Halvat lennot Irlantiin alkaen

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Irlanti suosituimpiin kaupunkeihin

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Irlanti

Irlanti – Lomat Economy-lennoilla

The Samuel Hotel
Grafton Street Studios
White Sands Hotel
Butlers Townhouse
Staycity Aparthotels Dublin Castle
Portmarnock Hotel & Golf Links

Irlannin-matkat kutsuvat leppoisaan lomanviettoon

Irlannin valtio sijaitsee saarella Yhdistyneen kuningaskunnan länsipuolella. Maa tunnetaan erityisesti upean vehreistä ja jylhistä maisemistaan, kattavasta musiikkitarjonnastaan ja vilkkaasta pubikulttuuristaan. Irlantiin kannattaa lähteä niin kaupunki- kuin aktiivilomallekin, ja saareen on helppo tutustua myös autoillen. Irlannin-matkat kattavat kaiken historiallisista linnoista ja vahvasta kaupunkikulttuurista aina patikointiin ja rantalomailuun. Lisäksi itse irlantilaiset ovat leppoisaa väkeä, jotka ottavat matkailijat aina ystävällisesti vastaan.

Halvat lennot Irlantiin ebookersilta

Irlantiin on helppo matkustaa Suomesta, sillä Helsinki-Vantaan ja Irlannin pääkaupungin Dublinin välillä liikennöidään suorin lennoin sekä Finnairin että halpalentoyhtiö Norwegianin toimesta. Yhdensuuntainen suora lento Irlantiin kestää kolmisen tuntia. Edullisimmillaan suorat lennot ovat lokakuussa, kun Irlannin matkailusesonki on jo päättynyt. Muihin Irlannin kaupunkeihin ja kohteisiin on helppo matkustaa Dublinista bussilla tai junalla, mutta pääseepä Suomesta lentämäänkin muun muassa Shannoniin, Corkiin ja Kerryyn, kun vaihtaa lentokonetta Dublinissa tai Lontoon Heathrow’lla. Näillä välilaskullisilla reiteillä liikennöivät muun muassa Finnair, Aer Lingus, British Airways ja Norwegian.

Irlanti on helppo ja turvallinen matkakohde, jossa on paljon nähtävää ja koettavaa. Maa kuuluu Euroopan unioniin, ja käytössä on euro – viisumeja ja rahanvaihtoa ei siis Irlannin lomalla tarvitse miettiä. Helppoa on myös lentojen varaaminen, kun teet sen ebookersin kautta. Matkahakumme auttaa sinua vertaamaan lentoja ja niiden hintoja, jolloin löydät itsellesi ja matkaseurueellesi varmasti halvat lennot Irlantiin.

Irlanti houkuttaa matkailijoita varsinkin kesäaikaan

Irlanti tunnetaan epävakaasta säästään, joten pelkälle rantalomalle saarelle tuskin kannattaa matkustaa. Kesät ovat kuitenkin lämpimähköjä ja sopivat satunnaisista sateista huolimatta erinomaisesti niin kaupunki- kuin luontomatkailuunkin. Kesä on Irlannin kiireisintä matkailuaikaa, ja myös lennot Irlantiin ovat kesäkuukausina kalliimpia kuin muina vuodenaikoina. Suurimman turistitungoksen välttää, kun suuntaa Irlantiin alku- tai loppukesästä. Irlanti on hyvä vierailukohde talvellakin, kunhan ottaa huomioon, että kaikki turistikohteet eivät ehkä ole kesäsesongin ulkopuolella avoinna yleisölle. Mukaan on syytä pakata myös lämmintä vaatetta, sillä vaikka Irlannin talvet ovat leutoja, ilmasto on saarella kostea ja tuuli navakkaa.

Hurmaavaa maaseutua, kaunista rannikkoa ja eläväisiä kaupunkeja

Suomesta käsin helpoin Irlannin matkakohde on maan pääkaupunki Dublin, joka sijaitsee saaren itärannikolla. Dublinissa on erinomaiset ostosmahdollisuudet, ja kaupungin ravintola- ja pubitarjonta on erittäin kattava. Kaupungissa on useita näkemisen arvoisia historiallisia maamerkkejä, ja historiaan pääsee tutustumaan myös Guinness Hop Store -museossa, jossa esitellään oluenpanoa ennen ja nyt. Jos viileä sää ei pelota, kannattaa Dubliniin suunnata maaliskuussa Pyhän Patrikin päivän aikaan, jolloin kaupungin läpi kulkee mittava paraati ja koko kaupunki on juhlatuulella. Lennot on kuitenkin syytä varata jo hyvissä ajoin, sillä maaliskuu on juhlien vuoksi Irlannissa suosittua matkailuaikaa.

Muita mielenkiintoisia kohteita Irlannissa ovat muun muassa maan eteläosassa sijaitseva, kanaalien täyttämä Corkin satamakaupunki, länsirannikolla sijaitseva pittoreski yliopistokaupunki Galway sekä rantalomakohteet Tramone ja Youghal. Corkin lähellä sijaitsevasta Blarneyn kylästä löytyy keskiaikainen Blarneyn linna, johon on mukava tutustua vaikkapa koko perheen voimin. Galwaysta taas on helppo suunnata retkelle esimerkiksi Moherin jylhille rantakallioille tai patikoimaan Connemaran luonnonpuistoon. Youghalin kaupungissa on kaikki, mitä rentoon lomaan tarvitaan: pitkiä hiekkarantoja, meren herkkuja tarjoilevia ravintoloita ja kuvankauniita kävelyreittejä. Näihin kohteisiin on helppo matkustaa Dublinista sisäisellä lennolla tai esimerkiksi bussilla.

Varaa lento Irlantiin niin pääset nauttimaan tästä kauniista maasta jo muutamassa tunnissa. Edullisimmat lennot löydät tietenkin meiltä!

Autonvuokraustarjoukset Irlanti

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.