Lennot Kenia

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Kenia suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Kenia

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Kenia olivat annetulla aikavälillä 390 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 580 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Turkish Airlines
Turkish Airlines
Kenya Airways
British Airways
Lufthansa
Air France
Kenya Airways
Kenya Airways
KLM
Lufthansa
Turkish Airlines
Qatar Airways

Eksoottinen ja aurinkoinen Kenian-matka

Jäi Mombasaan vain päivä elämää, mutta Mombasa ja Kenia jää muistoihin ikuisiksi ajoiksi. Kirahvien, norsujen, sarvikuonojen, leijonien, seeprojen, simpanssien ja monien muiden Afrikan villieläinten elämään pääsee tutustumaan Kenian savanneilla, unohtumattomien safariajeluiden kyydissä, joita järjestetään Kenian kauniisiin luonnonpuistoihin. Masai Maran luonnonpuisto on yksi tunnetuimmista ja eläimistöltään monimuotoisimmista ja monilukuisimmista safarikohteista. Alueella elää myös Masai-heimo, josta puiston nimikin juontaa juurensa. Safareille voi lähteä autolla, kävellen, kamelin tai kuumailmapallon kyydissä. Nakuru-järvi muuttuu ajoittain vaaleanpunaiseksi, kun suuret flamingoparvet laskeutuvat järvelle syömään. Ihan Kenian pääkaupungin Nairobin vierestä alkaa Nairobin kansallispuisto. Afrikassakaan ei lumesta pääse eroon, sillä Kenian korkeimman vuoren Mount Kenyan rinteillä on valkoinen lumipeite kesät ja talvet.

Keniassa on paljon rantalomailuun sopivia paikkoja. Mombasa on erityisen tunnettu rantalomakohde Intian valtameren rannikolla. Jonkin matkaa Mombasasta etelään löytyy Diani Beach, jonka rantahiekka on valkeaa ja palmupuiden ympäröimää. Vedessä voi havaita toisinaan myös maailman suurimman kalalajin valashain. Mombasasta pohjoiseen sijaitsee Malindin ranta, jossa myös valkoinen hiekka kohtaa turkoosin meren ja huojuvat palmupuut. Alueen historiaan voi tutustua erityisesti Mombasan vanhassa kaupungissa. Ebookersin sivuilla voit etsiä kätevän hakukoneen avulla matkaseurueellesi halvat lennot Keniaan. Älä siis odota enää, vaan ala suunnitella seuraavaa lomaasi ja varaa Kenian-matka!

Milloin matkustaa Keniaan?

Heinäkuun ja lokakuun välisenä aikana luonnonpuistojen safareilla on paras mahdollisuus nähdä suurten eläinlaumojen vaeltavan savannialueille. Muun muassa seeprat ja gnut saapuvat Masai Maraan joka vuosi näihin aikoihin. Heinä–lokakuu on myös kuivaa kautta, joten senkin puolesta ajankohta sopii hyvin matkustamiseen. Tämän toki ovat huomanneet matkailijat ympäri maailman, joten hinnat ovat kauttaaltaan korkeampia. Myös lentojen osalta Keniaan on kalleinta matkustaa juuri heinä- ja elokuussa. Edullisin aika ostaa lento Keniaan on marraskuu ja tammikuu. Marraskuu merkitsee Keniassa sadekauden alkua, joka kestää aina toukokuuhun asti. Tammi–helmikuu on tosin hieman kuivempaa aikaa, sillä enimmät sateet osuvat maalis–toukokuulle. Keniaan matkustamista ei siis tarvitse välttää sadekaudellakaan, ja tällöin voi välttää ainakin pahimmat turistiruuhkat. Kenia sijaitsee päiväntasaajalla, joten lämmintä on ympäri vuoden. Elohopea ei silti nouse sietämättömiin lukemiin, vaan se pysyttelee tasaisesti noin kahden-kolmenkymmenen asteen pinnassa.

Halvat lennot Keniaan

Keniaan lennetään Suomesta lähinnä kahdelle lentoasemalle: Nairobiin ja Mombasaan. Kun haluat matkustaa nopeinta tietä Mombasan rannoille, pääset sinne helpoiten yhdellä välilaskulla Istanbulin kautta Turkish Airlinesin kyydissä. Edullisimmat lennot Keniaan ja Mombasaan sisältävät kuitenkin kaksi välilaskua. Matkustustunteja kertyy toki enemmän, mutta hinta on hieman pienempi. Varteenotettavia kahden välilaskun lentoja ovat muun muassa Ethiopian Airlinesin lento Addis Abeban kautta tai Nairobin ja Mombasan väliä liikennöivä Kenya Airways. Kenian sisäiset lennot ovat hyödyntämisen arvoisia varsinkin silloin, jos pääkaupungista haluaa suunnata rantakohteisiin. Matka vaikkapa bussin kyydissä kestää tuntikausia, ja ilmasto huomioon ottaen ei matka välttämättä ole se kaikista miellyttävin. Pääkaupunki Nairobiin lennetään Suomesta vähintään yhdellä välilaskulla. Valinnanvaraa riittää: Qatar Airways lentää Dohan kautta, Deutsche Lufthansa Frankfurtin ja Turkish Airways Istanbulin kautta perille Nairobiin.

Hintoja kannattaa vertailla

Kattava lentotarjonta, mutta miten löytää sopivin ja edullisin vaihtoehto? Ebookersin hakukoneella voit helposti vertailla lentojen hintoja. Matkoja suunnitellessa kannattaa loman ajankohdan lisäksi huomioida matkailun huippusesongit sekä varausajankohta. Myös kohdelentokentillä voi olla vaikutusta sekä lentojen välilaskujen määrällä. Viikkoa ennen harvoin löytää hyviä tarjouksia, vaan varaukset on hyvä hoitaa kuntoon noin kuukautta tai kahta ennen.

Autonvuokraustarjoukset Kenia

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.