Lennot Ukraina

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Ukraina suosituimpiin kaupunkeihin

Valtava Ukraina tarjoaa loputtomasti vaihtoehtoja lomailuun – Ukrainan-matkoilla on luvassa uutta ja ihmeellistä

Ukraina on pinta-alaltaan Euroopan toiseksi suurin valtio. Kokonsa ja maantieteellisen monimuotoisuutensa ansiosta se tarjoaa matkailijalle monenlaisia vaihtoehtoja. Vain harva on kuullut loistavista matkailumahdollisuuksista Ukrainassa, joten maahan matkustava pääsee koluamaan tietä tietymättömiä. Matkustamista Itä-Ukrainaan ei tällä hetkellä suositella, mutta maan keski- ja länsiosissa riittää mielenkiintoisia kohteita yllin kyllin. Mielikuva Ukrainasta on kylmä ja jäinen, mutta tämä ei täysin pidä paikkaansa. Ukrainan mantereinen ilmasto takaa nimittäin myös kuumat ja helteiset kesät, joista on mukava nauttia maan eteläosissa, Mustanmeren rannikon kohteissa tai maan lukuisilla järvillä. Niinpä Ukrainaan voi toden totta lähteä vaikka tyylipuhtaalle rantalomalle. Maan keskiosan tasangoilla voi patikoida ja pyöräillä. Karpaattien vuoriston laskettelukohteiden hinnat ovat vain murto-osa Alppien hiihtokeskusten hinnoista, mutta taso on vähintään yhtä korkea. 40 miljoonan asukkaan Ukrainassa on useita miljoonakaupunkeja, joista tunnetuin, urbaanein ja myös länsimaisin on pääkaupunki Kiova. Kulttuurielämästään tunnetaan etenkin Harkova, ja Mustanmeren rannalla sijaitsevassa Odessassa vallitsee välimerellinen tunnelma. Ei siis ole huonoa ajankohtaa Ukrainan-matkoille – paras ajankohta matkalle määräytyy sen mukaan, millaista lomaa haluat tällä kertaa viettää.

Halvat lennot Ukrainaan

Pääkaupunki Kiovaan on Helsingistä erinomaiset lentoyhteydet. Ukraine International Airlinesin suorat lennot kestävät noin kaksi tuntia ja lähtevät mukavasti iltapäivällä. Kaikkina viikonpäivinä ei suoria lentoja ole tarjolla, mutta silloin tilannetta paikkaavat esimerkiksi airBalticin erinomaiset yhteydet Kiovaan Riian kautta. Lentoaika on noin kolme ja puoli tuntia. Myös Finnairin ja LOT Polish Airlinesin lennoilla Tallinnan kautta pääsee perille yhtä nopeasti. Lennot Kiovaan ovat keskimäärin hyvin edullisia, ja rahaa säästyy myös, jos varaat lennot viimeistään pari kuukautta ennen matkaa. Erityisen edullisia lennot ovat yleensä sunnuntaisin, kalleimpia taas torstaisin. Muualle Ukrainaan pääset jatkamaan matkaa kätevimmin Kiovan lentoasemalta, josta on hyvät kotimaanyhteydet eri puolille maata. Itä-Ukrainan tilanne ei ole merkittävästi vaikeuttanut matkustamista Ukrainassa. Jos matkustat Ukrainan eteläosiin, tarjolla on esimerkiksi erinomaiset lennot Helsingistä Odessaan. Voit valita joko Ukraine International Airlinesin lennot Kiovan kautta, Finnairin ja LOT Polish Airlinesin lennot Varsovan kautta tai airBalticin lennot Riian kautta. Kiovan kautta lentäminen on yleensä edullisinta, mutta matka-aika venyy hiukan, reiluun kahdeksaan tuntiin. Varsovan tai Riian kautta olet perillä Odessassa jopa tasan viidessä tunnissa. Halvat matkat Ukrainaan voi siis toteuttaa useammalla tavalla.

Perille Ukrainaan

Kiova-Žuljanyn kansainvälinen lentoasema (IEV) sijaitsee kahdeksan kilometrin päässä Kiovan keskustasta lounaaseen. Matka keskustaan onnistuu parhaiten bussilla numero 78 tai johdinautolla numero 22. Myös junalla pääsee keskustaan; lentokentän rautatieasema sijaitsee noin puolen kilometrin päässä terminaalirakennuksesta, ja siltä liikennöivät sekä tavalliset lähiliikenteen junat että uusi kaupunkijuna. Ja totta kai keskustaan pääsee myös taksilla. Odessassa kansainvälinen lentokenttä (ODS) sijaitsee noin seitsemän kilometrin päässä keskustasta lounaaseen. Matka keskustaan taittuu esimerkiksi bussilla numero 117, joka liikennöi 10–30 minuutin välein. Matka kentältä keskustaan vie noin tunnin. Nopeampi vaihtoehto on johdinauto, jonka linja numero 14 liikennöi lentokentältä rautatieasemalle. Matka kestää 36 minuuttia. Taksilla matkan hurauttaa 20–30 minuutissa.

Halvat lennot Ukrainaan ovat loistoidea, jos olet jo kiertänyt Euroopan muut kohteet ja etsit hiukan eksoottisempaa seikkailua. Ukraina sijaitsee erinomaisten lentoyhteyksien päässä, joten sinne voi suunnata vaikkapa vain pitkäksi viikonlopuksi. Viikossa ehtii nähdä jo useampia kohteita. Ukrainasta löydät sekä luksushotelleja että todella edullisia hostelleja ja pikkuhotelleja – matkabudjetti riippuu täysin siitä, millaista lomaa aiot tällä kertaa viettää.

Autonvuokraustarjoukset Ukraina

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.