Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Loule – Matkat

Uuteen kaupunkiin tutustuminen on aina hauskaa. Miksi et lähtisi katsomaan, mitä kaikkea matkat kohteeseen Loule tarjoavat lomailijoille?

Loule – Lennot ja hotelli

Kun huomaat, että on aika sulkea toimiston ovi ja nähdä Loule ja sen houkutukset, ebookers tarjoaa sinulle herkulliset tarjoukset kaikesta siitä, mitä onnistuneeseen lomaan tarvitaan.

Haluatko vähän suuremman matkabudjetin? Sinulla on mahdollisuus säästää enimmillään jopa 9.6%^, kun varaat lentoliput ja hotellit samanaikaisesti palveluidemme kautta.

Unelmiesi loman suunnittelu ei ole milloinkaan ollut näin helppoa, koska kaikki tarvitsemasi löytyy yhdestä paikasta. Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja 500 000 majoitusliikeen kattavan valikoiman avulla voit lähteä lomalle heti, kun niin haluat.

Oletko vielä epävarma? Tiimimme tarjoaa sinulle mahtavan matkapaketin, joten jos näet jossakin paremman tarjouksen 48 tunnin kuluessa varauksen tehtyäsi, sitoudumme vastaamaan siihen palauttamalla sinulle erotuksen. Miksi vielä epäröisit?

Älä enää mieti, vaan lähde liikkeelle ja vastaa kaukaisten kohteiden kutsuun. Suurkaupungin sykettä ja huimia seikkailuja – rajana on vain mielikuvituksesi.

Varausehtoja sovelletaan.

Loule – Matkat

Loma on hyvä tilaisuus tutustua uusiin ihmisiin: tällä alueella asuu noin 23 000 henkeä.

Se sijaitsee 190 km kaakkoon maan pääkaupungista, joka on Lissabonin alue, ja 16 km luoteeseen naapurikaupungista (Sao Bras de Alportel).

Meidän kaikkien tavoitteena on pitää yllä kokonaisvaltaista hyvinvointia, eikö totta? Unohda kuntosalikäynnit ja puhdistavat mehudieetit. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavutat kohteiden Fonte Benémola -puisto ja Rocha Da Pena -puisto kauniiden maisemien keskellä.

Kukapa ei olisi leikkinyt lapsena prinssiä tai prinsessaa. Loulen linna on aivan kuin suoraan sadusta ja tarjoaa hienon tilaisuuden tutustua kuninkaalliseen elämään.

Igreja Matriz de Sao Clemente (kirkko) on paikka, jossa voit rauhoittua niin kauan kuin haluat.

Kun sinusta tuntuu siltä, että olet valmis viettämään jonkin aikaa shoppailun parissa, nappaa mukaasi ostosten painon kestävät laukkusi ja ota suunnaksi Loulén markkinat.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Loule

Katso kaikki 3 aktiviteettia kohteessa Loule

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Loule

Näytä kaikki 5 509 majoitusliikettä kohteessa Loule
Loule Jardim Hotel

Loule Jardim Hotel

Praca Manuel de Arriaga, Loule
  3.0 kautta 5.0
   
   
  4,8/5 (4 arvostelua)

  Loule Jardim Hotel on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Loulen linna. Majoitusliike ...

  Loule Jardim Hotel48 €

  Loule Jardim Hotel48 €
  Alte Hotel

  Alte Hotel

  Estrada de Sta Margarida, 33, Alte, Loule
   3.0 kautta 5.0
    
    
   4,0/5 (1 arvostelua)

   Alte Hotel on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Museu do Acordeão. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen ...

   Alte Hotel36 €

   Alte Hotel36 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.