lisätä lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Näin pidätät itselläsi oikeuden perua varauksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!


Mitä jos lentoni kohteeseen Ahvenanmaan saaristo peruuntuu?

Lennon peruuntuminen kohteeseen Ahvenanmaan saaristo saattaa johtua monesta syystä. Lennon peruuntuessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme joka auttaa sinua lennon peruuntumiseen liittyvissä asioissa.

Kartta

Autonvuokraustarjoukset Ahvenanmaan saaristo

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.