Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

"The sun shone on the pool areas from 9-6pm. I didn't like the quality of the sun loungers. " Lisää

– tarkistettu asiakas, Sat 21 Dec 2019

Tarkista saatavuus antamalla päivämäärät

Kahden hengen standard-huone

Sänkyjen määrä 2 yhden hengen sänkyä Huoneessa yöpyvien maksimimäärä 3 maks.

Kahden hengen standard-huone

Sänkyjen määrä 2 yhden hengen sänkyä Huoneessa yöpyvien maksimimäärä 2 maks.

Hotel Taurito Princess - All Inclusive -huonetyypin luokitus perustuu 10 tarkistettuun arvosteluun

Yhteenveto arvostelusta
4,5 /5 4.5 kautta 5.0
Huoneen siisteys 4.5 kautta 5.0
Palvelu ja henkilökunta 4.5 kautta 5.0
Huoneen mukavuus 3.5 kautta 5.0
Hotellin kunto 4.0 kautta 5.0

Hotellin Hotel Taurito Princess - All Inclusive asiakasarvostelut

Kaikille (9)
5/5
Sijainti meren äärellä, hyvät uima-altaat 6- ja 9-v. lasten kanssa, loistava palvelu, hyvä ruoka, tilava junior suite huone, paljon ohjelmaa sekä päivällä että illalla. Auringonlaskut, kuutamot, meren aallot. Ainoa miinus: huoneen kylpyhuoneessa ammeen suihkuseinän tiiviste ei pitänyt ja vesi tulvi ikävästi lattialle.

, Helsinki, 26.3.2019

Oliko tämä arvostelu sinulle hyödyllinen?
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto

26.3.2019 José Monzón 

Dear Guest, It is always disappointing to hear of a less than perfect stay but I would like to thank you for also mentioning the things that you liked. We appreciate all feedback as it allows us to continuously improve both our product and service and we do hope that you will give us a chance to redeem ourselves during a future stay. Kind regards, José Monzón

3/5

Auringonpalvojalle mukava paikka

Pros: Ilmainen turvalokero joka huoneessa käsidesi automaatti ruokailutilojen ovella
Cons: Henkilökunnalta ripeää ja asiallista puuttumista epäkohtiin.
Location: Paljon järjestettyjä jumppa- yms aktiviteettia, kuntosali perusmukava, mutta ympäristössä ei kunnollisia lenkkeily mahdollisuuksia.
Hotelli on lähellä rantaa. Tuuli käy joka puolelta allasalueelle. Rannassa ei ole aallonmurtajaa, joten tuulella ei juurikaan asiaa mereen uimaan. Ruoka buffetissa perushyvää, mutta juurikaan vaihtelua. Huoneeseen ei tuotu edes yhtä vesipulloa koko päivänä, päivällä vesi ostettava hotellilta, iltaisin vesi ostettava kaupasta, joka n puolen km päässä hotellilta. Muutamasta harvasta juomapisteestä yksi suljettiin kokonaan pois käytöstä lomamme aikana. Hotellin henkilökunta kiireistä, hymytöntä ja heitä näytti olevan aivan liian vähän. Jonot olivat aika-ajoin kovinkin pitkiä.

, 1.3.2018

Oliko tämä arvostelu sinulle hyödyllinen?
5/5

, 24.1.2020

Oliko tämä arvostelu sinulle hyödyllinen?
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto

25.1.2020 José Monzón 

Dear Guest, Thank you very much for your feedback . We are glad to read you had a lovely stay and hope to welcome you again very soon. Kind regards,

4/5
The sun shone on the pool areas from 9-6pm. I didn't like the quality of the sun loungers.

, 21.12.2019

Oliko tämä arvostelu sinulle hyödyllinen?
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto

28.12.2019 Jodsé Monzón 

Dear Guest, It is always disappointing to hear of a less than perfect stay but I would like to thank you for also mentioning the things that you liked. We appreciate all feedback as it allows us to continuously improve both our product and service and we do hope that you will give us a chance to redeem ourselves during a future stay. Kind regards, José Monzón

5/5

, 29.9.2019

Oliko tämä arvostelu sinulle hyödyllinen?
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto

13.10.2019 J 

J

5/5

, 28.2.2019

Oliko tämä arvostelu sinulle hyödyllinen?
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto

2.4.2019 José Monzón 

Dear Guest, Thank you very much for your feedback . We are glad to read you had a lovely stay and hope to welcome you again very soon. Kind regards, José Monzón

5/5

, 10.2.2019

Oliko tämä arvostelu sinulle hyödyllinen?
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto

30.3.2019 José Monzón 

Dear Guest, Thank you very much for your feedback . We are glad to read you had a lovely stay and hope to welcome you again very soon. Kind regards, José Monzón

5/5

, 10.2.2019

Oliko tämä arvostelu sinulle hyödyllinen?
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto

30.3.2019 José Monzón 

Dear Guest, Thank you very much for your feedback . We are glad to read you had a lovely stay and hope to welcome you again very soon. Kind regards, José Monzón

4/5
Good hotel that offers free bus to Puerto Mogan. There is also a free service bus that goes from taurito bus stop to Playa del Cura bus stop.

, 11.1.2019

Oliko tämä arvostelu sinulle hyödyllinen?
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto

13.1.2019 C. Zancajo, Assistant Manager 

Dear Guest, Thank you for posting a review following your recent stay. It's fantastic to hear you had such a great time with us. Thank you for your positive feedback regarding our services and facilities. We do hope that you choose to join us again soon! Kind regards,

4/5

, 25.12.2018

Oliko tämä arvostelu sinulle hyödyllinen?
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto

5.1.2019 C. Zancajo 

Dear guest, Thank you for your evaluation. We hope you enjoyed a very pleasant stay and look forward to welcoming you again. Kind regards, C. Zancajo, Assistant Manager