Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Lohusalu hotellit

Go Hotel Shnelli 42 €
Go Hotel Shnelli

Go Hotel Shnelli

Toompuiestee 37, Tallinn
   
  3,4
  / 5 (67 arvostelua)
  3.0 kautta 5.0

  Viron luonnontieteellinen museo, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Tallinnan tuomiokirkko ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  L'Ermitage Hotel 96 €
  L'Ermitage Hotel

  L'Ermitage Hotel

  Toompuiestee 19, Tallinn
    
   4,2
   / 5 (26 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Lindamäki, Tallinnan tuomiokirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Nikolauksen kirkko ja Raatihuoneentori ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn 59 €
   Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

   Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

   Toompuiestee 27 / Paldiski mnt 4, Tallinn
     
    3,6
    / 5 (41 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Lindamäki ja Aleksanteri Nevskin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Tallinnan tuomiokirkko ja Pyhän Nikolauksen kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    City Hotel Tallinn by Unique Hotels 28 €
    City Hotel Tallinn by Unique Hotels

    City Hotel Tallinn by Unique Hotels

    Paldiski Road 3, Tallinn
      
     3,3
     / 5 (14 arvostelua)
     2.0 kautta 5.0

     Lindamäki ja Aleksanteri Nevskin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tallinnan tuomiokirkko ja Pyhän Nikolauksen kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     The von Stackelberg Hotel Tallinn 72 €
     The von Stackelberg Hotel Tallinn

     The von Stackelberg Hotel Tallinn

     Toompuiestee 23, Tallinn
       
      4,2
      / 5 (29 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Lindamäki, Tallinnan tuomiokirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Pyhän Nikolauksen kirkko ja Raatihuoneentori ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Revelton Suites Tallinn 55 €
      Revelton Suites Tallinn

      Revelton Suites Tallinn

      Eha 6, Tallinn
        
       5,0
       / 5 (1 arvostelua)
       3.5 kautta 5.0

       Huoneistohotelli, jonka lähellä on Lindamäki, Tallinnan tuomiokirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali. Lähistöllä sijaitsee myös Pyhän Nikolauksen kirkko ja Raatihuoneentori.

       Peoleo Hotel 32 €
       Peoleo Hotel

       Peoleo Hotel

       Pärnu Maantee 555, Laagri
         
        3,5
        / 5 (2 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        Nõmmen tori, Tallinnan tuomiokirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Raatihuoneentori ja Lunastajan kirkko ovat myös 15 kilometrin päässä.

        Centennial Hotel Tallinn 72 €
        Centennial Hotel Tallinn

        Centennial Hotel Tallinn

        Endla 15, Tallinn
          
         4,3
         / 5 (3 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Hotelli, jonka lähellä on Viron kansalliskirjasto, Tallinnan tuomiokirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali. Lähistöllä sijaitsee myös Pyhän Nikolauksen kirkko ja Raatihuoneentori.

         Kartta

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Lohusalu

         Jos matkakohteesi on Lohusalu, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Lohusalu hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Lohusalu hotellille nopeasti

         Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Lohusalu hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Lohusalu on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Lohusalu hotellia

         Kohteesta Lohusalu löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Lohusalu hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Lohusalu olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Lohusalu

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.