Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Novalja – Matkat

Onko matkakuume korkealla ja liput varattu kohteeseen Novalja? Loma ei voi mennä pieleen, jos hyödynnät meiltä saatuja neuvoja ja vinkkejä. Kiehtova lähiseutu ja koko Zadar - Pohjois-Dalmatia tarjoavat matkailijoille unohtumattomia elämyksiä.

Novalja – Matkat

Zagrebin piirikunta on kohteen Kroatia pääkaupunki. Se sijaitsee 160 km koilliseen kohteesta Novalja.

Vietä rentouttava lounastauko ja nauti samalla meren äänistä kohteissa Zrćen ranta ja Punta Verudelan ranta.

Täällä ei ole pakko istua koko päivää autossa tutkiakseen paikallista luontoa. Vain 30 km:n päässä sijaitseva Silban saari on täydellinen paikka vetää keuhkot täyteen raitista ilmaa. 35 km:n päässä kaupungista löytyy myös Čikatin metsäpuisto, joka tarjoaa tarvittaessa lisää rauhaa ja hiljaisuutta.

Lumi on parhaimmillaan aina aamuisin, joten muista herätä kukonlaulun aikaan, jos määränpääsi on Platakin hiihtokeskus.

Jos aiot tutustua lähiseutuun paremmin, ota kohteeksi Rab, joka sijaitsee 25 km luoteeseen. Siellä ovat Pudarican ranta ja Loparin ranta. Halutessasi voit myös suunnata 25 km kaakkoon. Siellä sinua odottaa Pag, jonka nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Suolamuseo ja Pyhän Marian kirkko.

Privlaka voi olla mainio yöpymispaikka. Se sijaitsee 40 km:n etäisyydellä, ja sen läheltä löytyvät myös Ninin ranta, Pyhän ristin kirkko ja Kivisilta. Myös Alempi portti ja Pyhän Nikolauksen kirkko ovat näkemisen arvoisia kohteita lähistöllä.

Kaikki paljon maailmaa nähneet matkailijat sen tietävät: paras keino saada reissusta irti enemmän on opetella etukäteen muutamia paikallisia sanontoja. "Bok / Čao / Dobar Dan" tarkoittaa "hei". "Dobro jutro" on toinen hyödyllinen ilmaisu. Se tarkoittaa "hyvää huomenta".

Ilmassa kihisee jännitystä 8 lokakuuta. Koko kansakunta valmistautuu silloin juhlimaan Kroatian itsenäisyyspäivää.

Kaikki hyvä päättyy aikanaan, ja niin myös lomamatkasi on päättymässä. Kun tavarat on jo pakattu, voit viettää viimeisen lomapäivän hankkimalla matkamuistoksi jotain tärkeää ja heittämämällä hyvästit sanoen Zbogom.

Zadar (ZAD), joka sijaitsee 65 km kaakkoon, on lähin lentokenttä. Varmista, että olet varannut reilusti aikaa ehtiäksesi ajoissa perille.

Novalja – Hotellit

Toimi nyt, niin et jää nuolemaan näppejäsi! Valitse majoituksesi mahdollisimman pian! ebookersin matkaoppaassa on tarjolla vain 5 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä.

Jos päätät varata huoneen jostakin lomailijoiden suosittelemista majoitusliikkeistämme, joita ovat esimerkiksi Pansion Comfort Bok ja Hotel Boskinac, tulet nousemaan sängystä joka aamu tarpeeksi levänneenä ja iloisin mielin.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Novalja

Näytä kaikki 596 majoitusliikettä kohteessa Novalja
Hotel Olea

Hotel Olea

Burin Bok 35, Novalja, Lika-Senj
  3.5 kautta 5.0
   
   
  5,0/5 (1 arvostelua)

  Hotel Olea sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Novaljan kaupunginmuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ...

  Hotel Olea68 €

  Hotel Olea68 €
  La Luna Hotel

  La Luna Hotel

  Jakišnica bb, Lun, Novalja
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,0/5 (1 arvostelua)

   La Luna Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ...

   La Luna HotelHae hinnat

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.