Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Tarkista saatavuus antamalla päivämäärät

Hotellin kuvaus

TT Hotel Pegasos World sijaitsee lähellä kohdetta Siden itäinen ranta. Majoituspaikka tarjoaa esimerkiksi ulkouima-altaan ja ravintolan.

  • Jos nälkä yllättää, tilaa itsellesi jotain syötävää majoituspaikan ravintolassa
  • Voit käydä uimassa majoituspaikan ulkouima-altaassa
  • Majoituspaikan palveluihin lukeutuvat tallelokero vastaanotossa ja hissi
  • Sijaitsee 11 minuutin ajomatkan päässä kohteesta Siden satama ja 11 minuutin ajomatkan päässä kohteesta Manavgatin vesiputous

Lisätietoja hotellista TT Hotel Pegasos World

Sijainti Titreyengöl Mevkii, Manavgat, Antalya Region 07600

Lisätietoja majoituspaikasta

Majoituspaikasta löytyy ravintola. TT Hotel Pegasos World tarjoaa asiakkaiden käyttöön myös ulkouima-altaan, tallelokeron vastaanotossa ja hissin.

  • Tallelokero vastaanotossa
  • Hissi
  • Ruokapaikka

Ruoka ja juoma

Majoituspaikassa on ravintola.

Läheiset aktiviteetit

Tässä hotellissa käytössäsi on ulkouima-allas.

Hotellin ehdot

Lapset ja lisävuoteet

  • Lapset ovat tervetulleita.

Käytännöt

Lisähenkilöistä saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoituspaikoittain

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityispyyntöjen toteutuminen riippuu saatavuudesta sisäänkirjautumishetkellä, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata.

Lisäasiakkaista saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoituspaikan käytäntöjen mukaisesti.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityispyynnöt toteutetaan mahdollisuuksien mukaan sisäänkirjautumishetkellä. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja.

url importing http://www.ebookers.fi/Manavgat-Hotels-TT-Hotel-Pegasos-World.h59952305-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
There was an error importing /Manavgat-Hotels-TT-Hotel-Pegasos-World.h59952305-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&, error: javax.servlet.jsp.JspTagException: 301 http://www.ebookers.fi/Manavgat-Hotels-TT-Hotel-Pegasos-World.h59952305-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
*Price based on the lowest price found within past 24 hours and based upon one night stay for two adults over the next thirty days. Prices and availability subject to change. Additional terms may apply.