Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Nagano – Matkat

Älä jää kotiin haaveilemaan unelmien lomasta, vaan valitse jo sopiva kohde, kuten Nagano. Matkat on todella helppo järjestää, kun apuna on ebookers!

Nagano – Lennot ja hotelli

Voisiko Nagano olla sopiva rentoutumispaikka sinulle ja perheellesi? Ebookers-asiantuntijatiimi osaa tehdä päiväunistasi totta ja viedä sinut uskomattomiin seikkailuihin.

Varaamalla lennot ja majoituksen yhdessä saat alennusta enimmillään jopa 9.6%^.

Unelmaloman järjestäminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa, koska kaikki tarvitsemasi on nyt yhdessä ja samassa paikassa. Yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoitusliikeen kattavan valikoiman ansiosta voit lähteä lomalle vaikka huomenna.

Maailman joka kolkassa on paikkoja, jotka odottavat löytäjäänsä. Kaipaatko suurkaupungin kulttuuririentoja vai rentouttavaa rantalomaa? Oli miten oli, on tullut aika ottaa passi kouraan, matkalaukku käteen ja lähteä liikenteeseen!

Varausehtoja sovelletaan.

Nagano – Matkat

Kannattaa muistaa, että minkään kaupungin ilmapiiriä eivät pysty luomaan pelkästään rakennukset ja nähtävyydet – yhtä tärkeässä asemassa ovat paikalliset ihmiset. Tällä alueella asukkaita on yhteensä 360 000.

Se sijaitsee 180 km luoteeseen koko maan pääkaupungista, joka on Tokio, ja 13 km itään lähikaupungista (Kamiminochi).

Etsitkö koko perheen päiväretkelle sopivaa kohdetta? Jigokudani Monkey Park (puisto), Chibikko Ninja -kylä ja Togakushin maatila ovat hauskoja retkikohteita, joista perheen pienimmät nauttivat ja jotka saavat aikuisetkin hyvälle tuulelle.

Pari eläinaiheista otosta mahtuu varmasti lomalla nappaamiesi somekuvien sekaan. Lähtekää koko perheen voimin katselemaan, ihastelemaan ja kuvaamaan jännittäviä villieläimiä, joiden koti on Chausuyaman eläintarha tai Suzakan kaupungin eläintarha. Shiroyaman eläintarha on myös vaikuttava paikka, jossa turisteille kerrotaan ympäristön ja villieläinten suojelun tärkeydestä.

Jos pidät itseäsi viiniasiantuntijana, käytä mahdollisuus vierailla jollakin alueen viinitarhoista. Loistava paikka siemailla paikallisia viinejä on St. Cousair -viinitarha.

Togakushi Forest Botanical Garden ja Obusen kukkapuutarha ovat ihanteellisia paikkoja rentouttavalle aamupäivälle. Niiden mutkittelevat polut ja ajatuksella muotoillut istutukset ovat ilo kaikille aisteille. Nanohana-puisto tarjoaa myös mahdollisuuden miellyttävälle kävelyretkelle.

Ota kengät pois ja viilennä varpaitasi nurmikolla kaupunkikeitaassa kuten Himekawa-luonnonpuisto ja Hakuban urheilupuisto. Myös Chausuyaman dinosaurus-puisto ja Hachiman-paran historiallinen puisto ovat paikkoja, joiden nurmikoilla loikoillen vietät rentouttavan iltapäivän.

Haluat sitten kaupunkikierrokselle tai liput kuuluisalle nähtävyydelle, Happon tietokeskus antaa avun. Sen asiantunteva henkilökunta tekee parhaansa, jotta saisit kaiken irti vierailustasi kaupungissa.

Naenataki ja Naenatakin putoukset ovat luonnonnähtävyyksiä, joita et voi katsella lumoutumatta. Näyttävinä putouksina virtaavat Kaminari-daki-vesiputous ja Yonako-vesiputous ovat niin ikään vaikuttava näky.

Jos tunnet olevasi veden äärellä kuin kotonasi, niin tämä on juuri sinulle sopiva matkakohde. Hokuryuko-järvi ja Kagami-iken lampi ovat vain pari esimerkkiä niistä maalauksellisista vesistöistä, joilla voit vierailla täällä ollessasi. Daizahoshin lampi ja Kagami-ike-järvi tarjoavat myös elämyksiä, eivät pelkästään monipuolisen eläimistönsä, vaan myös fantastisten maisemiensa ansiosta.

Vedä jalkaasi mukavat kävelykengät ja valmistaudu seikkailuun. Tältä alueelta löytyy paljon luonnonsuojelualueita, jotka vain odottavat löytäjäänsä. Puhdas ilma ja upea luonto kohteissa Joshinetsu Kogenin kansallispuisto ja Chubu-Sangakun kansallispuisto virkistävät mielen. Jos haluat viettää vielä lisäaikaa luonnon keskellä, ota suunnaksi Yokote -vuori ja Tsugaike-luonnonpuisto.

Jos tahdot oppia jotakin uutta tai pelkästään hiljentyä rauhallisessa ympäristössä, ota kohteeksi Hakuban pienoisjunapuisto ja Tgakushin luonnonhistoriamuseo. Ethän unohda kysyä erikoistilaisuuksista. Museoita rakastavien kannattaa valita vierailukohteiksi myös Togakushi Soban museo ja Togakure Ninpo -museo.

Yamazaki-farmi saa varmasti uteliaisuutesi heräämään, ja kuulet paljon uutta tieteen maailmasta.

On käsittämätöntä, kuinka paljon kiehtovia esineitä eri puolilta maailmaa Taikan bonsai -museo ja Nojiriko Naumann -elefanttimuseo ovat onnistuneet kokoamaan pariin rakennukseen. Käynti kummassa museossa tahansa antaa mielenkiintoista tutkittavaa koko päiväksi. Jos haluat nähdä lisää luonnon- ja kulttuurihistorian aarteita ja ihmeitä, myös Naganon kaupunginmuseo kannattaa mahduttaa lomaohjelmaan.

Vaikka kaupunki on ääriään myöten täynnä mielenkiintoisia taidekokoelmia, Nagano Prefectural Shinano Art Museum (taidemuseo) ja Hokusai-museo pitävät silti pintansa ja erottuvat selkeästi muista. Jos taiteen nälkäsi ei vielä ole tyydytetty, Kitano-taidemuseo ja Hakuban taidemuseo ovat myös taiteenystävän mieleen.

Sanadan aarremuseo kuvaa ja esittelee hienosti seudun menneisyyttä ja auttaa ymmärtämään myös sen nykyisyyttä. Jos haluat ehdottomasti selvittää lisää, myös Kozan Takai -muistomuseo ja Suzakan kunnallinen museo kannattaa muistaa.

Tekeekö mielesi nähdä ja saada tietää lisää historiallisesti tärkeistä kohteista? Nio-mon-portti ja Sanmon-portti auttavat tutustumaan tämän alueen perinteeseen. Jos haluat tietää lisää, Matsushiro Underground Imperial Headquarters ja Shojuan kannattaa myös kirjata ylös.

Tornien ja vankkojen kivimuurien tarkoitus oli suojata asukkaita tunkeutujilta. Hieno arkkitehtuuri ja kiehtova historia tekevät paikasta käymisen arvoisen.

Zenko-jin temppeli ja Togakushin pyhäkkö ovat tunnettuja uskonnollisesta ja historiallisesta merkityksestään ja ovat mielenkiintoisia vierailukohteita, vaikket olisikaan kiinnostunut hengellisistä asioista. Kysy, järjestetäänkö kohteissa Zozanin pyhäkkö ja Chokoku-jin temppeli kierroksia oppaan johdolla.

Kun tutustut uusiin lomakohteisiin, kannattaa pitää mielessä, että joskus tuntemattomammat kohteet ovat niitä, joita muistelet vielä kotonakin. Kaksi hyvää esimerkkiä sellaisista täällä ovat Zozanin muistomuseo ja Happo-one Adam -gondolihissi. Lisäksi Machi Tosho Terrasow ja Joyama-puisto ovat käymisen arvoisia paikkoja.

Nagano – Hotellit

Jos ajattelit viipyä vähän pitempään, on parasta varata heti, koska tarjolla on ainoastaan 11 majoitusliikettä. Älä harkitse enää pitempään vaan tarkista ebookersin matkaopas ja varaa heti!

Jos otat huoneen jostakin parhaiksi arvioiduista majoitusliikkeistämme, joita ovat muun muassa Hotel Abest Nagano Ekimae ja Hotel Metropolitan Nagano, tulet nousemaan sängystä joka aamu energisenä ja valmiina suuntaamaan kohtia uusia seikkailuja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Nagano

Näytä kaikki 724 majoitusliikettä kohteessa Nagano
Hotel Metropolitan Nagano

Hotel Metropolitan Nagano

1346 Minami-ishido-cho, Nagano, Nagano-ken
  3.5 kautta 5.0
   
   
  5,0/5 (2 arvostelua)

  Hotel Metropolitan Nagano on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Saiko-jin temppeli. ...

  Hotel Metropolitan Nagano81 €

  Hotel Metropolitan Nagano81 €
  Chisun Grand Nagano

  Chisun Grand Nagano

  2-17-1 Minami Chitose, Nagano, Nagano-ken
   3.0 kautta 5.0
    
    
   4,0/5 (1 arvostelua)

   Chisun Grand Nagano on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Saiko-jin temppeli. Majoitusliike ...

   Chisun Grand Nagano49 €

   Chisun Grand Nagano49 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.