Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
27.11. - 29.11.
Ensi viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Varatuimmat hotellit Mogán

110 €
Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan

Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan

5.0 kautta 5.0 Avenida Los Marrero 35, Mogan, Mogan
Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Venegueran ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
Hotel Revoli

Hotel Revoli

4.0 kautta 5.0
Hotel Revoli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Puerto Rico. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, sisäuima-allas ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 181 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Gloria Palace Royal Hotel & Spa

Gloria Palace Royal Hotel & Spa

4.0 kautta 5.0 Tamara, 1. Playa de Amadores, Mogan, Gran Canaria
Gloria Palace Royal Hotel & Spa on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Amadoresin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
136 €
Hotel Cordial Mogán Playa

Hotel Cordial Mogán Playa

4.0 kautta 5.0 Avenida de los Marrero, 2, Playa de Mogán, Mogan, Gran Canaria
Hotel Cordial Mogán Playa on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza Las Gañanias. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 487 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
115 €
Hotel Riu Vistamar - All Inclusive

Hotel Riu Vistamar - All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Avenida de la Cornisa, s/n, Mogan, Gran Canaria
Hotel Riu Vistamar - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Amadoresin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 475 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
124 €
Paradise Valle Taurito - All Inclusive Waterpark

Paradise Valle Taurito - All Inclusive Waterpark

4.0 kautta 5.0 Urbanización Taurito s/n, Mogan, Gran Canaria
Hotel THe Valle Taurito on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lago Taurito -vesipuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, täyden palvelun kylpylä ja sisäuima-allas. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille parvekkeet/patiot ja satelliittikanavat.
75 €
Ura Lara -adults only

Ura Lara -adults only

3.0 kautta 5.0 Avda. De Timanfaya S/N, Puerto Rico, Mogan, Gran Canaria
Ura Lara -adults only on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Amadoresin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
117 €
Hotel Paradise Lago Taurito - All Inclusive Waterpark

Hotel Paradise Lago Taurito - All Inclusive Waterpark

3.0 kautta 5.0 Urbanizacion Taurito s/n, Taurito, Mogan, Gran Canaria
Hotel THe Lago Taurito on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lago Taurito -vesipuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen sekä 2 baaria ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 3 tähden lomakeskuksessa on 260 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi syvän kylpyammeen ja parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Apartamentos Babalu

Apartamentos Babalu

3.0 kautta 5.0
Apartamentos Babalu sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Amadoresin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä 3 ulkouima-allasta ja allasbaarin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 87 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille keittonurkkauksen ja taulutelevision.
140 €
Marina Suites

Marina Suites

4.0 kautta 5.0 C/Juan Diaz Rodriguez, 10, Puerto Rico, Mogan, Gran Canaria
Marina Suites on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Puerto Rico. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 214 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Riosol Hotel

Riosol Hotel

3.0 kautta 5.0 C/ Isla De Lobos Nº1, Puerto Rico, Mogan, Gran Canaria
Riosol Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Puerto Rico. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1985 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 236 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.
106 €
Hotel Paradise Costa Taurito - All Inclusive Waterpark

Hotel Paradise Costa Taurito - All Inclusive Waterpark

4.0 kautta 5.0 Calle Alcazaba, 1, Playa de Taurito, Mogan, Gran Canaria
Hotel THe Costa Taurito on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lago Taurito -vesipuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi kalustetun parvekkeen ja taulutelevision.
Hae hinnat
Bahía Blanca

Bahía Blanca

3.0 kautta 5.0 Calle La Palma, 1, Puerto Rico, Mogan, Gran Canaria
Bahía Blanca on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Amadoresin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja pillowtop-patjallisen sängyn.
Hae hinnat
Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

4.0 kautta 5.0 Calle La Palma, 2, Playa Amadores, Mogan, Gran Canaria
Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Amadoresin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
98 €
Apartamentos Edén

Apartamentos Edén

3.0 kautta 5.0 Roque de los Muchachos 1, Puerto Rico, Mogan, Gran Canaria
Apartamentos Edén sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Amadoresin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja allasbaarin. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Mogán

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Mogán

Näytä kaikki

Kohteen Mogán hotellit

Harkitsetko retkeä kohteeseen Mogán? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on nähtävyyksien lähellä, syötä lomapäiväsi ja käytä hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Mogánin satama, Playa de Amadoresin ranta ja Lago Taurito -vesipuisto. Voit valita 976 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Mogán löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Mogán, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai majoituksia, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Mogán tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, joista voit löytää itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 24 lentokenttähotellia
 • 14 halpaa hotellia
 • 114 lapsiystävällistä hotellia
 • 8 luksushotellia
 • 10 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Mogán

Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Mogán, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.

Asiakkaat pitävät näistä hotelleista kohteessa Mogán niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Hotel Cordial Mogán Playa
 • Servatur Puerto Azul - All Inclusive
 • Radisson Blu Resort, Gran Canaria

Nämä kohteen Mogán majoitusliikkeet ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan
 • Hotel Cordial Mogán Playa
 • Marina Suites

Matkailijat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Mogán pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan
 • Gloria Palace Royal Hotel & Spa
 • Modern Villa Upeat Vuoristomaisemat

Kohteeseen Mogán tutustuminen

Rentouttava Mogán on tunnettu tanssimisesta, urheilutapahtumista ja rannoistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Mogán ja sen lähellä kuuluu:

 • Mogánin satama
 • Playa de Amadoresin ranta
 • Lago Taurito -vesipuisto
 • Playa del Cura
 • Playa de Puerto Rico
 • Anfin ranta
 • Puerto Ricon ostoskeskus

Kun järjestät lomaa kohteeseen Mogán, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Las Palmas (LPA-Gran Canaria). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Mogán?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Mogán, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Elokuu ja syyskuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Mogán, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Joulukuu ja helmikuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas huhtikuu ja toukokuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 22 °C ja öisin 14 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 56 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 26 °C päivisin ja 16 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 0 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 27 °C ja öisin 20 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 11 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 26 °C ja 15 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 58 mm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Mogán on 125 cm.

Viimeksi varatut hotellit Mogán

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.