Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
14.8. - 16.8.

Suosituimmat hotellit Nikkin ranta

Hae hinnat
Don Carlos Resort & SPA

Don Carlos Resort & SPA

5.0 kautta 5.0 Avda. Zurita s/n, Marbella, Malaga
Don Carlos Resort & SPA on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tennis & Sports Club Don Carlos. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ulkouima-allasta ja 4 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 267 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
350 €
Marriott's Marbella Beach Resort

Marriott's Marbella Beach Resort

4.0 kautta 5.0 Crta de Cadiz, KM 193, Urb Marbella del Este, Marbella, Malaga
Marriott's Marbella Beach Resort on saanut loistavaa palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Víboran ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 sisäuima-allasta. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 288 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeen.
150 €
Ona Alanda Club Marbella

Ona Alanda Club Marbella

4.0 kautta 5.0 Carretera de Cadiz km 192, Marbella, Malaga
Ona Alanda Club Marbella on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Víboran ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti, 3 ulkouima-allasta ja ravintola. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 150 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja kalustetun parvekkeen/pation.
Hae hinnat
The Oasis by Don Carlos Resort - Adults Only

The Oasis by Don Carlos Resort - Adults Only

5.0 kautta 5.0 Avenida Zurita S/N, Marbella, Malaga
The Oasis by Don Carlos Resort - Adults Only on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tennis & Sports Club Don Carlos. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 35 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
Hae hinnat
Romana Playa Apartments

Romana Playa Apartments

3.5 kautta 5.0 Conjunto White Pearl Beach, Marbella, Málaga
Romana Playa Apartments on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Víboran ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Apartments Jardines de las Golondrinas

Apartments Jardines de las Golondrinas

3.0 kautta 5.0 Ctra Cadiz 192, Urb. Jardines de las Golondrinas, Marbella, Malaga
Apartments Jardines de las Golondrinas sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tennis & Sports Club Don Carlos. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 38 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Deluxe Villas Don Carlos Resort

Deluxe Villas Don Carlos Resort

5.0 kautta 5.0 Avenida Zurita, s/n, Marbella, Málaga
Deluxe Villas Don Carlos Resort sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tennis & Sports Club Don Carlos. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 4 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 24 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
Hae hinnat
Hacienda Playa

Hacienda Playa

4.0 kautta 5.0 Avda de las Nereidas s/n, Marbella, Malaga
Hacienda Playa on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de las Chapas. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 204 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
Apartment Marbella Playa

Apartment Marbella Playa

4.0 kautta 5.0 Avd. Concha Nacar, 3, Urb. Coto de Los Dolores, Marbella
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Artola. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
RentAndHomes Marbella Luxury Beach

RentAndHomes Marbella Luxury Beach

4.0 kautta 5.0 Av. Concha Nacar, S/N, Urb. Jardines de Don Carlos. Bloq 10, Marbella
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tennis & Sports Club Don Carlos. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Auringon Ystävien Paratiisi: Yksityinen Panoraamanäköala Merelle Marbellasin Parhaalla Rannalla

Auringon Ystävien Paratiisi: Yksityinen Panoraamanäköala Merelle Marbellasin Parhaalla Rannalla

Calle de Las Golondrinas, 751, Marbella, Andalusia
Tämä huoneisto on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Artola. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ulkouima-altaan, kuntokeskuksen ja vesipuiston. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja parvekkeen.
Hae hinnat
Etulinjan rantahuoneisto Elviriassa / Marbellassa

Etulinjan rantahuoneisto Elviriassa / Marbellassa

Calle golondrina 4, 404, Urb. Romana playa, Marbella, Andalusia
Tämä huoneisto on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Artola.
Hae hinnat
ylimmän kerroksen studiossa nauttien merinäköalalla rantahotellissa

ylimmän kerroksen studiossa nauttien merinäköalalla rantahotellissa

Avenida Golondrinas 142, Romana Playa, Marbella, Andalusia
Tämä huoneisto on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Víboran ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi kuntokeskuksen ja porealtaan. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi television ja mikroaaltouunin.
Hae hinnat
Jardines de Don Carlos 3 bedroom, Beachside

Jardines de Don Carlos 3 bedroom, Beachside

3.5 kautta 5.0 Jardines de Don Carlos, Marbella
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Víboran ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Ylin Sijainti Rannalla, Huoneisto, 1. Rivi, Playa Romana, 2-4 Hlöä, Uima-allas, Kuntosali

Ylin Sijainti Rannalla, Huoneisto, 1. Rivi, Playa Romana, 2-4 Hlöä, Uima-allas, Kuntosali

Avenida Jardines de la Golondrina, Marbella, Andalusia
Tämä huoneisto on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Artola. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi kuntokeskuksen, ulkotenniskentän ja pelihallin/-huoneen. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja television.

Majoitus kohteessa Nikkin ranta

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Nikkin ranta, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Nikkin ranta hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Nikkin ranta suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Nikkin ranta

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Nikkin ranta. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Nikkin ranta on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Nikkin ranta ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Nikkin ranta

Kohteessa Nikkin ranta riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Nikkin ranta parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Nikkin ranta.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Nikkin ranta

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.