Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat hotellit Lognes

Hae hinnat
Europarc Marne La Vallee

Europarc Marne La Vallee

BOULEVARD DU COURCERINZA PARIEST,, Lognes, Ile-de-France
Europarc Marne La Vallee sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Centrex'n messukeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 58 huonetta.
Hae hinnat
Hotel Europarc Marne-La-Vallee

Hotel Europarc Marne-La-Vallee

3.0 kautta 5.0
Hotel Europarc Marne-La-Vallee sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Centrex'n messukeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä vuonna 1995 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 55 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
50 €
ibis Marne La Vallee Emerainville

ibis Marne La Vallee Emerainville

3.0 kautta 5.0
Ibis Marne La Vallee Emerainville on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Centrex'n messukeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 80 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Mercure Marne-la-vallée / Lognes

Mercure Marne-la-vallée / Lognes

BOULEVARD DU MANDINET, 55, Lognes, Ile-de-France
Mercure Marne-la-vallée / Lognes sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Centrex'n messukeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ravintolan, kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 1990 rakennetussa hotellissa on 85 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat televisiot ja tallelokerot.
Hae hinnat
Cozy Place 5P Pariisin ja Disney Marnen Välillä Laaksoon

Cozy Place 5P Pariisin ja Disney Marnen Välillä Laaksoon

25 Avenue Charles Bras, Emerainville, Ile-de-France
Parc Floral de Paris, Val d'Europe -ostoskeskus ja Val d'Europe ovat 20 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. AccorHotels Arena ja Aquarium Sea Life Paris (meriakvaario) ovat myös 20 kilometrin päässä. Les Yvris Noisy le Grandin RER-asema sijaitsee 21 minuutin kävelymatkan päässä.
Hae hinnat
Itsenäinen Talo 4/5 Nukkuminen, Hiljainen, Lähi Disney ja Paris

Itsenäinen Talo 4/5 Nukkuminen, Hiljainen, Lähi Disney ja Paris

40 Rue de Melun, Pontault-Combault, Ile-de-France
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Centrex'n messukeskus. Loma-asunto tarjoaa keittiön ja television.
Hae hinnat
Christopher Colomb FT Factory

Christopher Colomb FT Factory

37 Boulevard du Segrais, Lognes
Tämä huoneistohotelli sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja kävelymatkan päässä kohteesta Bay 2 -ostoskeskus. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Pretty Loma-asunto

Pretty Loma-asunto

1 Rue des Chênes, Roissy-en-Brie, Ile-de-France
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Centrex'n messukeskus. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi yksityisen uima-altaan ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Rental Apartment F3 Pontault-combault

Rental Apartment F3 Pontault-combault

38 Avenue Beauséjour, Pontault-Combault, Ile-de-France
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Centrex'n messukeskus.
Hae hinnat
Family Getaway Duplex + Terrasse 8P

Family Getaway Duplex + Terrasse 8P

37 Boulevard du Segrais,, Lognes, Ile-de-France
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bay 2 -ostoskeskus. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
51 €
ibis budget Marne la Vallee Pontault Combault

ibis budget Marne la Vallee Pontault Combault

2.0 kautta 5.0 Parc des Activites des Arpents, Rue des Cygnes, Pontault-Combault
Ibis budget Marne la Vallee Pontault Combault on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Centre Commercial les Arcades. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 2 tähden hotellissa on 126 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
55 €
B&B Hotel Marne La Vallee Torcy

B&B Hotel Marne La Vallee Torcy

2.0 kautta 5.0
B&B Hotel Marne La Vallee Torcy on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bay 2 -ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä vuonna 2016 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 130 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Lovely home next to disneyland and Paris

Lovely home next to disneyland and Paris

12 rue Pierre Lescot, Lognes
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Centrex'n messukeskus. Tässä huoneistohotellissa on 5 huoneistoa.
Hae hinnat
Lovely home next to disneyland and Paris

Lovely home next to disneyland and Paris

12 rue Pierre Lescot, Lognes
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Centrex'n messukeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuljetukset lentokentältä majoitusliikkeeseen (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
76 €
Hipotel Marne la Vallée

Hipotel Marne la Vallée

3.0 kautta 5.0
Hipotel Marne la Vallée sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Centrex'n messukeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 59 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa syvän kylpyammeen ja satelliittikanavat.

Lentokenttähotellit Lognes

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Lognes läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Lognes edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Lognes voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Lognes, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Lognes läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Lognes ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Lognes ajoissa

Tarjoukset lentokentän Lognes hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Lognes hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Lognes ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Lognes hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät Pariisi hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.