Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suositut Majatalot Norja

107 €
Milepelen Hotell & Vertshus

Milepelen Hotell & Vertshus

3.0 kautta 5.0 Bunesveien 19, Sagstua, Nord-Odal, Hedmark
Milepelen Hotell & Vertshus sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sagstuan koulumuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden majatalossa on 26 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
103 €
Napoli resturant & Hotell

Napoli resturant & Hotell

3.0 kautta 5.0 Øyvind Lambesvei 4, Sandnessjoen, Alstahaug, Nordland
Napoli resturant & Hotell on saanut hyvää palautetta ravintolaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sandnessjøenin satama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden majatalossa on 14 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
131 €
Utsira Overnatting

Utsira Overnatting

2.5 kautta 5.0 Utsiravegen 1, Utsira
Utsira Overnatting tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja kuntokeskuksen. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 15 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
103 €
Ildtoppen - Arctic Experiences

Ildtoppen - Arctic Experiences

2.5 kautta 5.0 Austertanaveien, Teno, Troms og Finnmark
Ildtoppen - Arctic Experiences tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 13 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
103 €
Veggli Vertshus

Veggli Vertshus

3.0 kautta 5.0 Numedalsvegen 5936, Rollag, Buskerud
Veggli Vertshus sijaitsee lähellä kohdetta Rollag stavkirke. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden majatalossa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
83 €
Sørreisa Hotell

Sørreisa Hotell

3.0 kautta 5.0 Vikaveien 1, Sørreisa
Sørreisa Hotell sijaitsee lähellä kohdetta Djupvågin rantalaituri. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden majatalossa on 11 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
131 €
Skaslien Gjestgiveri

Skaslien Gjestgiveri

3.5 kautta 5.0 Solørvegen 1127, Grue
Skaslien Gjestgiveri tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden majatalossa on 40 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Löydä kohteen Norja edullisimmat Majatalot

Etkö löytänyt sopivan hintaista hotellia tai lomakeskusta? Siinä tapauksessa sinun kannattaa ehdottomasti tarkastaa myös kohteen Norja Majatalot. Hakutuloksista saattaa löytyä juuri se, mitä olet etsinyt! Upeita kokemuksia ja loistavaa hinta-laatusuhdetta etsivän kannattaa suunnata hotellin sijaan historialliseen majataloon. Aivan leirintäalueiden tai hostellien pohjahintoja niistä ei löydy, mutta toisaalta näihin paikkoihin ei tullakaan yksinomaan nukkumaan. Esimerkiksi majatalojen huoneissa on usein upea, historiaa huokuva tunnelma, ja pohjakerroksen ravintola tarjoaa usein täyden kattauksen paikallisia herkkuja.

Majatalot kohteessa Norja – näe ja koe jotain unohtumatonta

Jos haluat saada kunnon käsityksen kohteen Norja kulttuurista ja elämänmenosta, sinun kannattaa ehdottomasti tarkistaa myös tämän alueen majatalot. Niissä paikallinen kulttuuri ja elämä avautuu nimittäin taatusti pintaa syvemmältä. Jos haluat tavata paikallista väestöä, se onnistuu usein alakerran pubissa. Etenkin syrjäseuduilla majatalon pubi voi olla koko ympäröivän kylän keskuspaikka. Kesäisin pubin toiminta ulottuu usein myös ulkoterassille, jonka yhteydessä saattaa olla myös puutarha. Myös ruoka on näissä majapaikoissa jokseenkin niin paikallista kuin olla ja voi. Jos maan ruokakulttuuri on mieleesi, majatalossa voikin olla tarjolla todella huikeita makukokemuksia. Kiinnostuitko? Tarkasta kaikki kohteen Norja Majatalot sivustomme hakukoneella, ja lähde lomalle, jota et vähään aikaan unohda!

Majatalon yhteydestä löytyy lähes aina myös perinteinen ravintola. Juuri tämä seikka erottaa ne esimerkiksi aamiaismajoituksista ja myös monista hotelleista, joista ei usein saa kuin pelkän aamiaisen. Vaikka poikkeuksiakin toki löytyy, useimmiten ruoka on perinteistä isolla p:llä. Tämän ymmärtää, sillä monet majatalot ovat tarjonneet ruokaa ja majoitusta jo useiden vuosisatojen ajan. Kuten tästä voi päätellä, erityisen hyvin kohteen Norja majatalot sopivat tämän alueen perinneruoista kiinnostuneille. Uusimmista ruokatrendeistä tai esimeriksi vegaaniruoasta intoileville ne voivat sitä vastoin sopia hieman heikommin.

Majatalot kohteessa Norja – majoitusta aidoimmillaan
Sana "majatalo" ei tuo mieleen kiiltävää pilvenpiirtäjää tai 2000-luvulla rakennettua boutique-luomusta. Totta onkin, että myös kohteen Norja Majatalot sijaitsevat pääosin melko kaukana modernin elämän ytimestä. Esimerkiksi lemmikkiväelle syrjäinen sijainti sopii kuitenkin hyvin. Tämä on yleensä havaittu myös tämän alueen majataloissa, joihin voi useimmiten saapua myös oman koiran tai kissan kanssa. Monista pääsee nopeasti myös pitkille lenkkipoluille tai vaellusreiteille. Muutkaan luontokohteet eivät yleensä ole järin kaukana.
ebookersilta löydät kaikki kohteen Norja parhaat Majatalot

On haussa sitten aivan kylän ytimestä löytyvä majatalo tai kaukana luonnon helmassa sijaitseva vaihtoehto, ebookersin kattavasta valikoimasta löydät varmasti etsimäsi. Sivustomme helppokäyttöisen kartan avulla näet kaikki valitsemasi alueen majatalot kerralla ja voit valita niistä sellaisen, josta on helppo pääsy kaikkiin haluamiisi kohteisiin. Sinun tarvitsee ainoastaan antaa matkapäiväsi, niin ebookers ilmoittaa sinulle kaikki kohteesta Norja niiden ajaksi vapaana olevat Majatalot.

Suosituimmat hotellit Norja

Näytä kaikki 5 932 majoitusliikettä kohteessa Norja
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.