Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Lohusalu hotellit

38 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 43 minuuttia sitten
Go Hotel Shnelli

Go Hotel Shnelli

Toompuiestee 37, Tallinn
5 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,4
/ 5 (66 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Aseman tori, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotelli. Tallinnan tuomiokirkko ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

55 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 1 päivä sitten
L'Ermitage Hotel

L'Ermitage Hotel

Toompuiestee 19, Tallinn
4 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,2
/ 5 (25 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Lindamäki, Tallinnan tuomiokirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Pyhän Nikolauksen kirkko ja Raatihuoneentori ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

63 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 3 tuntia sitten
Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Toompuiestee 27 / Paldiski mnt 4, Tallinn
38 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,6
/ 5 (36 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Lindamäki ja Aleksanteri Nevskin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotelli. Tallinnan tuomiokirkko ja Pyhän Nikolauksen kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

68 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 1 tunti sitten
The von Stackelberg Hotel Tallinn

The von Stackelberg Hotel Tallinn

Toompuiestee 23, Tallinn
4 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,0
/ 5 (23 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Lindamäki, Tallinnan tuomiokirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotelli. Pyhän Nikolauksen kirkko ja Raatihuoneentori ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

51 €
Revelton Suites Tallinn

Revelton Suites Tallinn

Eha 6, Tallinn
4.0 kautta 5.0

Huoneistohotelli, jonka lähellä on Lindamäki, Tallinnan tuomiokirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali Lähistöllä sijaitsee myös Pyhän Nikolauksen kirkko ja Raatihuoneentori.

Peoleo Hotel

Peoleo Hotel

Pärnu Maantee 555, Laagri
2 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,5
/ 5 (2 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Nõmmen rauhankirkko, Nõmmen lumipuisto ja Sakun panimo ovat 10 kilometrin päässä tästä hotelli. Nõmmen seikkailupuisto ja Nõmmen tori ovat myös 10 kilometrin päässä.

25 €
City Hotel Tallinn by Unique Hotels

City Hotel Tallinn by Unique Hotels

Paldiski Road 3, Tallinn
1 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,3
/ 5 (14 arvostelua)
2.5 kautta 5.0

Lindamäki ja Aleksanteri Nevskin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Tallinnan tuomiokirkko ja Pyhän Nikolauksen kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

61 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 12 tuntia sitten
Centennial Hotel Tallinn

Centennial Hotel Tallinn

Endla 15, Tallinn
2 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,0
/ 5 (2 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Hotelli, jonka lähellä on Viron kansalliskirjasto, Tallinnan tuomiokirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali Lähistöllä sijaitsee myös Pyhän Nikolauksen kirkko ja Raatihuoneentori.

Kartta

Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Lohusalu

Jos matkakohteesi on Lohusalu, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Lohusalu hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Siirtyminen lentokentältä kohteen Lohusalu hotellille nopeasti

Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Lohusalu hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Lohusalu on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Lohusalu hotellia

Kohteesta Lohusalu löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Lohusalu hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Lohusalu olisi varmasti ikimuistoinen.

Viimeisimmät arvostelut kohteessa Lohusalu

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.