Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suositut Huvilat Norsunluurannikko

Hae hinnat
Villa Assinie Bord de Lagune

Villa Assinie Bord de Lagune

3.5 kautta 5.0 08 BP 405, Assinie
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Assinien katolinen kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 4 huvilaa. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
109 €
Phamam Lodge

Phamam Lodge

3.5 kautta 5.0 Route de assinie ,Carrefour assinie, a droite après 1,3km, Assinie
Phamam Lodge sijaitsee lähellä kohdetta Assinien katolinen kirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 3 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
Hae hinnat
Concept LODGE

Concept LODGE

3.0 kautta 5.0 Route Assinie-Mafia, Assouindé, Comoé
Concept LODGE tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä venesataman ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntoklubin. Tässä 3 tähden huvilassa on 8 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa yksityisen uima-altaan ja keittiön.
Hae hinnat
Assinie - Villa Regine

Assinie - Villa Regine

Tämä lomakeskus tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa yksityisen uima-altaan ja keittonurkkauksen.
136 €
Villa Standing Bassam

Villa Standing Bassam

3.5 kautta 5.0
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Grand Bassamin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 16 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
686 €
Residence White River 2

Residence White River 2

3.5 kautta 5.0 Rue 46 Riviera Golf, Cocody, Abidjan
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Norsunluurannikon kansallinen poliisiakatemia. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huvilassa on 6 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Abidjan - Villa Rok

Abidjan - Villa Rok

Riviera 4, Abidjan, Abidjan
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Norsunluurannikon kansallinen poliisiakatemia. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi kuntokeskuksen, aamiaisen (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Huvila tarjoaa asiakkaille yksityisen uima-altaan ja keittiön.
574 €
Villa Cocody Cité Des Arts

Villa Cocody Cité Des Arts

3.5 kautta 5.0 Cocody Cite des Arts, Abidjan
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Norsunluurannikon kansallinen poliisiakatemia. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 4 huvilaa. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Residence White River 1

Residence White River 1

3.5 kautta 5.0 Riviera Bonoumin Abri 2000, Cocody, Abidjan
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Norsunluurannikon kansallinen poliisiakatemia. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huvilassa on 4 huvilaa. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

Kohteen Norsunluurannikko Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

Jos etsit kohteen Norsunluurannikko parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

Kohteen Norsunluurannikko Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

Kohteen Norsunluurannikko Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

Kohteen Norsunluurannikko Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Norsunluurannikko näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Norsunluurannikko

Kohteen Norsunluurannikko Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Norsunluurannikko Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.