Lennot Algeria

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Algeria suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Algeria

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Algeria olivat annetulla aikavälillä 168 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 224 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Turkish Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Turkish Airlines

Halvat lennot Argentiinaan – matka Etelä-Amerikan eteläisimpään kärkeen

Etelä-Amerikan eteläkärjessä sijaitseva Argentiina voisi olla oma maanosansa, se on pinta-alaltaan niin valtava ja monipuolinen. Tässä maailman kahdeksanneksi suurimmassa, mutta ”vain” reilun 40 miljoonan asukkaan maassa voit kokea niin jylhää vuoristoa ja Andien jäätikköä, kuin rantaa, Amazonin sademetsää ja pampan lakeuksia. Argentiinassa on sellaisia legendaarisia kaupunkeja, kuten pääkaupunki Buenos Aires ja Keski-Argentiinan siirtomaatyylinen Córdoba. Pääkaupungin lisäksi maassa on muitakin upeita kaupunkeja, kuten kaunis Bariloche sekä viinikaupunki Mendoza. Ushuaia puolestaan on maailman eteläisin kaupunki. Siellä sijaitsevat pingviinien ja merileijonien saaret, joihin mennään katamaraanilla sekä Glaciar Martialin jäätikkö. Tierra del Fuego on upea, Argentiinan eteläosassa sijaitseva kansallispuisto. Mar de Platan hiekkarannat taas ovat ehdoton rantalomakohde. Älä myöskään unohda argentiinalaista tangoa! Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus kokea kaikki tämä ja paljon muuta, kun varaat halvat lennot Argentiinaan!

Milloin on paras aika matkustaa?

Argentiina ulottuu tropiikista 54. leveyspiirille, ja sen ilmasto ja maisemat vaihtelevat alueiden mukaan. Pohjois-Argentiina on ilmastoltaan subtrooppinen ja siellä saadaankin sadetta ympäri vuoden. Etelässä, Tierra del Fuegon alueella puolestaan vallitsee Etelämantereen ilmasto ja lämpötilat ovat näin ollen alhaisia. Maan keskiosissa on taas leuto ilmasto. Joulukuusta helmikuuhun, silloin kun Argentiinassa on kesä, voi sää olla hyvin kuuma ja kostea. Buenos Airesissa päivälämpötilat ovat kesä-heinäkuussa +14 asteen tienoilla ja nousevat tammikuussa lähelle +30 astetta. Paras aika varata Argentiinan matka riippuu siis siitä, minne päin maata olet menossa ja mitä haluat matkallasi tehdä. Jos haluat matkustella maassa enemmän, kannattaa ehkä välttää kuumimpia kuukausia. Jos haluat kokea vain Buenos Airesin viehätyksen, sopii siihen lähes mikä hyvänsä aika vuodesta.

Milloin on paras aika varata halpa lento Argentiinaan?

Suomesta Argentiinaan ei lennetä suoria lentoja. Latinalaisamerikkalaiset halpalentoyhtiöt LATAM ja TACA lentävät Euroopasta Argentiinaan aina välilaskulla suurten Euroopan kaupunkien, useimmiten Madridin tai Barcelonan kautta. British Airwaysilla on Lontoon kautta erittäin kiinnostava lento, jonka ainoa välilasku on Heathrow´n lentoasemalla (LHR). Lento Lontooseen kestää vain kolmisen tuntia ja lyhyen välilaskun jälkeen matka jatkuu kohti Argentiinaa. Ministro Pistarinin kansainväliselle lentokentälle (EZE) saavutaan noin 14 tunnin kuluttua. Myös American Airlines lentää Argentiinaan ja nämä lennot liikennöi Finnair. Ne lennetään New Yorkin kautta ja välilasku on John F. Kennedyn kansainvälisellä lentoasemalla (JFK). Lento New Yorkiin kestää reilut 8,5 tuntia ja New Yorkista Buenos Airesin Ministro Pistarinin kansainväliselle lentokentälle lennetään reilut 10 tuntia. Myös Iberia lentää Suomesta Argentiinaan, kuten monet muutkin Euroopan lentoyhtiöt, mutta silloin joudut tekemään kaksi välilaskua. Jos etsit halpoja lentoja, sinun on hyvä tietää, että Argentiinan matkat ovat halvimmillaan suunnilleen kaksi kuukautta ennen lähtöä. Edullisimmat kuukaudet ovat huhti- ja toukokuu, kalleimmat kuukaudet taas ovat heinä- ja joulukuu. Halvin viikonpäivä lentää on tiistai, lauantai puolestaan on kaikista kallein.

Perillä Argentiinassa

Kansainväliset Argentiinan lennot saapuvat yleensä Buenos Airesin Ministro Pistarinin kansainväliselle lentokentälle, joka sijaitsee Ezeizan kunnassa, noin 35 kilometriä Buenos Airesista länteen. Kyseessä on Argentiinan suurin ja uudenaikaisin lentoasema, jota on kehuttu yhdeksi Latinalaisen Amerikan parhaaksi. Kentältä keskustaan pääsee linja-auton linjoilla 51 ja 8. Ensimmäinen saapuu Plaza Constituciónin aukiolle ja jälkimmäinen kulkee Facultad de Ingenierían ja maailmankuulun Plaza de Mayon aukion kautta. Suoraan keskustaan ajava lentokenttäbussi kulkee lentoaseman ja kaupungin väliä yleensä 30 minuutin välein. Lentoasemalta kaupunkiin pääsee myös epävirallisilla takseilla, tosin kyyti on varmempi sellaiselle, joka tuntee tien ja taksat. Myös viralliset taksit kuljettavat sinut kaupunkiin. Älä ylläty siitä, että he veloittavat matkustajalta myös tietullimaksun. Buenos Airesin toinen lentokenttä, 36 kilometriä Ereizan kentältä sijaitseva Aeroparque Jorge Newbery, palvelee lähinnä sisämaan lentoja. Jos aiot jatkaa Buenos Airesista johonkin muuhun Argentiinan kaupunkiin etkä aio vuokrata autoa, voit ottaa sieltä kotimaan lennon. Jos aikaa on ja haluat säästää, ota bussi Ezeizan kentältä keskustaan ja aja vasta sieltä taksilla lentoasemalle. Jos lennät halpalentoyhtiöillä, saatat saapua Argentiinan Córdobaan, Aeropuerto Internacional Ingeniero Ambrosio Taravellaan (COR). Kenttää kutsutaan myös nimellä Aeropuerto de Pajas Blancas ja se on Buenos Airesin jälkeen Argentiinan tärkein lentoasema, joka palvelee Etelä-Amerikan ja Argentiinan keskiosien lentoliikennettä. Pääset sieltä Córdoban keskustaan linja-autolla numero 25 tai lentokenttäbussilla sekä taksilla. Global Vip -palvelu taas kuljettaa matkustajia ovelta ovelle esimerkiksi eri kaupunkien lentokenttien välillä.

Autonvuokraustarjoukset Algeria

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.